dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 renkler fontlar feci.. : ama fikir iyi.. mohs'u kullanmak yaratıcı.. o ne abi segoe script mi?
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bi kere o derecelendirme zımbırtısı ne onu bilmyiorum ben
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sertlik cetveli işte http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=mohs+sertlik+dizisi taşların sertliğine vs bakıyorsun
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 peki burdaki sertlik neye göre sertlik? neyin sertliği?
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 makinacılar, mazlemeciler gibi abazan gençler kullanıyor yani bunu şimdi herşey anlam kazandı
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 fede said: makinacılar, mazlemeciler gibi abazan gençler kullanıyor yani bunu şimdi herşey anlam kazandı alsşkhfkhasdf kesinlikle öyle bnu daha cok jeologlar arkeologlar flan kullanır.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fransuxa said: peki burdaki sertlik neye göre sertlik? neyin sertliği? hah buradaki uygulama sıkıntılı. mohs'ta üstteki taş alttakini çizer misal.. ama fikir yaratıcı. 10puan
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tamam ben listenin bilimselinin sertliğini anladım. taş sertliği. peki BU tablodaki sertlik neyin sertliğini ölçüyo? daha açıkmı konuşiym?
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 fede said: makinacılar, mazlemeciler gibi abazan gençler kullanıyor yani bunu şimdi herşey anlam kazandı (:D(tu)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 du ben de daha açık yazayım.. normalde sertliğin bi anlamı var ama bu arkadaşın yaptığı uygulamada bu anlam yok. "hah buradaki uygulama sıkıntılı." dediğimde bunu anlatmaya çalışmışım. buradaki sıralama ile mohs alakasız olmuş.. anaokul seviyesine falan düşüreyim mi? biraz daha açıklayım mı?
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Komik değil lan bu, hangi abaza hazırlamış sdfkljs. Mastürbasyonunu yapsın otursun, bok attığı Türk kızı bi bakış atarsa gülücüğe odaklansın bence.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 peki burdaki odak noktası neresi oluyo onu bi tam yakalayamadım ben. bunuda bi açıklarsak. müdür bizim paramız yoktu anaokulunda terkettik. mümkünatı varsa neden olmasın.
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 "roket adam" said: Komik değil lan bu, hangi abaza hazırlamış sdfkljs. Mastürbasyonunu yapsın otursun, bok attığı Türk kızı bi bakış atarsa gülücüğe odaklansın bence. jadghkajdghla lan ya eleştirilcek bir tarafı olmadıgının farkındamısın.amaç gerçekten türk kızını eleştirmek mi sence? :)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 "ama bu arkadaşın yaptığı uygulamada bu anlam yok." yani bi odak noktası yok, yapılmış olsun diye yapılmış.
binaldi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa said: "ama bu arkadaşın yaptığı uygulamada bu anlam yok." yani bi odak noktası yok, yapılmış olsun diye yapılmış. heh sunu bileydniz.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu grupta nefes almaktadır alkole tüketilmelidir asdlkşasdşklas
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa git yat artık ondan sonra pasifloralar tutmaz karadenizde, sinüzitler ağrılar bitmez karadenizde.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Dartanian said: Meme dendi geldim. hani lan meme
Öne çıkan mesajlar