Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 artık burada topic açılamayacak hale getirdiniz sonunda insanlar topic açarken çekiniyor oldular. Bu açılan topicte yanlış bişey görmedim ama bazılarınız bunu dallandırdı budaklandırdı ve sanki kötü bişey yapılıyormuş gibi lanse etti bu yanlış onlar hobi si olan koşullardan birine sahip olan kişi yada kişiler istiyorlar sizse paradan bahsediyorsunuz acaba türkiyede kaç kişi ultimadan karın doyurduda şimdi parasal konulara geçildi buda ayrı bir gerçek.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ne cok saçmalamışsınız konuda ya adam gm arıo işte bi sürü gönüllü wardır gm için yok mudur yoksa ? :) öss olmasa isterdim de öss war yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: medievil, 27 Ağustos 2004 22:31 tarihinde demiş ki: ya baggio adam ole bi anlatmis ki sanki resmi bi yerde is veren gibi.. Yani Takım Ruhu Dedigi Yerde patronluk taslayarak calisan birilerini ario ben bunu anliorum bu treadten herkezin gorusu farkli olabilir benimki budur.. o zaman görüşünü kendine saklamalısın,burada hobi olarak arandığı yazmış,bunlar arayıp olay çıkaracak adam arandığı yazmıyor sanırım.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Baggio, 27 Ağustos 2004 22:23 tarihinde demiş ki: Eglenceli buldugunuz sacma yorumlarinizi kendinize saklayin lutfen, her konuya luzumsuz birileri luzumsuz mesajlar atip tansiyonu yukseltir oldu, ne bu ya. *!Örnek:* said: Fransua, 27 Ağustos 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Sen bunları bul ben burda göbek atıyım :P [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Larethian, 27 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: artık burada topic açılamayacak hale getirdiniz sonunda insanlar topic açarken çekiniyor oldular. Bu açılan topicte yanlış bişey görmedim ama bazılarınız bunu dallandırdı budaklandırdı ve sanki kötü bişey yapılıyormuş gibi lanse etti bu yanlış onlar hobi si olan koşullardan birine sahip olan kişi yada kişiler istiyorlar sizse paradan bahsediyorsunuz acaba türkiyede kaç kişi ultimadan karın doyurduda şimdi parasal konulara geçildi buda ayrı bir gerçek. Sana katılmıyo değilim sevgili Metin. Şöyle bir düşünürsek,Metininde dediği gibi Türkiyede UO'dan para kazanabilen pek kimse yok.Zamanında Olmak istese kendisi olabilirdi bence.Ama olayı parasal boyuta taşımak,çalışılan kişiye bağlı olarak profosyonelliğe,yada parayı alıp yatmaya gidebilir.Arkadaşın istediği bence parayı alıp işinide son raddesine kadar yapabilen birini bulmak. Yaptığı,yapmaya çalıştığı şey bence mantıksız değil.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 benim anlamadıgım ametal demişki: bu işle alakası olan bişiler bilen ve yapabilen+uoyla ilgilenen kimse arıyoruz. Yahu kardeşim adamlar illaki photoshop lisansı al 200dolar bay, webmasterlik ustune master yap gel bizle beleş çalış demiyo! şu ufak şeyleri cidden çok saptırıyosunuz. Aynı zamanda eger sen hala buna karşıysan sus bi ya msg atma da topic kirlenmesin. onceki topice baktım son 4 sayfa laf dadası. eger sen buraya msg atmasan+işle alakası olanlar cevap verse cok daha iyi olurdu[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isyankar__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 KAdronda Yer Almaktan Mutluluk Duyarm[signature][hline]O Her Zaman Wardı O Bir Efsaneydi O Olmasa Paticik'te Olmazdı O Bir Isyankar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 İlgili maillerden birine mail attım photoshop biliorum çok iyi ilginise....... [email protected][signature][hline]Admin ve mod. kardeşler. Devhochi nickli kullanıcım 2 haftadır açılmamış. Oysa ki Zed 1 hafta demişti . Lütfen ilgilenin artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Isyankar__, 28 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki: KAdronda Yer Almaktan Mutluluk Duyarm İsyanakar iş başında (hatırlatma: daha onceden staff olmak icin topic açmıştı baya bi gülmüştük :D )[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Lucretius, 28 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki: said: Isyankar__, 28 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki: KAdronda Yer Almaktan Mutluluk Duyarm İsyanakar iş başında (hatırlatma: daha onceden staff olmak icin topic açmıştı baya bi gülmüştük :D ) bide benim gibi bir dahi ile çalışmak ... gibi bişler yazmıştı bir yere :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 :kopanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Korax, 28 Ağustos 2004 03:04 tarihinde demiş ki: said: Larethian, 27 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: artık burada topic açılamayacak hale getirdiniz sonunda insanlar topic açarken çekiniyor oldular. Bu açılan topicte yanlış bişey görmedim ama bazılarınız bunu dallandırdı budaklandırdı ve sanki kötü bişey yapılıyormuş gibi lanse etti bu yanlış onlar hobi si olan koşullardan birine sahip olan kişi yada kişiler istiyorlar sizse paradan bahsediyorsunuz acaba türkiyede kaç kişi ultimadan karın doyurduda şimdi parasal konulara geçildi buda ayrı bir gerçek. Sana katılmıyo değilim sevgili Metin. Şöyle bir düşünürsek,Metininde dediği gibi Türkiyede UO'dan para kazanabilen pek kimse yok.Zamanında Olmak istese kendisi olabilirdi bence.Ama olayı parasal boyuta taşımak,çalışılan kişiye bağlı olarak profosyonelliğe,yada parayı alıp yatmaya gidebilir.Arkadaşın istediği bence parayı alıp işinide son raddesine kadar yapabilen birini bulmak. Yaptığı,yapmaya çalıştığı şey bence mantıksız değil. sanırım yanlış anlaşılan bir şey war burada krynn online projesine para karşılığı değil hobi olarak katılımcılar alınıyor ki para karşılığı paticiktende arayacaklarını sanmam. Korax dediğin gibi kim olursa olsun hobi yada para karşılığı yapıyorsa son derece iyi bir şekilde yarım bırakmaksızın yapmak zorunda.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Düzeltmen için teşekkürler.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 gamedesigner olabilirim mail attım zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar