Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://www.dumpert.nl/mediabase/1266211/6a4136c2/don_t_steal_a_hackers_computer.html of cok fena guldum. gerci yeri bura mı değil mi emin değilim ama konu yazılım ve donanım olunca bura olmalı diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Heheh güzel videoymuş , herifin anlatımı olaydan daha eğlenceli zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi çok iyi. baya hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 guzelmis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 zeawee said: (tu) bazı yerlerde anlatırken tekrar yaşadı resmen olayı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 İfşa etmesi iyi olmuş :) ders olmuştur diyeceğim ama bilmiyodur bile böyle bir videonun varlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ahah süper olay ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 haha çok iyi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Adam aşmış... :D Çalan adam neden re-install ettirmemiş os-x'i onu merak ettim ama... :D Hoş o resimleri ve arama keywordlerinden sonra nedenini anlayabiliyorum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 düzmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 calan adam en yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 süper eğlenerek izledik ailecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 KHaRoN said: calan adam en yetersiz. bunu yazmaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 eleman timbalanda benziyordu hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hackerlık bi olay yok ki, adamın yaptıklarını lamerlar da yapıyor zaten. çalan adam yetersizmiş denildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 vaperon said: Adam aşmış... :D Çalan adam neden re-install ettirmemiş os-x'i onu merak ettim ama... :D Hoş o resimleri ve arama keywordlerinden sonra nedenini anlayabiliyorum... :D abi adam facede ismini dogru yazamamis sen install diyorsun. zevkliydi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi bu kirk yilda bir olur, anca boyle bi okuze denk geliceksin de herif formatlamicak da admin bile olmayan kullanicida kullanacak. ama sunum ve herifin dusundukleri iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi cok iyiymis hahah, anlatimi iyi yapmis keyifle izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu haberde şöyle bir durum da var..bilgisayarı çalan kişi olmayabilir adam. belki sadece çalıntı bilgisayarı satın almıştır.. ha yine de güzel olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 adam windows cdsiyle boot etmeye calismistir, beceremeyince "olmuyor yeaaa" diye birakmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Penthesilea said: abi bu kirk yilda bir olur, anca boyle bi okuze denk geliceksin de herif formatlamicak da admin bile olmayan kullanicida kullanacak. ama sunum ve herifin dusundukleri iyi baya. 2. kata tirmanip da koca mac i calan maymun format atmasini nerden bilsin anca masaustu arkaplani degistirmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Çok keyifliymiş ama. Lamerler bile yapıyor dediğin işlerin hiçbirii ben yapamam gerçi. Gitti gider der hüzünlenirim arksasından makinemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yapsan da bi işine yaramaz ki nasıl alıcaksın elinden bilgisayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar