Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sistemle ne kadar oynanır ?


shapshal

Öne çıkan mesajlar

başlık biraz garip oldu ama elimdeki sistem şu :

packard bell notebook (mb65-p-058)

(XP kurulu şuan)
İşlemci INTEL CORE 2 DUO T5450
Bellek 1GB DDR2 667MHZ
Grafik İşlemci NVIDIA 8400M G
Grafik Hafıza 128MB (379MB TURBOCACHE)

bana ramden patlarım gibi geldi eheh. ona göre upgrade edeyim diyorum yeni ram alayım falan ama görünüşe göre en iyi ihtimalle rami 2 gb yapabilirim. sizce yeterli olur mu, veya değer mi ?
oyunun endless trialını indirdim de çok az bi süre oynayabildim, onda da mal mal ne nasılmış diye etrafta dolandığımdan pvp vs. gibi şeyler için bi ipucu vermedi tabii.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında oyunda bi problem yok hala aynı oyun problem bizim gibi 2 yıldır bu oyunu oynayanlarda :D
yani 2 yıldır hic bi değişiklik olmayınca baydı millet. bütün hardcore tayfa bırakıyo. nornun en iyi order guildleri bırakıyo mesela ama yeni başlayanlar için sorun değil bu sonucta ilk defa göreceginiz güzel savaşlar olucak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gear reset koyuyorsun ama aynı içerik birebir, geçen yıl kuzey kore'de yapılan 50$ limitli para değişimi gibi. "elinizdeki herşey çöp, hadi sıfırdan başlayın" derken mevcut içeriği de bozuyorsun. gear reset olmasa gene devam ederdim haftada 2-3 gün öyle ama cidden uğraşamam yeni settir, silahtır. bizde ikişer set var bir de malum. 24 torbadan iki tanesi haftada 1-2 kere düşecek de, kaçırmayacaksın o runları da, bu vakitten sonra uğraşasım yok hani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Setleri toplamak kolay çünkü parça sayısı az ve iki ayrı kaynaktan düşüyorlar. Sovereign'den daha hızlı topluyorsun. Giyecek seviyeye gelene kadar toplamış olunur. (gerçi warpforged chest için quest diye birşey duymuştum?) Gear reset hikaye.

Tatillerden önce producer's letter çıkmadı yani geleceğe yönelik hiçbir plan yok. 1.4 oyunun içine etti. Yamalık hatta hotfixlik çok vahim durumlar olmasına rağmen el atmadılar. Bu ay da letter çıkmazsa free2play'in kapıda olduğuna emin olabilirsiniz. Oyuncu sayısında büyük bir düşüş olduğunu görmek için primetime'da Norn'da bir kez turlamak yeterli. Subs'ı biten bırakıyor.

Roaming ölmüştü. RvR da öldü. Hardcorelar yakın tarihte senaryoları öldürecek. Content desen o ne derim.

Yeni başlayacak birinin WAR'ı seçmesi için neden kalmadı. WoW daha iyi pve sunuyor. Bloodline Champions daha iyi pvp sunuyor. Perpetuum daha ucuz. Her ne kadar atmosferi sadık olsa da hiçbir zaman endgame'de lore yaşatan bir oyun da değildi.

Oyunun patladığına eminim. Ters köşeye yatıracak bir producer's letter çıksın isterim tabii ama gerçekçi olursak onun yerine aklımda şöyle bir gidişat canlanıyor: rr84 fix, AFK leech ve AAO yaması duyrulur. Keep ve BO bonuslar arttırılır. Engi / magus değişikliği gelir. Communityi dinliyoruz mesajı verilir. Birkaç tane de düşünülen class değişikliği belirtilir ama bunlar yamada olmazlar. Belki tekrar producer'ı kovarlar. Sağacak inek kalmayınca f2p'e geçilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu keyif alarak her gün oynuyorsan her şekilde toplarsın. sınıfın dandikliğini farketmelerini beklerken guild wb'lere attendance olsun diye takılıyorsan toplayamazsın. ikişer set diyorum. ilk seti alınca zaten "rollayamazsın herkes ilk setini toplayana kadar" boyunduruğuna giriyorsun. tek setle de birinden birini yapamazsın fark o kadar açılınca. t4 setleri arasındaki fark gibi olsa gene sorun değil. statları üç katına toplayınca eski eşyalar çöp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boyunduruk altında olmanın yarattığı sorunları oyuna mal etmeyelim. Yeni setleri toplamak zor değil. Attendance olsun diye girmekle hangi oyunda ne yapılabilinmiş ki zaten.

İkinci set lüks olmakta. Misal epey playtime'ım olmasına rağmen ikinci sovereignim tam değil. Vaktinde tek bosstan 3'er düşmesi gibi şeyler sayesinde öyle bir rahatlık oldu yoksa ortalama oyuncu demek tek set demek.

Sovereign ile Annihilator arasındaki fark düşünülürse Warpforged Sovereign arası farkın gayet doğal olduğu anlaşılır. Her ne kadar adı konmamış olsa da rr81-100 eşyasından renown kabiliyetine kadar tier 5 olmakta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna mal olan sorun gear reseti kaydadeğer bir içerik sunmadan yapması, normalde bununla beraber yapılacak yeni bir içerik sunulur. durduk yerde yapılınca birini hesabını hekleyip itemlarını silmesinden pek farkı kalmıyor.

ikinci set olmadan anlamı olmayan archetype bol oyunda, lüks filan değil 2178631789691782621 tane alt yapmamışsan.

oyuna girince bakar yazarım ama anni ilvl 40 filan olsa gerek, sove 65 idi. warpforged ise 100'ün hayli üzeri. statları toplayıp kıyaslamak mümkün zaten. aradaki uçurum çok daha büyük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sana göre anlamı yok. Hala kendi durumunla oyunu karıştırıyorsun. Tankbot oynamak istemiyorsan dps seti seçersin, bu kadar basit. İkisi birden olsun istiyorsan ona göre çalışmak zorundasın. Zaman üzerinden para hesabı yapan her oyunda böyledir.

Sovereign ile Warpforged arası 2 tier fark var. Doomforged ile bile Sovereignliler rahat pataklanır zaten, şüphen olmasın. 4 vuracağına 7 vursun ne olacak. Sorun zaten Annihilatorlıyla Warpforgedluyu aynı ortama sokmak değil miydi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendi durumuyla oyununkini karıştıran sensin, herkesin alt spamle uğraşacak hali yok. tank archetype iki sete de ihtiyaç duyuyor oyunun %50'sini kaçırmak istemiyorsa.

sorun anni ile warp'u kapıştırmak değil bir sentinel parçası alabildiğin zamanda 3 sovereign alabiliyorken ve rr80'e uçarak ilerleyebiliyorken. sorun oyunu evvelden beri oynayanları aptal yerine koymak. doomflayer ile warpforged arası çok ciddi fark yok zaten. uçurum 80 ile 83 arasında başlıyor. random maviler bile yeter durumu anlamaya.

neyse gereksiz uzatmayalım. yeni başlayan için olumsuz bir durum yok hani, nasılsa bizden taş çatlasa 3-4 hafta gerideler. ilk defa oynayacakları için sorun görmüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...