ismetto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LLlEVdijt6M
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Beyler Chosenda çok seçenek var.. İtemleriniz iiyse eğer her şekle bürünebilirsiniz.. Hemde her an..
Geez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sadece bu chosen' ın düşük :) http://www.youtube.com/watch?v=LcTWzdlCACU
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 black guard dmgı hala açık ara döver ama fena değilmiş bu amcam.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Demek ki ben bir video çeksem iki haftaya yama gelecek :P
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Arkanda sağlam healer olsun dicem Chosen ı Str - Melee Crit kas ii damage kasıyor ama çabuk öldükten sonra.. ne gerek var.. Giyiceksin ; 5 Tougness Sovering + 3 Str Sovering RR ponintleri Str + Hp Reg. Potunu %20 Re Hp + Armorunu içiceksin.. Dalıcaksın ortaya... Sc veya Dps kasmak için Full Str Sove RR Point ; Str + Melee Crit... Tank için ; Önce Alıcaksın Glyplerini.. RR pointlerini Tougness + Block + Parry vericeksin. Üstün ya Tyrant yada Togness Sovering olucak.. Yürü ya kulum..
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Aga jack in ömrü uzun olmaz sölim ben sana :))) O şekilde Dps Chosen kasmak mantıklı değil.. Partiye yararı olmaz ki o derece Dps bi chosenın.. Guard faktörü var çünkü..
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 olay dmg değil aslında bakarsan, dmgının ne kadar efektif olduğu, bu da semi defensive takılırken olmuyor malesef ve bana sorarsan kimseyi öldüremeyeceksen shield n sword alıp defansif olman çok daha mantıklı. bi de crit çok önemli değil tanklerde, özellikle senin kullandığın buildde ne vuruyorsun ki ne critleyesin. str, melee power, ws stackleyip crit beklemeden it gibi vurmak varken crit stacklemek baya gereksiz.
Geez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ismetto said: Arkanda sağlam healer olsun dicem Chosen ı Str - Melee Crit kas ii damage kasıyor ama çabuk öldükten sonra.. ne gerek var.. Giyiceksin ; 5 Tougness Sovering + 3 Str Sovering RR ponintleri Str + Hp Reg. Potunu %20 Re Hp + Armorunu içiceksin.. Dalıcaksın ortaya... Sc veya Dps kasmak için Full Str Sove RR Point ; Str + Melee Crit... Tank için ; Önce Alıcaksın Glyplerini.. RR pointlerini Tougness + Block + Parry vericeksin. Üstün ya Tyrant yada Togness Sovering olucak.. Yürü ya kulum.. regen build eglenceli değil artık, eskiden sadece tyrant' ı fulleyen nadir elemanlar yapıyodu, şimdi boku çıktı afedersin.
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 arcane said: Demek ki ben bir video çeksem iki haftaya yama gelecek :P harbi hiç video çekmedinmi sen? valla çok merak ediyorum senin şu meşhur dps archmage i
trathias Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben bi tane hazırlıyorum valla bakalım bi goodbye video cıkarıcam :P
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yapında seyredelim. oyuna girmek için hiç istek duymuyorum ama seyretmek hala zevkli :D
Öne çıkan mesajlar