BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aslında her ikisi de!!! ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bana hep evlenmek için ideal yaş 29 gibi gelmiştir denklemimde şöle..mesela ben 19 yaşındayım üni 2. sınıftayım bitirmeme min. 4 sene var sonra 3 sene daha tecil ettirme hakkım var askerlii, 1 küsürat sene askerlik var, 1 küsürat senedede kızı kafa kola aldınmı tamam işte.. 19+4+3+1+1+küsürat=29 :P [signature][hline]Yine aşığım.. :( [Bu mesaj HainPanda tarafından 23 Ağustos 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hedef işte. "1, target enemy soldier, 12 o'clock"[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 valla 20 yasında mezun olacak biri olarak ideal yaşı 40 olarak belirledim imzaya hayır kampanyası da başlatırım icabında :horace:[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kafasını yardım ben onun :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 valla ben kafama göre hesap yaptım 2010 civarı bir nişan gerek nerden baksak, sonrası zor olur gibi geliyor. İşin kötü yanıda şu var, evleniyorsun pat seneye bakıyorsun ilik gibi bir hanımefendi çıkıyor karşına ve anlaşabilme ile ortak ilgi alan yüzdesi karından yüksek gelde kafayı yeme, hep bundan korkmuşumdur. Tamam seviyorsun karını filanda, içine kurt düşmez mi insanın ya? Absolut sen söyle :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: BlackRose, 23 Ağustos 2004 19:49 tarihinde demiş ki: ne zamandan beri kadınlar erkekleri hedef olarak ele alıyorlar? :p Suikaste kurban gidenlerin %90 erkektir :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Peki suikasta kurban gönderttirenlerin yüzde kaçı kadın ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bekarlık sultanlıktır derler ama belırlı bı yasa kadar=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bekarlık sultanlıktı dimi fedo :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ahhhh Ahhhh daha kaç gün olmuş topic açalı beeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 harbiden ha bu kadar olur uhaıuauha[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Benden kaçmaz böyle işler :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Merak ettim simdi adam evde kalma korkusuylami sarildi Nartanesine cik cik cik cok ayip :P[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar