Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heracless Free Uo Shard Acilmistir

Corsair

Öne çıkan mesajlar

said:
Corsair, 27 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
iyide Bunun Editle takilma gibi bir alakasi yok 7 senedir uo oynuyorum sadece herkesin sevecegi bir server acayim dedim kafanizdan garip garip seyler uydurmanize garek yok edit medit ne o ole Sadece herkes eglensin diye bir server actik yorum yapin demedik istemeyn girmesin

eblli oluo biz edit deil elit dedik sen hala nerdesin git biraz ders al....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Corsair, 27 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
iyide Bunun Editle takilma gibi bir alakasi yok 7 senedir uo oynuyorum sadece herkesin sevecegi bir server acayim dedim kafanizdan garip garip seyler uydurmanize garek yok edit medit ne o ole Sadece herkes eglensin diye bir server actik yorum yapin demedik istemeyn girmesin

wauw..7 sene..ben aslında 1989da başladım bizim ricahrdla oyunu yapmayada caktırmıyorum..hangi richard mı? ya varya bizim garriot sen bilmezsin tabi..

whatever..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Corsair, 27 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
acikca hem reklam amacali yapitm hemde bilginiz olsun diye yaptim ben kotu bir amacla bu topicii acmadim obur topicide yanlislikla entrat bastim diye yeni sini acitm oke? anladiniz umarim

yalan soyledigin belli oluyor eger yanlışlıkla entera basıpa cmıs oysaydın icerigi ve baslıgı ilk topicle aynı olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

pvp süper bab gelin lagda yok eahueaheau...

bune şimdi tamam belki açtın sırf pvp için gelsin millet eylensinde bu ehaueuhahea kısmı noluyor iyice cıvıtmışsınız be[signature][hline]SlayerTR

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Sosyal ağlarda paylaş

Amma çok dedicated sahibi insan var paticikta..
Vay be[signature][hline]In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten çok ciddi bir server mynette yapılmış bir site com.tr.tc uzantısı çok manyak bir server olabilir ha
herkez buraya :)[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı:D
icq=222055888 Oasis-Düznlenmekte
[email protected]
Msn:[email protected]
Bütün Eleştrilere Açığız..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...