nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 izmir'den gey olamıyorum, gey olabilen var mı?
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 aquila said: girmissin ya iste ayol. ohh değilmişim lan yanlış alarm bunu heteroseksüel seks yaparak kutlamaya gidiyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 dün dns problemi gibi bişey vardı www.paticik.com yönlendirilmiyodu ama forum.paticik.com hemen çalışıyodu. ondandır. ya da kedidir tabi.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Dartanian said: İzmirden dememin sebebi sabah serkanla konuştum o da giremiyodu niye bazılarımız giremiyo direk şekilde? aynen bende giremedim millet haldır haldır şunu oku diyordu ben giremiyordum
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 benim kakam varsa giremiyorum ne zaman yapiyorum kakalari o zaman temiz temiz giriyorum
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Off niye blocklamadı nedenko hala izmir'i bilmiyorum, ne kadar lamer varsa izmirde, bodrumda falan. Kalitesizlik.
Öne çıkan mesajlar