Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Reset gelince neler olacak , kaç placement maçı yapılacak , herşeymi 0 lanacak gibi sorulara bir çırpıda cevap verip ahalimizi sudan çıkmış balığa dönmemesini sağlıyorum You lose all current stats and get reset to 0. Your old results will be saved and viewable. You will have to play 1 placement match to get placed (into Bronze -> Plat AFAIK). Your MMR will remain, but your points, division, etc will be wiped. Right now you are placed in league by your hidden MMR (your match making rating). After the reset your points will be gone but your MMR will remain. So if you are in Diamond now you will play one placement match and in all likelihood be placed in Diamond again. The reset is mostly to remove the inactive players from the leagues and divisions.
Seele Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 You will have to play 1 placement match to get placed (into Bronze -> Plat AFAIK). ha?
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Seele said: You will have to play 1 placement match to get placed (into Bronze -> Plat AFAIK). ha? oh yeah B)-
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ve son soru. when it will reset? in 10 days.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bildiğim kadarıyla Blizzard'ın yeni patch'le birlikte reset olacağı şeklinde resmi bir açıklaması yok ama yeni patch en uygun zaman olarak görüldüğü için böyle bir varsayım var.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Şu reset olayını hala kafam almıyor.
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yildirimokur said: Şu reset olayını hala kafam almıyor. ladderlar belirli aralıklarla sıfırlanır, aksi taktirde amacından uzaklaşır. ben mesela son 1 aydır 10 maç bile yapmadım ama hala platiniumda duruyorum. muhtemelen platiniumda olmamam gerekiyor mevcut oyunumla. boş yere yer kaplayan benim gibiler olması gerektiğinden daha fazla plat lig açılmasına ve iyi oyuncuların çok dağılmasına neden oluyor ve haliyle kalitenin belirli bir limitin üstüne çıkmasını engelliyor. gene üst sıralardaki yüksek puanlı birisi eskisi kadar oyuna asılmadığı halde, altlarda olan birisi daha fazla oynayıp oyununu geliştirdiği halde üst sıralara çıkmakta zorluk yaşayabilir. sıfırlanan ladderlar daha iyi bir ölçüdür.
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 benim merak ettiğim türklerden kaç kişi master league olayına girebilecek ~top200
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 master kolayda grandmaster o 200 olayı girerse oyman girer
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Cuce said: master kolayda grandmaster o 200 olayı girerse oyman girer bence master ve grand master diye iki fakrlı olay olmayacak , master çok kolay gereksiz bişi oluyor o zaman tek bi master/grandmaster olur ^^
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sleeep said: Cuce said: master kolayda grandmaster o 200 olayı girerse oyman girer bence master ve grand master diye iki fakrlı olay olmayacak , master çok kolay gereksiz bişi oluyor o zaman tek bi master/grandmaster olur ^^ Yok şimdi ordaki olay şu. Grand master : En iyiler pro seviyesi 3200 üstü Master: High level diamond playerlar şuanki 2500-3200 arası Diamond: Eski diamondtaki 2000 civarı ve altı.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Grandmaster Blizzard'ın yayımladığı top 200 listesindekiler olacak. Master lig de bu 200 dışında kalan Diamond ligin en iyi %5'ini falan kapsayacak.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 huun said: yildirimokur said: Şu reset olayını hala kafam almıyor. ladderlar belirli aralıklarla sıfırlanır, aksi taktirde amacından uzaklaşır. ben mesela son 1 aydır 10 maç bile yapmadım ama hala platiniumda duruyorum. muhtemelen platiniumda olmamam gerekiyor mevcut oyunumla. boş yere yer kaplayan benim gibiler olması gerektiğinden daha fazla plat lig açılmasına ve iyi oyuncuların çok dağılmasına neden oluyor ve haliyle kalitenin belirli bir limitin üstüne çıkmasını engelliyor. gene üst sıralardaki yüksek puanlı birisi eskisi kadar oyuna asılmadığı halde, altlarda olan birisi daha fazla oynayıp oyununu geliştirdiği halde üst sıralara çıkmakta zorluk yaşayabilir. sıfırlanan ladderlar daha iyi bir ölçüdür. Oynamayan oyuncunun puanı aynı kalır. Oynayan oyuncunun puanı yükselir(tabi yendikçe). Böylelikle seni geçer gider. Eğer oynayan oyuncunun oynamayan oyuncuyu geçmesi için reset atıyorlarsa vay teknolojinin haline. Yahoo Satrançta bile yok böyle bi uygulama.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Reset artık aktif olmayan oyuncular ladder'lardan çıksın diye atılıyor çoğunlukla. Ayrıca bonus sistemi olduğu için puanlar sürekli yükseliyor ve hiç reset olmazsa saçma rakamlara ulaşılacaktır. Mesela oyuna 1 yıl sonra başlayan birinin tüm bonus havuzunu kullanıp herkese yetişmesi için bini aşkın oyun oynaması gerekecektir.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yildirimokur said: huun said: yildirimokur said: Şu reset olayını hala kafam almıyor. ladderlar belirli aralıklarla sıfırlanır, aksi taktirde amacından uzaklaşır. ben mesela son 1 aydır 10 maç bile yapmadım ama hala platiniumda duruyorum. muhtemelen platiniumda olmamam gerekiyor mevcut oyunumla. boş yere yer kaplayan benim gibiler olması gerektiğinden daha fazla plat lig açılmasına ve iyi oyuncuların çok dağılmasına neden oluyor ve haliyle kalitenin belirli bir limitin üstüne çıkmasını engelliyor. gene üst sıralardaki yüksek puanlı birisi eskisi kadar oyuna asılmadığı halde, altlarda olan birisi daha fazla oynayıp oyununu geliştirdiği halde üst sıralara çıkmakta zorluk yaşayabilir. sıfırlanan ladderlar daha iyi bir ölçüdür. Oynamayan oyuncunun puanı aynı kalır. Oynayan oyuncunun puanı yükselir(tabi yendikçe). Böylelikle seni geçer gider. Eğer oynayan oyuncunun oynamayan oyuncuyu geçmesi için reset atıyorlarsa vay teknolojinin haline. Yahoo Satrançta bile yok böyle bi uygulama. Blizzard da bu uygulama yıllardan beri var. Yahoo satranç ne alaka. huun güzel anlatmış nedenleri ve mantığını.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 _Spartacus_ said: Reset artık aktif olmayan oyuncular ladder'lardan çıksın diye atılıyor çoğunlukla. Ayrıca bonus sistemi olduğu için puanlar sürekli yükseliyor ve hiç reset olmazsa saçma rakamlara ulaşılacaktır. Mesela oyuna 1 yıl sonra başlayan birinin tüm bonus havuzunu kullanıp herkese yetişmesi için bini aşkın oyun oynaması gerekecektir. Diğerlerine yetişmek için 1000 i aşkın oyun oynasın bunda bi mantık hatası yok. O adam bir yıldır yatarken diğer oyuncularda 1000 oyun atıcaklardır.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Yahoo Satranç gibi online oyunlarda da rank sistemi var.
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yildirimokur said: _Spartacus_ said: Reset artık aktif olmayan oyuncular ladder'lardan çıksın diye atılıyor çoğunlukla. Ayrıca bonus sistemi olduğu için puanlar sürekli yükseliyor ve hiç reset olmazsa saçma rakamlara ulaşılacaktır. Mesela oyuna 1 yıl sonra başlayan birinin tüm bonus havuzunu kullanıp herkese yetişmesi için bini aşkın oyun oynaması gerekecektir. Diğerlerine yetişmek için 1000 i aşkın oyun oynasın bunda bi mantık hatası yok. O adam bir yıldır yatarken diğer oyuncularda 1000 oyun atıcaklardır. Mesala 1yıllık accountum hacklendi ve yeni account aldım. 1000oyunmu atmam gerekli sence? Yada kıta değiştirdim orda yeni account açtım. Gene 1000 oyun atmammı lazım? Mesele statsta değil yetenek ve tecrubede. Böylece çok iyi oyuncu ile mass gamer arasındaki fark ortaya çıkıyor. Mass gamer ladder reset yerse gene olduğu yerde sayıklar. Ama oyununu geliştiren biri kademe atlar eskiden 250 oyunda geldiği yere şimdi 150 oyunda gelir.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 huun said: yildirimokur said: Şu reset olayını hala kafam almıyor. ladderlar belirli aralıklarla sıfırlanır, aksi taktirde amacından uzaklaşır. ben mesela son 1 aydır 10 maç bile yapmadım ama hala platiniumda duruyorum. muhtemelen platiniumda olmamam gerekiyor mevcut oyunumla. boş yere yer kaplayan benim gibiler olması gerektiğinden daha fazla plat lig açılmasına ve iyi oyuncuların çok dağılmasına neden oluyor ve haliyle kalitenin belirli bir limitin üstüne çıkmasını engelliyor. gene üst sıralardaki yüksek puanlı birisi eskisi kadar oyuna asılmadığı halde, altlarda olan birisi daha fazla oynayıp oyununu geliştirdiği halde üst sıralara çıkmakta zorluk yaşayabilir. sıfırlanan ladderlar daha iyi bir ölçüdür. aynen. mesela ben de oyunu ilk oynadığımda çook çok kötüydüm. SS bile var n00b topağımda. sürekli lose, sürekli lose, bronze ligin diplerindeydim. baya bi oynamadım 1-2 ay kadar, sonra tekrar başladım. arcane üstadımın bana gösterdiği birkaç taktik sonucu daha başarılı bi çizgi izledim, sürekli win, sürekli win ammavelakin bronz ligin üst sıralarındaki arkadaşlar malum benim oynamadığım 2 ay süresince oymamaya devam ettikleri için 26.lığın üstüne geçemedim bi türlü. sıkışıp kaldım yani bronz ligte.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yildirimokur said: _Spartacus_ said: Reset artık aktif olmayan oyuncular ladder'lardan çıksın diye atılıyor çoğunlukla. Ayrıca bonus sistemi olduğu için puanlar sürekli yükseliyor ve hiç reset olmazsa saçma rakamlara ulaşılacaktır. Mesela oyuna 1 yıl sonra başlayan birinin tüm bonus havuzunu kullanıp herkese yetişmesi için bini aşkın oyun oynaması gerekecektir. Diğerlerine yetişmek için 1000 i aşkın oyun oynasın bunda bi mantık hatası yok. O adam bir yıldır yatarken diğer oyuncularda 1000 oyun atıcaklardır.Oyuna yeni başladım. X oyuncusu kadar yetenekliyim ama x oyuncusu oyunu oyun çıktıktan beri oynuyor. Benim onunla aynı puanı yapmam için 3-4 ay durmadan ladder atmam gerekiyor. Çok mantıklıymış gerçekten.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Yani Blizzard accountu hacklenmiş kişileri düşündüğü için mi reset atıyor... Bırakghh Eğer çok win almışsan ve yükselememişsen sorun ladder sistemimindedir, çözümü resette mi aramak lazım.(Sabret, yükselirsin) İstediğin kadar yetenekli ol. Tecrübe bambaşka bi şey.
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Senin anlamadığın noktada orda. 10000 bin oyun atan tecrubeli olmuyor. Adam customda kendini geliştirebiliyor.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Şöyle düşün bi de. Custom da oynayan mı daha fazla geliştirir yoksa ladderda mı ?
Öne çıkan mesajlar