Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dumanın konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın ortaköy meydanda dumanın ve bilmem kimlerin konseri varmı ? bir yerden duydum ama doğrumu bilmiyorum[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Mesaj tarihi:
forumlarda millete sataşma özel sataşmak istiyorsan gel msn e ağzının payını vereyim konuyu saptırıp kirlilik yapma emi cnm :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Mesaj tarihi:
imza olayını biraz abartmamış mısın arkadaşım??

ayrıca forumlar tek bir soru yazıp - cevap alma şeklinde kullanılan yerler değildir benim bildiğim kadarıyla..daha çok bir konu üzerine konuşulan alanlardır..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
gayet rahat alabilirsin..birsürü şehir hayatı sitesi, aktivite sitesi var..işin en kolayı buraya bi sorulu topic açmak sen de onu tercih etmişsin..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
lutfen konuyu daatmayalım bilen varsa yazsın bide bellowa istediginiz kadaar kufredin msninide yazmıs hatta hackerlar falan varsa virus falanda atabilirler...[signature][hline]im not like them nut i can pretend
  • Yeni Oluştur...