nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yok be o kadar sığ değil insanlar, en fazla bi tebessüm ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 şunu biliyorum ki gece pasiflora içip sabah kan verilmiyor. tabi bahsettiğim yarım şişeden fazlası için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 atın şunları aşşaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Esh said: passi flora cicek lan, yapragini toz haline getirip sakinle$tirici mi ne yapiyolardi di mi reçetesiz satıldığı için narkotiğe girmez diye düşünüyorum hafiften istismar gibi duruyor ama... passifloranın film halinde satılanları da var, onun içinde o toz hali var. tütünle karıştırıp içen lavuk bi arkadaşım vardı, adam sanki dünyaları içmiş gibi tripten tribe giriyordu. ver lan dedim bi gün, aldım bi fırt, şurubundan daha etkili gibi sanki ama şurubu 0 etkili olduğu için aynı kapıya çıkıyor hehe. bi çay demleyin, yarım kilo çekirdek çitleyin, ılık bi duş alın daha etkilidir passifloradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 20mg cipram al kesmezse 40mg'a çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 nanik_atak said: üniversitede sunumlardan önce, mezun olunca iş başvurularında, çalışırken yine toplu sunumlarda aciyip işe yarıyo.. ha şu var mal mal sırıtmaya neden olabiliyor ki ciddi ortamda pek hoş karşılanmıyor..yine de... nik mesaj uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 said: üniversitede sunumlardan önce, mezun olunca iş başvurularında, çalışırken yine toplu sunumlarda aciyip işe yarıyo.. pseudo effect sanki bu. yalnız böle işe yarayan, al-git tablet bişi yok mu yaw? glaxosmithkleine veya pfizer bu pazarı boş geçmiş olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bana pasiflorayı ilk alırken yemekten sonra 1 çorba kaşığını sulandır dedilerdi. hadi lan ordan diyip sabah aç karnına diktim kafaya. psikolojik galiba biraz da ama bünyem pek müsait demek ki uyuşmaya.. alkolde bile işe yaramazken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu(yu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yok bir işe yaradığı tamamen placebo etkisi yani. psikolojin rahatlamaya müsaitse rahatlatır. uykum gelicek dersen gelir. ama çok hafif birşey olduğu için bende hiç etki göstermiyor. ama zararlı da değil. belki senin bünyede rahatlatıcı etkisi olur. gerçi bende ilaçlar pek etki göstermez, yan etki de göstermez. belki de ondan bende bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 passiflora yarım şişe içsen de bişi olmaz, hiç bir işe de yaramaz... 8-9 yaşında çocuğu uyutursun ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 meraba ben 8-9 yaşında ki çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yan etki olarak uyku yapan bi sürü ilaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 antihistaminik ilaçların yan etkisi uykudur. alerji için kullanılır başka bir yan etkisi de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Uyutmayanları da var artık onların ama non-drowsy olmayan sudafed enfes oluyo çok tatlı uyutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben de seroquel diye bi ilaç kullanıyorum manyak uyutuyor. ama sabah da kalkması zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi seroquel 6 ay kullanmıştım böyle bi uyku olamaz hakkaten. içtiğim gibi en az 12 saat uyuyodum lan tren gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hacım üstün ilaç bilginizi bi de şunda konuştursaydınız said: üniversitede sunumlardan önce, mezun olunca iş başvurularında, çalışırken yine toplu sunumlarda aciyip işe yarıyo.. bunu yapabilecek bişi var mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 self-esteem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi eczanede satmıyorlar. ben sordum.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 işte nanikte passiflora tam bu anlarda işe yarıyor ben şahidim. ama o onun psikolojisinin acayipliği bence. hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 benim hatun kişisi proje sunumları ve sınavlardan önce içiyor kafası rahat gidiyor yaklaşık bir kapak akdar içmesi yeterli oluyor bu soru-cevap diye bir dvd çıkartı cem yılmaz üniversitelerde yaptığı soru-cevap seminerlerinden derlemiş orada pasiflora ile ilgili anısı var hatta youtube da var bulup izleyin adam resmen yaşamış ehe ben denemedim henüz ama böyle test ortamında denemeyi düşünüyorum işte karşımda kamera açık önümde not defteri dakika dakika neler hissettiğimi yazacağım hattta plasebo etkisini konrol etmek için tadı benzer bir içecek arıyorum ama en yakını sulandırılmış kanyak gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa said: abi eczanede satmıyorlar. ben sordum.. :/ nasıl satmıyorlar? türkiye dışında mıydın ki? evet self-esteem satmıyorlrmış hakkaten /facepalmself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sizin sorunuza patrick cevap vermisti zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 You must image people naked! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi sunuma falan çıkıyorsun kalabalığa.. bildiğin can veriyorum olm.. zombie gibi gidip geliyorum öle. büyük ihtimalle arada braaainnnn falan da diyorumdur hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar