kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yapılan araştırmay göre Wow oynayan her 100 kişiden 97 si, tek başına veya arkadaşlarıyla bir ortamda iken, Blizzardın wow üzerinden kazancını aylık ücretlerden hesaplamaya çalışıp yanlış hesapladığını. Daha sonra yanındaki arkadaşlarının uyarısıyla oyun satışı(wow,sc2 vb), migrate vb. seçenekleride ekleyerek blizzardın yıllık yada aylık gelirini hesaplayıp blizzardın muhasebecisi konumuna yükseliyor. hanginiz yapmadı bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben en fazla 10 milyon aktif oyuncu X 12.99 yaptım bir kere o kadar.. "üff be ne para" deyip salçalı ekmeğimi yemeye devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 acı çekirdek gelmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kaba bir hesapla 6 senedir oynanan oyun ortalama 5.000.000 üye ile, 13 € aylıkla: 6x12x13x5.000.000 = 4.680.000.000 € yapar. Migrate, faction change, ingame/outgame pet,peluş vs. satışları hariç. ::o Edit: Oyun satışı/ek paket de hariç bi de. O da personel ve işletim masraflarına gitsin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bunun starcraft'ı var, diablo'su var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ahahah çok yaptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sayilar cok buyuk ya useniyo insan onu hesaplamaya. bir suru sifirlar falan. yoksa yapardim ben de. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tam bir zaytung cakmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yemin iç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 annen haric de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar