Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://imgur.com/M120K.jpg resetmi geliyodu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yaz ulan buraya swarm en iyi die sözünde dur oymanq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 LM said: yaz ulan buraya swarm en iyi die sözünde dur oymanq o niye? Ladder 1.cisi olan en iyi mi oluyor? Hadi diyelim yazdım bukadar insanı nasıl inandırıcaz buna? Mesala ben huuna dedimki hacı swarm best ya felan adam götüyle güler bana ,onun gözündeki karizmamda silinir derki yahu oymanıda kaybettik.. Belki starcraft 3'te kanka dayan 13sene kaldı. 2024'te çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Oymanq said: LM said: yaz ulan buraya swarm en iyi die sözünde dur oymanq o niye? Ladder 1.cisi olan en iyi mi oluyor? Hadi diyelim yazdım bukadar inasnı nasıl inandırıcaz buna? Mesala ben huuna dedimki hacı swarm best ya felan adam götüyle güler bana , gözündeki karizmamda silinir derki yahu oymanıda kaybettik.. Belki starcraft 3'te kanka dayan 13sene kaldı. 2024'te çıkacak. panpa yine geçtim seni ya sorry, dier sezona belki 2. olursun bb =D=D=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Oymanq said: http://imgur.com/M120K.jpg resetmi geliyodu yoksa? Ben bu resmi anlamadım? 3000 puan üstü olduğu halde Gold'ta olmasından dolayı mı koyuldu bu resim nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bnm hesap hala normal duruyor. US serveri sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Gold yazmasına rağmen bronze logosu var 2v2, 3v3 falan yazmıyo sadece V yazıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 doubtful said: Oymanq said: http://imgur.com/M120K.jpg resetmi geliyodu yoksa? Ben bu resmi anlamadım? 3000 puan üstü olduğu halde Gold'ta olmasından dolayı mı koyuldu bu resim nedir? o achievement puanı olm kromusun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Memphis said: o achievement puanı olm kromusun ya Evet farketmemişim. Beşiktaşım oley. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Oymanq said: http://imgur.com/M120K.jpg resetmi geliyodu yoksa? umuduuuuuuuun bittigiiiii yerdeeeyimmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 birbirinize laf sokmayın canım cekior, gururunuzla oynatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ne oldu şimdi, geldi mi reset? başlıyorum ben de ladder kasmaya gogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Memphis said: doubtful said: Oymanq said: http://imgur.com/M120K.jpg resetmi geliyodu yoksa? Ben bu resmi anlamadım? 3000 puan üstü olduğu halde Gold'ta olmasından dolayı mı koyuldu bu resim nedir? o achievement puanı olm kromusun ya Bi'dakka ya lig/ladder ekranında achievements puanı nasıl oluyor? Kro musun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sag üstte gözüken puan her şekilde ladder puanıdır rezil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 siz tam krosunuz, ladder puanı sag altta yazan 26 o achiv puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yanında o kalkan işareti gibi zamazingo olan achi puanı, farklı ekranlarda da karşınıza çıkar. ayrıca kro lafından dolayı gözüm üzerinizde, ufak bir hatada bile alırım kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Memphis said: ladder puanı sag altta yazan 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Memphis said: siz tam krosunuz, ladder puanı sag altta yazan 26 o achiv puanı 26nin yanindaki 0101 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aquila said: Memphis said: siz tam krosunuz, ladder puanı sag altta yazan 26 o achiv puanı 26nin yanindaki 0101 ne? saat tabikide? siz harbi noob cıktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar