Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 3.5 Aylık Beagle aldım evde beslemeyi düşünüyorum. Yalnız şimdiye kadar hiç köpek bakmamıştım ufak bir araştırma yaptım beagle lar hakkında eğitimi biraz zor diyorlar nette bulamayacağım bildiğiniz ufak tefek köpek eğitimi için ve köpek bakımı için ipuçlarınız varsa sizlerden yardım almak istiyorum ufaklığında 1-2 resmini ekliyim daha adını bile koyamadık :) 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 beagleları severim.eğitilir ya.sonuçta beagle saldır kopar parçala ogretmiceksin çiş kaka eğitimi bide hayır dendiğinde durması yeterli otur kalk bile fazla lüks miniick kopege :) düzenli bi aferin ve ödül verme sistemiyle efendi bi hayvan yetiştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 komut verdikten sonra dinletemeyip pes edersen gecmis olsun. kopek senin sahibin olur. pes etmeyeceksin, oyle yada boyle yaptirana kadar sakin bi sekilde ama kararli olarak devam ediceksin komutu vermeye. odul kurabiyesiyle baslamak en kolayi olur heralde. ilerde kesersin kurabiyeyi yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 İnanılmaz araştırmacı bir köpek dikkati çok dağınık ama yinede dikkatini çekersen söylenileni yapıyor ama çok uğraştırıyo yinede ilk köpeğim olduğu için çok fazla sabırlıyım bu konuda elimden geleni yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 cok sirinmis sokaga atma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ufacık köpeği niye sokağa atayim o kadar köpek sahiplenmek isteyen varken zaten kimseye vermek gibi bir niyetim yok ne kadar zor olsada bi şekilde bakıcam evin içinde sabahtan beri koşuşturuyoruz otur kalk öğretiyorum çok çabuk öğreniyor ama dikkati çok dağınık dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 cok fazla üstüne gitme.beagle bu küser. Hareketini kısıtlama. Hayır! ı ögrendimi gerisi gelir. Önüne bi pet şişe at bütün gün oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Fistan said: cok fazla üstüne gitme.beagle bu küser. Hareketini kısıtlama. Hayır! ı ögrendimi gerisi gelir. Önüne bi pet şişe at bütün gün oynasın. haklısın çok çabuk küsüyor ilgilenmeyince sıkılıp uyuyor hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya hayvan sürekli yeri eşeleyip duruyo halıyı eşeliyo falan ne istediğini çözemedim bi türlü bildiğin halıyı kazmaya çalışıyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Nickimi taklit etmişler lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kopekte biraz karadenizli fizigi var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aşırı duygusal ve ilgi isteyen bir köpek olduğu için yalnız bırakmamaya çalışın. beagle alırken çift alın diye uyarırlar, çift olduklarında birbirleriyle oynaşarak daha az ilgi ister hale geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 synthesizer said: kopekte biraz karadenizli fizigi var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yeni resimler 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ahahhhaahh abi son resim direk albumluk. SELAM KIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nişanlı adamız ne selam kızları ahah yalnız harbi o tarz olmuş neyse selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 evet hakkaten sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gitar+köpek kombosu aaaaaaaaaaaah ah seni gidi seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar