Komutan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Evet, oldukca yasliydi ve yillardir er ya da gec bunun olacagini kendime soyluyordum ama yine de cok zor... Bir hafta oncesine kadar zayiflamasi disinda bes yasindakinden farkli davranmayan kedi birkac gun icinde yemeden icmeden tamamen kesilip oldu. Sebebi borek yetmezligi. Hayiflandigim nokta duzenli olarak kan tahlili yaptirmamam oldu. Belki bundan alti ay once farkedilse omrunu biraz daha uzatabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 başın sağolsun gardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Basin sagolsun. Cok yakin bi arkadasimin kedisi var, onlar da yaslaniyo. Bi an arkadasimin ne kadar üzülebilecegini farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hayvan beslemenin bu kötü yanı var ya, semender falan mı beslesek biz ölelim onlar cenazemize katılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 üzüldüm başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kedinin 18 yıllık hayatını güzel geçirttiğine inanıyosan, yani diğer kedilerden şanslı olduğunu düşünüyosan bu elbet olucaktı ve sen ona güzel bi hayat sunduğun için o mutlu öldü.Bu elbet olucaktı ve oldu. Neyse başın sağolsun zor oluyo evcil hayvanın bu olayı Köpeğim 8 yaşına girdi , onla büyüdüm lan ben.Amaan düşünüyorum böyle bazen ölürse çok üzülücem ama elbet bi gün ölücek.Çokta şişmanladı hayvanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 başın sağolsun. 10-12 yaşından sonra daha dikkat etmek gerekiyor mama, veterine kontrolü gibi konularda. ama kaçarı yok yani. 18 de baya yüksek bi rakam yine de. tekrar başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 başın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Başın sağolsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 18 yıl baya iyi bir sayı, tebrik ederim öncelikle. bizim it de 7,5 yaşında olmuş hesap ettim de zaman ne çabuk geçiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 fede said: allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar