fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ne güzel geçtiğimiz senelerde bir sürü bekar erkektik firmada. Birisi bana laf attığında daha sırada onlar var diye çok güzel sıyrılabiliyordum işin içinden. Bir şekilde bir yerlere gitmek istediğimde de bir sürü bekar sayesinde birinden birisini kafalıyabiliyordum, yok eşim şunu der, yok biz buraya gidecektik gibi bahaneleri olmuyordu. Bir şekilde bekar erkekler bir anda ya evlenmeye yada firmadan ayrılmaya başladırlar. En sonunda kala kala 3 bekar kalmıştık ki bunlardan birisi de gelecek ay evlenecek :( Ve benden başka kalan son bekar da cuma günü istifa etti... Gelecek ayın başında evlenecek olanı saymazsak bir tek ben kaldım koca firmada :( Hayır derdim evlenmek değil de ortalıkta bekar erkeğin kalmaması. En son patron bile "eee artık askerlik de bitti evlilik ne zaman" demez mi. Ben şimdi topu kime atacağım vede içmeye filan kimlerle gideceğim. Ne güzel bir sürü bekar evlileri çekiltirdik, onlara nispet yapardık. Şimdi ise tek kaldım böhüüü... Bakalım bu gidişle biz de ya evleneceğiz yada evlilerin boşanmasını sağlayacağız :D Her ne kadar ikincisi tercihimsede hepsine birden biraz zor olacak gibime geliyor :-P Veya başka bir tercih, şöyle bol bekarı olan bir firma bilen var mı arkadaşlar oraya başvurayım :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Tek yol evlenmek :) Bekarlık ancak 20li yaşlarda güzeldir sonrası kasmaya girer :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fedaykin sakıncası yoksa bi sorum var kaç yaşındasın sen ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bende kasmanın son demlerini yaşıyorum zaten de dertsiz başıma dert almak konusunda hiç istekli değilim sorun orda.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 27[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İleri yaşlarda evlenmek daha zor o yüzden hemen evlenin. Hehehe hemen taraftar olun bekarlara karşı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Derler tabi evlenmişler ve tuzları kuru, abaza kalacak, tek başına yaşlanacak olan onlar değil. :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 imzasız forever... :D[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bekar kal derim. Kimseyi de boşandırma. Eğer araları iyi değilse ve sorunlar falan olursa sana içini döker muhtemelen. Sen de dersin "Bana mı sordun" diye :D
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fedaykin bence daha vaktin var evlenmek için, ben 29-30'unda düşünüyorum bir sürpriz olmazsa :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hepsi o hormonların yüzünden[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Troil, 23 Ağustos 2004 15:26 tarihinde demiş ki: geçenlerde bi dergide erkek için ideal evlilik yaşı 32 bayan için ise 30 die belirtilmişti bilemiom Eh ben biraz erken evlenmisim o zaman. 6 senecik kadar:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bende 26da evlendim :) Ama bak sevgilim evlilik için ideali 30muş erkeklerde dersen a. Bekarlığa merhaba b. Puoahaouhaou diye gülme sesi c. Kaale alınmadığın için sessizlik. Bu 3 seçenekten birini cevap olarak alırsın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fedaykin abi çok gençmişsin daha ya...Şöyle 32-33 e kadar hayatına yaşa,doy herşeye ondan sonra evlen bence.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 işe bekar erkek alın...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İşe bekar bayan alın hayatınız renklensin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 eheh görüyorum burlarda evlileri -içki masasından ilk kalkarlar(hanım evde yalnız) -dağa ailesini getirirler (6 yaşındaki çocuk bonus) -hanım matta yatamaz diye şişme yatak taşırlar -çocuk görmesin diye sigarayı gizli gizli içerler -büroyu aile manavı havasına sokarlar -taşıdıkları sorumluluk yüzünden riskli işlere giremezler. -gecenin köründe hadi kalk içmeye gidiyoz dediğin zaman reddederler. kazandıkları mı büyük kaybettikleri mi orası resmen muamma. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fedaykin. zaman herşeyi zamana bırak sen. Hiç kafana takma herşey kendisi olur zaten. belki bi gün "O"nu görürsün ve sonra...:lol:[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 35 iyidir, güzeldir [özel not]sefkilim okuyorsan bu mesajı bil ki genel konuşuyorum, kendim için değil[/özel not] [Bu mesaj Nefr tarafından 23 Ağustos 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Seni doğuranlara sor bakalım kazançları mı çok kayıpları mı? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 valla bilemiyorum kazandılar mı. 13-18 arası kan kusturdum herkese. hatırlayınca bile kendime kızıyorum.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Ağustos 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bir dakika bir yanlış anlaşılma oldu gibi benim gelecek beş yıllık kalkınma planımda zaten evlilik gibi bir şey yok :) Ben sadece etrafta bekar kalmamasından muzdaribim o kadar. Benim şartlarım belli; Benimle olacak kadın öyle çok entel dantel olmayacak bu bir, motora en azından artçı olarak binecek bu iki, dalmasa bile benimle yüzmeye gelecek bu üç, iyi yemek yapacak bu da dört :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ha birde beim gibi bir çocuğa işim gücüm yok neden bakayım :) Evlensem bile çocuk zor :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fedaykin Ağabey,sen o özelliklere sahip bir bayana rastlarsan bende tanışmak isterim yani...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sen 1.5 yıla kadar evlenir 3 seneye kadar baba olursun. Ahanda buraya yazdım. Windows falına baktım, bu çıktı sana Fedo :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar