di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Selam, Superonline'dan internet hizmeti alan bir arkadas lazim bana. Bir kac adres icin ping ve traceroute ciktisi rica edecegim. Var midir kimse acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 evde var.. cok acil deilse aksama halledelim? sol adsl deim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 superonline'ın ilk müşterilerindenim ben.. hey gidi günler :P ama şu an ttnetçiyiz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 LuNiZ said: evde var.. cok acil deilse aksama halledelim? sol adsl deim ben Valla makbule gecer be abi. Sikinti su bu arada; SOL sagolsun, birbirinden bagimsiz fiber'ler ustunden cikan farkli kullanicilar, bizim siteye girmeye calistiklarinda, yine alakasiz bir fiber'in ucundaki router'da loop'a giriyorlar. Ayni sekilde bizden hizmet alan bazi musteriler yine SOL'dan hizmet alan bazi siteleri acamiyorlar. Saka gibi bir durum ve adamlarin kafasi basmadi bir turlu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 superonline'ın fiber neti mi lazım, ttden çekme adsl'i mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 çalışıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar