Magnum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Evet, henüz 3. sü çıkmadı fakat çıkacağı haberleri aylar öncesinden duyuruldu. başröllerini Tommy Lee Jones ve Will Smith'in paylaştığı uzaylı/ajan filmi. 3, filmin IMDB adresi çıkış tarihi 2012 deniliyor. 2. Filmin IMDB adresi 2002 çıkışlı.1. Filmin IMDB adresi 1997 çıkışlı. Trailerları; 1. Film 2. Film 3. Film bu da, will smith'in yaptığı men in black şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mib'in asil sarkisi budur: nod ya head http://www.metacafe.com/watch/sy-1739332798/will_smith_black_suits_comin_nod_ya_head_official_music_video/ bir de 3. trailer fanmade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 fake trailer o değil de: http://www.youtube.com/watch?v=raHAXKtbyIU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 3.trailer degil, 1 ve 2den derleme sahneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adam güya izleyip thread açmış ama sözde fragmanı anlayamamış lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 goldbären said: adam güya izleyip thread açmış ama sözde fragmanı anlayamamış lan sdfsdf ben bunu izlediğimde, (2.si zamanı idi sanırım) burger king den oyuncaklarını alıyordum!!!1!!1!! (o kadar eskiden izlemiş ve beğenmiştim) filmden bir kaç sahne olduğunu fark ettim fakat bu filmin (yani 3. filmin) çıkacağı söylenmeye başladığından beri bu trailer ortalıkta geziyordu ve hâla da gezmekte. (3. film traileri olarak). eminim bu topic'e mesaj atan 70 kişiden 69 u o fanmade trailer, orj değil, reröre diycek ve gerizekalılığımı her mesajda hissedeceğim. sorun değil, ben bu filmi/filmleri çok seviyorum ve hepsine göğüs gerebilirim! ps, hâla elimde su tabancası olan küçük ve etkili silahtan ve üstünde sümük gibi bi şey olan adamdan var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Yazik lan üzmeyin cocugu. Adam gönül vermis bu yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mum_Chamber said: mib'in asil sarkisi budur: nod ya head http://www.metacafe.com/watch/sy-1739332798/will_smith_black_suits_comin_nod_ya_head_official_music_video/ bir de 3. trailer fanmade 2. filmin o, esasi oteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mens in black olur herhalde filmin adı, şimdi isimlerde bu tip şeyler moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mens derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 anlamı oldugundan degil , isimlerde bu tarz seyler moda demiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar