escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o herifler o oyunları 100 dolar bile yapsalar alırsınız siz cnkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 alirim cunku param var ve oyun yapmayi biliyor adamlar. Simdi al sana Tenbux, kendine bi corba al asdasdadsadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bunlar gizli bilgi degil, adamlar carsaf carsaf yayinliyorlar: Activision Blizzard (2009 sonu) Ciro 4.28 milyar dolar Net kar 113 milyon dolar Toplam varlik 13.7 milyar dolar Isci sayisi 6725 (2010 rakami) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kisi basina 16binkusur dolar dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 baya verimsizşirketmiş ya o ne öyle %2.6 anca net kar ciro'nun. bizim dükkanlar böyle olsa 3 aya takla atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 senko said: kisi basina 16binkusur dolar dusuyor. o rakamlarda hile var heralde çalışan başına yıllık 16k avrupada amerikada açlık sınırı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 evet yahu, o kadar da etkileyici degilmis. Ustellik heriflerin en cok para eden mallari da intellectual product, borc verir miydim bu heriflere acikcasi bilemiyorum asdasd terbiyesizlikte son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fistan said: senko said: kisi basina 16binkusur dolar dusuyor. o rakamlarda hile var heralde çalışan başına yıllık 16k avrupada amerikada açlık sınırı bildiğin iyi de cikardigin masraflar arasinda maaslar var zaten? geriye kalan kar sirket ortaklari ve hissedarlara bolunmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 haklısın. %1 hissem olsa 1.1milyon dolar mis satıyolarsa alalım %0.1 hisse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 4.3 milyar ciroyla nasıl 113 milyon kar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben de bu hisse olaylarını bilmediğim zamanlarda(3 sene önce falan) "turkcellin %1 hissesini alıcam" diyordum. sonradan öğrendimki mevzu o kadar kolay değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fistan said: haklısın. %1 hissem olsa 1.1milyon dolar mis satıyolarsa alalım %0.1 hisse falan direk al abi http://www.nasdaq.com/asp/quotes_reports.asp?symbol=ATVI&selected=ATVI tanesi 13$ dan 100 lot alsan, bir sonraki yama veya release de koseyi donersin.. varsa araci tanidiklarin bence direk alsinlar kenarda 1300$ i olan icin cok iyi yatirim araci bu tarz hisseler.. microsoft icinde mesela release yaklasti, direk edinilesi bir hisse kendisi de.. google dan falan bahsetmeye bile gerek yok. edit: anlam bozuklugu olmus, duzelttim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Sparkcaster said: 4.3 milyar ciroyla nasıl 113 milyon kar ya demekki adamlar essek gibi para kazanirken, bizden cekerken balyalari bir suru de masraflari varmis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 nası alıcam? sepete ekle tarzı bi yer varsa alayım / mayıs sonu alınasıymış ordan sonra %30 falan değer kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 amerika da guvenebilecegin bir arkadas buluyorsun, veya international stock isi yapan araci kurumlar var.. iyi para cekiyorlar ama alinabiliniyor. bence buyuk araci firmalara sor, yardimci olabilirler. ama telefonda falan bilgi vermezler, direk git yuzyuze konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 asil cata sonrasi ne tur gelirleri oldu onu bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 2011 sonuna dogru eger boyle devam ederse 15$ olur diye tahmin ediliyormus, bu tarz kagitlarin en buyuk handikapi aslinda dovizin deger kazanmasi halinde, duble kazanc saglanabilmesi ama ayni sekilde bu ekonomide bir degisiklik durumunda ve dovizin ciddi dususunde agir zarar edilmesi muhtemeldir. riskli yani, bide forex var ama o olaya nasdaq dahilmi bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 almak lazim cidden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi ben 2000 lerde ilk kriz patladiginda 2001 di sanirim yahoo hissesi almistim.. ahaha kazancin dibine vurduydum.. :D o sirada amerika daydim, direk kuzenim vasitasiyla araci kurum uzerinden almistim, sonra turkiye den yonettim kagitlari sorun olmadi.. ama simdi nasil alinir nasil yapilir yukarida yazdigim gibidir diye tahmin ediyorum.. harbi yokmu patide su isi cok iyi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Ya bölümümüzü kirletmesenize ya. SC başlığında activison blizzort bütçe hesabının ne işi var. Huun ne zahmetler çekiyor buraları çekip çevirirken. cıkcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fistan said: baya verimsizşirketmiş ya o ne öyle %2.6 anca net kar ciro'nun. bizim dükkanlar böyle olsa 3 aya takla atarız adamlarin blizzard'in suyunu sikmaya calismalari o sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 blizz gibi firma için aslında iyi bile o oran. sonuçta sermaye ile değil çalışanların emeğiyle ürün ortaya koyuyor adamlar. ne kaliteli bir ürün istiyorlarsa, o kadar fazla mayış vermeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar