Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Sefkili netçiler, acep bildiğiniz bir çocuk portalı/sitesi var mı? türkçe ve/veya ingilizce... link veriniz pliz... öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 www.uptoten.com (güsel) www.alfy.com (Lycos'un, aklını oynatırsın, süper) www.extremekids.com (çok kötü, ibret olsun diye yazdım) www.babloo.com (güsel) Daha yazardım ama sen ge.en gün bana yardım etmemiştin. O yüzden pabucumu yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 said: [b]2001-10-25 12:47 Daha yazardım ama sen geçen gün bana yardım etmemiştin. O yüzden pabucumu yi. eheeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 neyine yardım etmedim aşkım ya? herkesin önünde fırçalamasana. *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 hahahah kazak enishteeea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 oynaşmayın lam forumlarda. (ohhh çatla emaleth sen derken iyimiydi bize oh olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 enişte sen de amma fırsatçıymışın be, o lafı ettiğimden beri yemiyor içmiyor, "şu emaya bi laf da ben sokuştursam, altında kalmasam" diye bekliyordun di mi? insanın kin tutmaya kendini bu derece kaptırması hoş bişey diil bak, yakıştıramadım... geyik yapıcaanıza site ismi sööleyin ayol. iş için lazım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 ewt emaleth sonunda rahatladım, kutsal gorevimi yerine getirdim. ama bu size forumlarda tekrar tekrar oynaşmayın lam dememe engel diil. oynaşmayın forumlarda işte oynaşmayın oh ohh bi daha sollim oynaşılmamalıdır forumlarda. ohh super. al site ismi: forum.ultimatr.com kreş gibiyiz zate malum. agu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 noldu kafana gore kural koydun, hayir biz de oynasamicaz artik ona uzuldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 oynaşmayın lam forumlarda. *kikirt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 muhabbetinizi işallah bozmuyorumdur ama bişe merak ettim, hayırdır emel kardeş? çocuk mocuk? yani hayırlı bir haber mi var dicem ama enişte buralardaysa ayıp olur girmiim bari o konuya... (ehe girmedim di mi ne güzel :-D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 ne güzel şey, şu insanın sevgilisininde aynı konuda merakı olması..... eski sevgilim geldi aklıma.... bi sevdirememiştim ultima'yı kıza.... sorada terkedilmiştim zati.....:-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 bi forumlarda fingirdeşecek sevgilimiz bile yok böhüüü nie yaşıyoz biz tutmayın atliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 İlan: Forumlarda oynaşcak eş aranıyor. Cinsiyeti fark etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2001 Ya bitane ultima oyniyan kız tanıdığım bile yok çevremde... Tek tanıdıklarım ve gördüklerim burda :-) hepsininde fingirdeşdiği biri var:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 said: 2001-10-25 17:59 tarihinde, BlackRose yazmış: muhabbetinizi işallah bozmuyorumdur ama bişe merak ettim, hayırdır emel kardeş? çocuk mocuk? yani hayırlı bir haber mi var dicem ama enişte buralardaysa ayıp olur girmiim bari o konuya... (ehe girmedim di mi ne güzel :-D ) ya iş için lazım oldu ehühe, ağzından yel alsın ayol. ben daha kendim çocuğum. 13 f ist :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2001 Quote: -2001-10-25 18:42 tarihinde, Mephisto_ yazmış: Ya bitane ultima oyniyan kız tanıdığım bile yok çevremde... Tek tanıdıklarım ve gördüklerim burda :-) hepsininde fingirdeşdiği biri var:-p - hmm erkek erkege oynasanlarda war sen merak etme hehe.. oyunda evlenip burda devamini getiriolar.. hic anlamamisimdur su uoda female char secip nikah flm yapmak hehe.. rp de bi yere kadar... hmm konuyu dagitmisiz hehe.. hic bilmiorum emaleth cocuk portali flm, [ Bu mesaj Ytse tarafından on 2001-10-26 10:28 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 said: 2001-10-25 17:59 tarihinde, BlackRose yazmış: muhabbetinizi işallah bozmuyorumdur ama bişe merak ettim, hayırdır emel kardeş? çocuk mocuk? yani hayırlı bir haber mi var dicem ama enişte buralardaysa ayıp olur girmiim bari o konuya... (ehe girmedim di mi ne güzel :-D ) lol :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xerdener-abi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 kantarem,neşem benim, teklifini memnuniyetle kabul ederim. birbirimize eş olur,ortamlara akarız. forumlarda düşmanlarımızı çatlatırız. lasatemim benim,gel mutlu yarınlara koşalım. erdener abi said: 2001-10-25 18:30 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış: İlan: Forumlarda oynaşcak eş aranıyor. Cinsiyeti fark etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 said: 2001-10-26 10:04 tarihinde, Emaleth yazmış: said: 2001-10-25 17:59 tarihinde, BlackRose yazmış: muhabbetinizi işallah bozmuyorumdur ama bişe merak ettim, hayırdır emel kardeş? çocuk mocuk? yani hayırlı bir haber mi var dicem ama enişte buralardaysa ayıp olur girmiim bari o konuya... (ehe girmedim di mi ne güzel :-D ) ya iş için lazım oldu ehühe, ağzından yel alsın ayol. ben daha kendim çocuğum. 13 f ist :-p ehe ne desem boş tabi, 13 ise tamam, ayakların bile yere değmiyodur şimdi senin... ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Abi, ne diyorsun? Yeni gordum, yıkıldım valla :-p Fazla içirmemek lazım sana galiba? :-) Neyse, Erdener Abi vermiş cevabını zaten. said: 2001-10-25 18:30 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış: İlan: Forumlarda oynaşcak eş aranıyor. Cinsiyeti fark etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 said: 2001-10-25 18:30 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış: İlan: Forumlarda oynaşcak eş aranıyor. Cinsiyeti fark etmez... Duyuru: Bulunmuştur. Açıkta kalan katılımcıların Blackrose a kayıt yaptırarak yazılmaları rica olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 ehu lastemi :-) Beyler herkes 2. bi account alsın oynasalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 lasatemicim senin bu doyumsuzluguna hastayım:-) [ Bu mesaj caine tarafından on 2001-10-30 15:53 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 ehu lastemi :-) Beyler herkes 2. bi account alsın oynasalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar