Corsair Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 www.Heracless.com.tr.tc Adrsinden Shardimiza ulasabilirsiniz Sirf Action uzerine Yapilmis Bir Serverdir Hepinizi Serverimiza Bekliyorum Lag 0 ıueheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 lol çok ciddi bir girişim gibi gözüküyor. Başarılar ;)[signature][hline]KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya ayıptır sorması malmısın ne diye aynı topici 2 kere acıosun, forum sticky lerini okumaktan acizmisin? *sticky okumaktana ciz birinin seerverında oynıyacagına kendi akstıgı shardına geri doner* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Seni buraya alalım[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Zuahhaha daha demin Erutan açtı topici :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Baggio kilit pls :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bu arada Heracles (diğer bir değişle Hercules) tek "s" ile yazılır ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Rewendor, 27 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Bu arada Heracles (diğer bir değişle Hercules) tek "s" ile yazılır ;) dogruya dogru once yazmayı ogren diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eheuhe :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Elit Takılmaya Çalışanlar Sux Eski Toprak Rulz topicinden ders alalım[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 iyide Bunun Editle takilma gibi bir alakasi yok 7 senedir uo oynuyorum sadece herkesin sevecegi bir server acayim dedim kafanizdan garip garip seyler uydurmanize garek yok edit medit ne o ole Sadece herkes eglensin diye bir server actik yorum yapin demedik istemeyn girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Corsair, 27 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki: iyide Bunun Editle takilma gibi bir alakasi yok 7 senedir uo oynuyorum sadece herkesin sevecegi bir server acayim dedim kafanizdan garip garip seyler uydurmanize garek yok edit medit ne o ole Sadece herkes eglensin diye bir server actik yorum yapin demedik istemeyn girmesin eblli oluo biz edit deil elit dedik sen hala nerdesin git biraz ders al.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 7 senemi??? Obaraa sen Beta testerlarındansın ozaman ver elini öpem....[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 acikca hem reklam amacali yapitm hemde bilginiz olsun diye yaptim ben kotu bir amacla bu topicii acmadim obur topicide yanlislikla entrat bastim diye yeni sini acitm oke? anladiniz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Corsair, 27 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki: iyide Bunun Editle takilma gibi bir alakasi yok 7 senedir uo oynuyorum sadece herkesin sevecegi bir server acayim dedim kafanizdan garip garip seyler uydurmanize garek yok edit medit ne o ole Sadece herkes eglensin diye bir server actik yorum yapin demedik istemeyn girmesin wauw..7 sene..ben aslında 1989da başladım bizim ricahrdla oyunu yapmayada caktırmıyorum..hangi richard mı? ya varya bizim garriot sen bilmezsin tabi.. whatever..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Corsair, 27 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki: acikca hem reklam amacali yapitm hemde bilginiz olsun diye yaptim ben kotu bir amacla bu topicii acmadim obur topicide yanlislikla entrat bastim diye yeni sini acitm oke? anladiniz umarim yalan soyledigin belli oluyor eger yanlışlıkla entera basıpa cmıs oysaydın icerigi ve baslıgı ilk topicle aynı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pvp süper bab gelin lagda yok eahueaheau... bune şimdi tamam belki açtın sırf pvp için gelsin millet eylensinde bu ehaueuhahea kısmı noluyor iyice cıvıtmışsınız be[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 başarılar.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 7 senedir uo oynuyormuş! Makaraya bak...[signature][hline]KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 350 milyonu topluyan 1 aylık server açıyor oh.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 350 pahali ben 170 e sorunsuz sunucu satiyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Amma çok dedicated sahibi insan var paticikta.. Vay be[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? [spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 başarılar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Gerçekten çok ciddi bir server mynette yapılmış bir site com.tr.tc uzantısı çok manyak bir server olabilir ha herkez buraya :)[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı:D icq=222055888 Oasis-Düznlenmekte [email protected] Msn:[email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Kimse sorsan 7 yada 6 sene uo oynuyo :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar