trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Abi neden hep dağda kırda bayırdaki adamlara çıkar şu ikramiye? Ya da ayakkabı boyacısına neden 2(iki) kere çıkar ki? Hiçbirine fayda etmemiş hepsi bozulmuş karıyı boşamış rusa gitmiş falan filan şimdi hala ayakkabı boyacılığı yapıyor adam mesela. Yahu bi kerede bize çıksın bi dene bakalım biz bozuluyo muyuz? 5k-10k falan razıydım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 mayhem'den açıklama bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 evet abi ben bekliyorum en kötü ihtimal son 6 rakamına göre falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 32k teselli odulune bile fittim ben amme olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 trainspotting23 said: Abi neden hep dağda kırda bayırdaki adamlara çıkar şu ikramiye? Ya da ayakkabı boyacısına neden 2(iki) kere çıkar ki? Hiçbirine fayda etmemiş hepsi bozulmuş karıyı boşamış rusa gitmiş falan filan şimdi hala ayakkabı boyacılığı yapıyor adam mesela. Yahu bi kerede bize çıksın bi dene bakalım biz bozuluyo muyuz? 5k-10k falan razıydım lan.ne bekliyordun çıkıcak mıydı? önemli olan alıp unutmak ben daha şimdi baktım,3'ü 1 arada çıkmış bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 son 3 rakamı tutturdum beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 çıktığına inanan var mı halen olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Silphatos said: 32k teselli odulune bile fittim ben amme olmadi 32k teselli ödülü müymüş? İyiymiş lan.. Ben teselli ödülü diye sırtını sıvazlayıp "abi seneye artık inşallah" falan demelerini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben kazanamadım mesela, teselliye ihtiyacım var bi 32k fena olmazdı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 35kydı sanırım teselli. Ancak insan tek bi rakamla kaçırırsa ve teselliye kalırsa delirir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Ahahahaha bi tanıdığım bana para vermişti bana da 1 bilet alsana demişti. Gittim 2bilet aldım 1 tanesini ona verdim. Verdiğim bilete son 5 rakam 200tl/4 çıkmış bana babayı çıktı ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Dartanian said: Ahahahaha bi tanıdığım bana para vermişti bana da 1 bilet alsana demişti. Gittim 2bilet aldım 1 tanesini ona verdim. Verdiğim bilete son 5 rakam 200tl/4 çıkmış bana babayı çıktı ya sdf ilahi adalet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 uzulme abi, ben de gunluk cikaramiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bende yarin bi super 6 oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 valla ilahi adalet neye göre işliyor çözemedim zaten şu loto sisteminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yaptığınız cosplaye göre işte, siz bilet almaya gidiyorsunuz cebinizde kredi kartları, ayfon, dolarlar, omzunuzda lepitop falan, saat ayakkabı vb şeyleride hesaplasan en aşa 2-3k$ değerinde dolaşıyorsunuz olmuyor, giyicen lastik terlikleri, kahverengi memur ceketini, 5tl lık fake adidas eşofmanları, cebinizdeki son parayla da bileti alın bak nası çıkıcak, bide yanınızda bi parça tahta olsun, tahta böyle durumlarda bonus verir ilkelliği temsil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 cıkmaz demeyin sansinizi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 SeaGle said: Ben teselli ödülü diye sırtını sıvazlayıp "abi seneye artık inşallah" falan demelerini beklerdim. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar