Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4S Türk grubu hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eyy paticik ahalisi, ey güzel insanlar... Bu konuyu açma nedenim forum içerisindeki muhtelif konularda ısrarla 4s deki türk grubuna anlamadığım nedenlerden ithamda bulunulması yahut tavır alınmasıdır.

Öncelikle belirtmek isterimki; 4s deki Türk arkadaşlarım ve ben Eve online da keyifli zaman geçirmek, oyunun sunduğu tüm imkanlardan elden geldiğince max düzeyde faydalanmak amacıyla oyun oynayan bir grubuz (Sultans). "Eski" zamanlarda hatta çoğu arkadaşımızın şahit dahi olmadığı "kadim" diyebileceğim zamanlarda eve online içerisinde olmuş bazı türkler arasındaki problemler 4s deki hiç bir arkadaşımı zerre kadar ilgilendirmemekte, bununla birlikte zerre kadarda üzerinde düşünmemekteyiz.

Scalardan kopup kurduğumuz bu grupta birinci önceliğimiz oyunun en son noktasına kadar ulaşmaktır. Örneğin; Titan, MS gibi büyük gemiler kullanmak, role ship gemiler kullanarak farklı pvp varyasyonlarını oynamak.

İkinci önceliğimiz ise, ilk günlerden beri uğraş vererek güvenilirliğimizi ve arkadaşlığımızın kalitesini ispat ettiğimiz 4s ve mm alliance'ı içerisinde diğer türk arkadaşlara (eğer bizim gibi bir amaç güdüyorlarsa oyun içerisinde) bizlerle beraber oyun oynama imkanı oluşturmaya çalışmaktır. Bununda örneği olarak aramıza başka başka corplardan katılmış bir çok arkadaş gösterilebilir.

Forum içerisinde dönem dönem mete kardeşimin açtığı ve diğer grup arkadaşlarımın da içerikte destek verdiği 4s türk grubunun pvp konuları tamamen bir şekilde bu forum sayfasına gelmiş eve online'ı takip eden, yahut oynayan ve farklı bir ortam arayan arkadaşlara kendimizi ufakta olsa ne yaptığımızı göstererek tanıtmaktır. İhtimamla bir çok türk corpunu NC ye artı bir alliance da bulunmalarını sağlama amacımızda grubumuza katılmak istemeyipte buna rağmen bizlerle beraber oynamak isteyen arkadaşlarımızla beraber olma gayesindendir. Keza, Tigers of Anatolia buna güzel bir örnektir. Buradan da kendilerine saygı ve sevgilerimi sunarım. Haddim olmadan takdir ve teşekkür ettiğim bir uğraş vermektedirler.

Kısaca (umarım ofansif olarak algılamazsınız ama) insan başkalarını ancak kendisi gibi görür.

Bizler herhangi bir türk corpunun yahut alliance'ının başarılarını gördükçe sevinen ve davamının olmasını temenni eden bir mikro pvp grubuyuz.

Bizleri diğer türk corplarına ve alliance'larına karşı düşman olarak gören yahut onları çekemediğimizi düşünen insanları kınıyorum. 4s deki ilk günümüzden beri aramıza katılan ve bizlerle beraber mutlu mesut oyun oynayan arkadaşları ve ayrıca Tigers of Anatolia corp'u ile yaptığımız fleetleri de niyetimizin ve amaçlarımıza ulaşmamızın göstergesi olarak örnek veriyorum.

Saygı ve Sevgilerimle

Kubric

Fly safe and high pussies! :)
Mesaj tarihi:
4S grubunu ve aktivitelerini kıskançlıkla izliyorum. Çok güzel bir ortam kurmuşsunuz. Beklentilerime uysa hemen size başvuruda bulunacağım ama gerçekleştirmek istediğim bir kaç şey var.

Başkaları da benim gibi sizi kıskançlıkla izliyor ama onlar izlemekle yetinmeyip saldırganlık gösteriyor olabilir.

Yılmayın... Aynen devam...
Mesaj tarihi:
bu gün itibarı ile oyunda 11 ay 22 gunluk oldugumuz için bizim haddimize düşmez yorum yazmak işte malumdur ki merkez de en gevezelerden biri oldugumuz için bir şeyler karalayalım dedik :)
ister anyada olsun ister fizanda olsun plakasında tr yazıyorsa o kardeşimizi severiz ,her nerede birini görsek sellektör yaparız :) /her ne kadar bazı kişilerin bizi sevmediğini bildiğimiz halde/
baki selâmlar
Mesaj tarihi:
Suark said:

baki selamlar ne nan

bide şu uzayda namaz kılan tripler yok mu bitiriyor beni ehaheah

tanımam etmem sizi taş atmanızı anlayamadık

nalları dikeceğin - dikeceğimiz - gebereceğimiz güne kadar herkes her şeyi yapmakta özgürdür !/ başka kapıda tafra sat/
Mesaj tarihi:
Anlamadigim konu 4s deki Türklere mi kılsınız Nc ye mi Merkez kanalina mi bu konu her acildiginda surekli bu 3 oge geciyor ya 4s deki Türkler noob ya Nc yada merkezdeki bi kac kisi...
Bide meshur scalar var kan davasindan beter...

Adamlar ellerinden geldikce pvp yapiyolar.Tabi ki o anin hirsi ile normal zamanda soylenmiyecek sozler soyleniyor bunun bi oyun oldugunu unutmamak ve magzur gormek lazim.

Ps:4s de deilim pesin pesin sovmeyin hemen ama hirr e gelen bi cok arkadasa yardim etmisimdir etmekteyimde
Mesaj tarihi:
Moss said:

Anlamadigim konu 4s deki Türklere mi kılsınız Nc ye mi Merkez kanalina mi bu konu her acildiginda surekli bu 3 oge geciyor ya 4s deki Türkler noob ya Nc yada merkezdeki bi kac kisi...
Bide meshur scalar var kan davasindan beter...

Adamlar ellerinden geldikce pvp yapiyolar.Tabi ki o anin hirsi ile normal zamanda soylenmiyecek sozler soyleniyor bunun bi oyun oldugunu unutmamak ve magzur gormek lazim.

Ps:4s de deilim pesin pesin sovmeyin hemen ama hirr e gelen bi cok arkadasa yardim etmisimdir etmekteyimde

tostumu yedim bekliyorum.

ps: şaka bir yana Triax gercekten yardımseverdir, nc noob doludur o ayrı. ama hirr produr. 4s de de çok iyi türk pilotları vardır. scalar drama yuvasıdır, scalar ventine girmek macbethi shakespear company den londrada en önde izlemek gibidir, onunda tadı başkadır.
  • Yeni Oluştur...