Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

14 yaşında ki kedimini resmini koydum bende kıskandım :p Aslında kendisi şişman olduğu kadarda fotojenik olduğu için resimlerde asıl cüssesini belli etmez. Ayrıca içkicide değildir bu resim tesadüfi

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Temmuz 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ii gobek yapmis.. hem belli bira gobei o 8-)[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
Mesaj tarihi:
Akkız :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
kardeşim senin gibi bi adamdan daha yaratıcı birşey beklerdim.. :-P
werekutupayısı
mesela
ya da herman sherman gibi şeyler..[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Temmuz 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 25 Temmuz 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
kardeşim senin gibi bi adamdan daha yaratıcı birşey beklerdim.. :-P
werekutupayısı
mesela
ya da herman sherman gibi şeyler..

Zaten bu ayı? :p

Kendisi ankara van kırması... Bu yüzden bembeyaz, gözleri renksiz ama sağırda değil.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Temmuz 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
az önce 14 yaşındaki kedim zıplayarak kendinden 1 metre yukardaki bir böceği yakalam girişimine tanıklık ettim uzun bir süredir böyle bir şey yapmamıştı ve hayvan ancak 4-5 cm zıplayabildi tabi ben gülmektne yerlere yuvarlandım hayatımda böyle komik bir şey görmedim ben hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
dedim ya fotojenik ve tüyleri güzeldir tüysüz bir resmini çekerim ozaman 14 yaş için çok yaşlı 20 falan dersiniz hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
zayıflatmak için düzenli bir yemek sistemi kurman lazım, kendi kedimde uyguladığım ve 1 ayda gözle görülür fark yaratan:

günde: 5 kaşık (çorba) kuru mama (2 sabah 1 öğlen 2 akşam)

veya 4 çk mama + 1 kase süt. (süt + 1çk mama sabah, gerisi aynı)

veya 4 kaşık mama ve evdeki et/tavuk/balık mamulleri (2çk mama lardan biri yerine bunu koycan gene ilk sistemde olduğu gibi)

bu sistemi modifiye ederek kullanabilirsin :) önemli olan her gün aynı miktar yemeği yemesi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
valla biz ona ciğer ve sebze(havuç, kabak) karışımı özel mama hazırlıyoruz :) sağlığı şişmanlığı dışında gayet yerinde hiç bir yetmezliği yok hehe kısırlaştırıkldıktan sonra hayvanların eski haline dönmesi çok zor zaten.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ağustos 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...