Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Biotar

Öne çıkan mesajlar

6 Ocak da finallerim başlayacak. Eee ders çalışmam lazım. Ama çalışamıyorum. 4 yıllık üniversite hayatımda ilk defa, en ön sıraya oturdum, sürekli not tuttum, bütün derslere tam devam yaptım. Ama şu an da ders çalışasım hiç gelmiyor. Demin kendi kendime ''Olm, bak patlayacaksın, vizelerde ki notlar da iyi, sonra yalan olacaksın'' dedim. Oturdum Termodinamik II dersinin geçen senelerde final sorularını çözdüm. 6 soruyu 45 dakika da bitirdim. Eee doğru da yaptım. Haliyle bu beni daha bir rahatlattı.

Nasıl olacak şimdi. Bu ders çalışma isteği nasıl gelecek. Ne güzel eskiden derslere gitmez, not tutmaz, ön sıralara oturmazdım. O zamanlar bir hafta kaldı mı gece gündüz çalışırdım. Bu sene sistemi değiştirince, bünye hata verdi galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

dylanN said:

Ama yalnız değilsin.
Facebook'ta herkesin finallerle ilgili olumsuz bır durum guncellemesı var.
Şu son 2 gundur kimse calısmak istemıyor .
Vay arkadaş ya..

Bir an mankenliğe imrendim vallahi keşke senin gibi olsak.

biz de okuduk ! geçtik o yollardan
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

Akhlaur said:

dylanN said:

Ama yalnız değilsin.
Facebook'ta herkesin finallerle ilgili olumsuz bır durum guncellemesı var.
Şu son 2 gundur kimse calısmak istemıyor .
Vay arkadaş ya..

Bir an mankenliğe imrendim vallahi keşke senin gibi olsak.

biz de okuduk ! geçtik o yollardan

Evet, okudu;

2006-2007 Hede Mankenlik Ajansı
Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı Sorularıdır

1.) Yürürken sağ adımdan sonra hangi adım atılır, açıklayınız? (20 Puan)

2.) Gıcık olduğumuz ve bizden daha alımlı olan manken arkadaşımızın topuklu ayakkabısını hangi yöntemlerle sabote edebiliriz? Maddeler halinde sıralayarak kısa açıklamalarda bulununuz. (50 Puan)

3.) Podyum nedir? Neden seyirciler tam bacak hizasında oturur? Açıklayınız.(30 Puan)

Süre 90 dakikadır. Başarılar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Isletme ile cap yapip "in your faces, bitches" demek istiyorum. O zaman gorurler afrikali cocuklari dgfs.

Ne diyordum? Finaller cok sacma. Hele bir de 21. yy'da hala kagida kod yaziorz %30 agirligi var. Ustune bir de SYNTAX HATASI diye 20 puanlik sorudan 5 puan falan veriyorlar. Agzina edeyim boyle isin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...