Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Passiflora

forçen

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

passi flora cicek lan, yapragini toz haline getirip sakinle$tirici mi ne yapiyolardi di mi

reçetesiz satıldığı için narkotiğe girmez diye düşünüyorum hafiften istismar gibi duruyor ama...

passifloranın film halinde satılanları da var, onun içinde o toz hali var. tütünle karıştırıp içen lavuk bi arkadaşım vardı, adam sanki dünyaları içmiş gibi tripten tribe giriyordu. ver lan dedim bi gün, aldım bi fırt, şurubundan daha etkili gibi sanki ama şurubu 0 etkili olduğu için aynı kapıya çıkıyor hehe.

bi çay demleyin, yarım kilo çekirdek çitleyin, ılık bi duş alın daha etkilidir passifloradan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
üniversitede sunumlardan önce, mezun olunca iş başvurularında, çalışırken yine toplu sunumlarda aciyip işe yarıyo..

pseudo effect sanki bu.

yalnız böle işe yarayan, al-git tablet bişi yok mu yaw?

glaxosmithkleine veya pfizer bu pazarı boş geçmiş olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bir işe yaradığı tamamen placebo etkisi yani. psikolojin rahatlamaya müsaitse rahatlatır. uykum gelicek dersen gelir. ama çok hafif birşey olduğu için bende hiç etki göstermiyor. ama zararlı da değil. belki senin bünyede rahatlatıcı etkisi olur. gerçi bende ilaçlar pek etki göstermez, yan etki de göstermez. belki de ondan bende bir işe yaramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim hatun kişisi proje sunumları ve sınavlardan önce içiyor kafası rahat gidiyor yaklaşık bir kapak akdar içmesi yeterli oluyor

bu soru-cevap diye bir dvd çıkartı cem yılmaz üniversitelerde yaptığı soru-cevap seminerlerinden derlemiş orada pasiflora ile ilgili anısı var hatta youtube da var bulup izleyin adam resmen yaşamış ehe

ben denemedim henüz ama böyle test ortamında denemeyi düşünüyorum işte karşımda kamera açık önümde not defteri dakika dakika neler hissettiğimi yazacağım

hattta plasebo etkisini konrol etmek için tadı benzer bir içecek arıyorum ama en yakını sulandırılmış kanyak gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...