Biotar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 6 Ocak da finallerim başlayacak. Eee ders çalışmam lazım. Ama çalışamıyorum. 4 yıllık üniversite hayatımda ilk defa, en ön sıraya oturdum, sürekli not tuttum, bütün derslere tam devam yaptım. Ama şu an da ders çalışasım hiç gelmiyor. Demin kendi kendime ''Olm, bak patlayacaksın, vizelerde ki notlar da iyi, sonra yalan olacaksın'' dedim. Oturdum Termodinamik II dersinin geçen senelerde final sorularını çözdüm. 6 soruyu 45 dakika da bitirdim. Eee doğru da yaptım. Haliyle bu beni daha bir rahatlattı. Nasıl olacak şimdi. Bu ders çalışma isteği nasıl gelecek. Ne güzel eskiden derslere gitmez, not tutmaz, ön sıralara oturmazdım. O zamanlar bir hafta kaldı mı gece gündüz çalışırdım. Bu sene sistemi değiştirince, bünye hata verdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 çalışma seneye verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 DADA SASA entropi falan yalan şeyler hele termo II kesin daha yalandır bence boşver final falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ama yalnız değilsin. Facebook'ta herkesin finallerle ilgili olumsuz bır durum guncellemesı var. Şu son 2 gundur kimse calısmak istemıyor . Vay arkadaş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 termo aldıgım zamanlar aklıma geldi de,zor valla,otur calıs gec gitsin ugrasma bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yaw arkadaş bir de sınav havasına giremiyorum ki. Ayın 4 üne kadar ders var. 5 i tatil. 6 sı finaller. Sanki o gün de derse gidecekmişim gibi geliyor. Nasıl bir akademik takvimdir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dylanN said: Ama yalnız değilsin. Facebook'ta herkesin finallerle ilgili olumsuz bır durum guncellemesı var. Şu son 2 gundur kimse calısmak istemıyor . Vay arkadaş ya.. Bir an mankenliğe imrendim vallahi keşke senin gibi olsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 otto/diesel, brayton, rankine, entropi/exergy kas 80 cepte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 benim de içimden hiç gelmiyo napıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Akhlaur said: dylanN said: Ama yalnız değilsin. Facebook'ta herkesin finallerle ilgili olumsuz bır durum guncellemesı var. Şu son 2 gundur kimse calısmak istemıyor . Vay arkadaş ya.. Bir an mankenliğe imrendim vallahi keşke senin gibi olsak. biz de okuduk ! geçtik o yollardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 3 gunde 4 final :/ hepside bolum dersi. gotumden kusturcaklar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konu az ondan olabilir mi? Buharlı güç çevrimleri - Soğutma çevrimleri - Gaz buhar karışımları ve iklimlendirme - Kimyasal reaksiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 termoda konu asla az değildir abi. adamlar bi sistem döşüyo çizemiyosun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 32 sayfa not çıkardım onu çalışıyorum. amma garip iş şu ders çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dylanN said: Akhlaur said: dylanN said: Ama yalnız değilsin. Facebook'ta herkesin finallerle ilgili olumsuz bır durum guncellemesı var. Şu son 2 gundur kimse calısmak istemıyor . Vay arkadaş ya.. Bir an mankenliğe imrendim vallahi keşke senin gibi olsak. biz de okuduk ! geçtik o yollardan Evet, okudu; 2006-2007 Hede Mankenlik Ajansı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı Sorularıdır 1.) Yürürken sağ adımdan sonra hangi adım atılır, açıklayınız? (20 Puan) 2.) Gıcık olduğumuz ve bizden daha alımlı olan manken arkadaşımızın topuklu ayakkabısını hangi yöntemlerle sabote edebiliriz? Maddeler halinde sıralayarak kısa açıklamalarda bulununuz. (50 Puan) 3.) Podyum nedir? Neden seyirciler tam bacak hizasında oturur? Açıklayınız.(30 Puan) Süre 90 dakikadır. Başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Benim 3 tane finalim kaldi. Finaller cok cirkin bence. Cirkinden kastim gercekten cok cirkin. Keske isletme okusaydim. Cok daha huzurlu olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Abi onlar senden benden çok ağlıyor boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 sen afrikada benden aç çocuklar var diyip fakirliğini umursamama yoluna gidiyormusun. işletme okumakta böyle asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Biotar said: Yaw arkadaş bir de sınav havasına giremiyorum ki. Ayın 4 üne kadar ders var. 5 i tatil. 6 sı finaller. Sanki o gün de derse gidecekmişim gibi geliyor. Nasıl bir akademik takvimdir bu. Daha beteri var, haline şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Isletme ile cap yapip "in your faces, bitches" demek istiyorum. O zaman gorurler afrikali cocuklari dgfs. Ne diyordum? Finaller cok sacma. Hele bir de 21. yy'da hala kagida kod yaziorz %30 agirligi var. Ustune bir de SYNTAX HATASI diye 20 puanlik sorudan 5 puan falan veriyorlar. Agzina edeyim boyle isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Benim daha 2.vizelerim bitmedi, 4 tane bu hafta var. Cumaya kadar 2 tane projeyi teslim etmem gerek ve hemen ardından da pazartesi finaller başlıyor. Baya korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bizim salı günü ders var, sonrası tatil, pazartesi finaller başlıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 pazartesi fizikokimya finalim var ben neler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Sınav takvimi hala açıklanmadı bide Sitede var ama link hata veriyor, gergin bi şekilde bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Köyde okursan öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar