Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kyrnn Online Projesinde çalışmak isteyen arkadaşlar

Ametal

Öne çıkan mesajlar

Kyrnn online projesinde pek çok yeni fikir ve tasarıyı hayata geçirmeye karar verdik, bunların içinde uo'yu yeniden geniş çapta yapılandırmaya karar verdik. Bu yüzden geliştirme ekibimizi genişletme zorunluluğundayız. Zamanı olan, bu tarz şeyleri hobi olarak düşünen ve alta belirtiğimiz özelliklere sahip arkadaşların bizimle çalışmak için başvurmalarını rica ediyoruz.

Grafiker : Photoshop gibi programları kullanabilecek, Gump yapımında bilgili ve bununla bağlantılı olarak mul editing araçlarını kullanan bir grafiker arıyoruz.

Mimari tasarımcı : Ejderha mızrağı settingin hakkında yeterli düzeyde bilgisi olan. UO Architech adlı programı kullanmakta tecrübe sahibi bir tasarımcı arıyoruz.

Webmaster : Web tasarımı konusunda bilgi sahibi. Takım çalışmalarında yer almış. Web programcısı ile aynı anda çalışabilecek. Yazdığımız dökümanları, kendi yaptığı taslaklara yerleştirecek. Bir webmaster arıyoruz.

Game Designer : Ejderha mızrağı hakkında geniş bilgiye sahip olan. Edebiyat konusunda yetenekli. Yeni seneryolar, yaratıklar ve karakterler tasarlayabilecek. Eşderha mızrağındaki şehirleri tanıyan. Lonclar, önemli NPCler, coğrafi bilgiler, yer altı kuruluşları ve benzeri şehir kültürü bilgilerini oyuna ekleye bilecek. Dökümantasyon hazırlayacak. Spawnları yerleştirecek gerektiğinde RPye uygun olarak mükemmelleştirecek. Masaüstü FRP'de tecrübesi olan. Game designerlar arıyoruz. (Yeterli düzeyde ingilizce gereklidir)

Tabbiki bütün aradığım geliştiricilerde aradığımız en büyük özellik takım çalışmasına ayak uydurabilecek, zamanlı ve programlı çalışabilecek (ki bu çok önemli. "He o iş tamam, ben hallederim." şeklinde cevaplar duymayı pek istemiyoruz) ve bu tarz şeylerle ilgilenmekten hoşlanan arkadaşlar arıyoruz. Ek olarak her ne kadar çok gerekli olmasada diğer takip üyeleri ile iletişim kurma zorunluluğu yüzünde yeterli düzeyde ingilizce gereklidir.

Şimdiden teşekürler.
Bize [email protected] 'dan veya [email protected]'dan ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer
Game Developer
Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi.

[Bu mesaj Ametal tarafından 27 Ağustos 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ametal tarafından 27 Ağustos 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
medievil, 27 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Eger Asgari Ucretimi Vericekseniz Bu Seceneklerden Birinde Rol alabilirim ama hayrina yapabilcek birini ariosan Kimseye kazandıracagı bisi yok bunun bide ustune ustluk ustun ozellik istemissin rezalettir kimse gelmez ehhe

Yukarıda hobi olarak ilgilenecek kişiler arandığı belirtilmiş ..
Dalga geçmek için lütfen gereksiz mesajlar atmayın , arananlar ; ciddi bir proje için ciddi elemanlar[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum
Sosyal ağlarda paylaş

ohanes bu kadar nitelikli adam arıyorsun ve bulmayı ümit ediyorsun . bulduğunu farzet neden senle çalışsınlarki . ben olsam en az bi 200-300m para falan isterdim :) hobi için bulman çok zor...[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 27 Ağustos 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen ne diyosun zaten Photoshop tan lisans almak kafadan 200 $ amerikada özel eğitim bile veriyolar ehuehuahuaheauhe[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!!
1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens)
[b]Vampire Prince Terrordar - Level 30
AngeL Arena
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlatma: BU KRİTERLERDEN BİRİNİ ARIYORUZ. Yani bütün özellikler aynı kişide olması şart değil. Ayrıca alakasız yazılar yazıp şu topiğide kitletmeyin ve "up"lattı dedirtmeyin.
[signature][hline]In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 27 Ağustos 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın gayet ciddi bir şekilde projemiz için eleman arıyoruz. Eğer yukarde belirtiğim özelliklere sahipseniz başvurun eğer değilseniz burda ne işiniz var.

Ki bu tarz insanları zaten takımımızda mevcut hatta katıldığım eski projelerdede bu tarz insanlar mevcuttu. Demek istediğim imkansız bir şey istemiyoruz. Ki zaten aradığımız kriterlerin ne olduğunu anlasaydınız bunun o kadarda büyük birşey olduğunu düşünmeyecektiniz.

said:
bişey sorucam .projede kimler var . sadece merak ettim . ondan soruyoyorum .

Hayır meraktan sormuyorsun. Ben kimim sen nesin demeye getiriyorsun... Eğer yapmak istediğin kösteklemekse ki öyle devam et. İnanıyorumki çağrıda bulunduğum pek çok insan tarafından dikkate alınmayacaksın.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer
Game Developer
Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi.

[Bu mesaj Ametal tarafından 27 Ağustos 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cidden merak ettim ya :) inanmaya bilirsin ama gerçekten merak ettim . verdiğin msn adreinden dalamarın olduğu anlaşılıyor, sen varsın . başka kimler var onlarıda merak ettim . işin aslı birini daha tahmin ediyorumda oda projenizdemi die merak ettim :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eglenceli buldugunuz sacma yorumlarinizi kendinize saklayin lutfen, her konuya luzumsuz birileri luzumsuz mesajlar atip tansiyonu yukseltir oldu, ne bu ya.

Herkes de profesyonel olmus basimiza, ne parasi ya? DL ve UO seven, gorev almak isteyen, yukaridaki konulardan birinde orta/ileri derece bilgisi olan insan hint kumasi mi nedir? Yok mu yani hem UO oynayip hem photoshop ile ugrasan adam, ya da DL settinglerini bilen, ya da mul editleyen?

Ilginc adamlarsiniz vesselam, ilgilenmiyorsaniz mesaj atmamakta ozgursunuz, hatirlatirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Guzel KArdesim Bak Simdi Sana Bu Treadi Acmanin Yanlisliklarini Gosterim Sonra Dusun Sende Gul Kendine

1- Ciddi Bi Server Dusunuoruz Demissin Madem Bu Kadar Ciddi isin Paticikte Isin Ne Osiden Adam Bul Veya Bu isin uzmanlarini bul Webmaster dedigin bi is icin adam 4 sene okuo onlarla calis

2-Bu isin Ciddi Olduguna Kimseyi Burda Inandıramazsın
3-Yukardaki arkadasin dedigi gibi bi photoshop lisansı 200$ Adam Aldigi Photoshopu Senin Acacagin Bi Serverda Hayrina Oyun icin mi kullanacak ? (kim oldugu bilinmyene bi adam icin)
4-Takım Ruhu icinde calisabilecek ve programli calisabilecek demissin Sanal Alemde Takim Ruhundan mi bahsediosun Bi Calisma yapicaksin ve bunu tanimadigin bi adama sanal yoldan anlatip ona gore is yaptırcaksın komik..
5-Her yazdıgın nitelikte uzman , profesyonellikten bahsetmissin bu konularda (photoshop, webdesign..) uzman olan bi adamın burda isi ne arkadasim ?
Simdi Kendi Kendine Gul Bakalim Ne KAdar komik bi tread acmissin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Mike 2 kere banlanan derken kimi kastediyorsun?[signature][hline]In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 27 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirplaya-, 27 Ağustos 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
Bir insan para yerine yaptiklarinlada gurur duyar ama tabi bu forum'a girenlerin yarisi bu tip seyleri dusunemedigi icin daga dogrusu dusunecek kapasiteleri olmadigi icin bole kazma,kurek yorumlar yapiyorlar

dogruya dogru ama bir yarısıda degerini anlıo ve topici acan arkadasımız bu kişileri arıoı
Sosyal ağlarda paylaş

Sirplaya kendini Microsoft un genel başkanı fln zannetmiş[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
[spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...