Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğin kaka yemesi

syd

Öne çıkan mesajlar

Alakası yok abi benimde 4 yaşında alman kurdu köpeğim var günde tek öğün ve 350 gr filan mama yiyor.. bu hayvan 500 gr yiyormuş ve gayet normal bir miktar köpek için ama ben akşamları tek öğün veriyorum belkide hayvan sabah yemeği yedikten sonra gün içi hareketlerden dolayı metabolizma hızından yediklerini yakıyodur :)

Benimkide herşeyi yiyebilicek kapasitede , bahçe eldiveni , terlik , tahta herşeyi yiyebiliyor.. daha çok ergenlik döneminde yapıyordu bunu sonradan bıraktı kendiliğinden.. O kadar problem yapıcak bir durum yok hayvan bu yiyicek tabi. hatta bir rivayete göre hayvan dışkısından belirli parazitler ve bazı bakteriler için bile yeme işlemini gerçekleştiriyormuş..
Sosyal ağlarda paylaş

Köpeklere tek öğün gayet uygun, ama önünde (o tek öğün hariç) daima çiğneyebilecegi (oyuncak veyahut sentetik değil) iri bir kemik olucak önünde, ve süs kanişi olsa dahi günde en az 2 kere gezdiriceksin.

Şu güne kadar sahip olduğum 4 köpektede bunu uyguladım, hiç birindede açıkçası sorun yaşamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

her canlı için saçma geliyor bana. daha insanlar için altı ufak öğün falan derlerken köpeklere günde bir öğün ne lan. bunu da yeni duydum. doğada ufak ufak ne bulurlarsa sürekli yemiyorlar mı, normali bu değil mi hayvanın.

onu geçtim psikolojisi de kötü, hayvan dediğin yemek için yaşar, yemek yiyince mutlu olur falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...