Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloodline Champions

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Para falan vermedim. Zaten tek bloodline açmak 5 euro falan. Satın alacak olduktan sonra hepsini almak daha mantıklı. Casual oynayarak 7-8 günde açtım. Tabii achievementların hatrı sayılır katkısı var.
Mesaj tarihi:
Grade 12'yim. Solo rated'da takımıma gelen g1-3'ler yüzünden her maç iki kişilik oynamak zorunda kalıyorum. Adaletin bu mu bchamps...

Bu akşam turnuva var:

http://www.blgtv.net/

adresinden canlı izleyebiliyoruz.
Mesaj tarihi:
bu topiği bu gereksiz bölüme attınız, öldü burada. open beta bitti release oldu sololadım topiki. MMO'ya geri yollayın, kıçı kırık hon lol ile aynı muameleyi görmesin.
Mesaj tarihi:
Turnuva önceki günkinin devamıydı sanırım. Kim çaktı çok merak ediyorum. Bloodgate patladığı için fazla maç dönmedi ama gördüklerim inanılmaz iyi oynuyorlardı. Zaten iyilere bakıyorsun ladder top3'de oluyorlar genelde.

İzlediğim kadarıyla Alchemist Ravener Spearmaster en beğendiğim setup oldu.
Mesaj tarihi:
Evet epey az kişi oynuyor ama patlayacak kadar çok masrafının olduğunu sanmıyorum. Titan saadet zinciri karşılıyordur diye tahmin ediyorum :P

Aslında artıyor. Misal soloda primetime 150 kişi oluyordu. Pazartesi 330 civarı gördüm. Devlerden biri 2K online gördük demişti.

Gerçi ben çok artsın istemiyorum. Hidden ratinglere, division mantığına gıcık oldum. Alıcam bunu, vurucam starcrafta.
  • Yeni Oluştur...