LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ahahahahaha yeminle direk zıpladım linke bim diye
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mokoko said: barbu said: konserve dediğin bezelye filan olur. yakında beni de tıkcaklar konserve içine. barbunya var ztn konserve. aklıma gelmemişti.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 2 yıldır benim evin altında bim vardı 1 defa girmedim bişey almadım bedavaymış herşey deseler yine girmezdim sanırım hiç ilgimi çekmedi neyseki 10 gün önce kapandı yerine bar açıyorlar ehehe. sabahları mal geliyodu takır tukur arabayla taşıyorlardı uyutmuyordu en çok buna sevindim tabi.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bar çalışırken haliyle ben de çalışıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 LucifeL said: bir an eski bim topici hortladı zannettim ama farklı bim bombasıymış bu abi şu topiki bi hortlatın ya dönen muhabbeti merak ettim
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 dost ayranla tanışana kadar bim hakkında kötü şeyler düşünüyordum. artık küfür falan da ediyorum ama dost ayranı çok seviyorum
Öne çıkan mesajlar