Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine çıkmadı.

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Abi neden hep dağda kırda bayırdaki adamlara çıkar şu ikramiye? Ya da ayakkabı boyacısına neden 2(iki) kere çıkar ki? Hiçbirine fayda etmemiş hepsi bozulmuş karıyı boşamış rusa gitmiş falan filan şimdi hala ayakkabı boyacılığı yapıyor adam mesela.

Yahu bi kerede bize çıksın bi dene bakalım biz bozuluyo muyuz?

5k-10k falan razıydım lan.
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

Abi neden hep dağda kırda bayırdaki adamlara çıkar şu ikramiye? Ya da ayakkabı boyacısına neden 2(iki) kere çıkar ki? Hiçbirine fayda etmemiş hepsi bozulmuş karıyı boşamış rusa gitmiş falan filan şimdi hala ayakkabı boyacılığı yapıyor adam mesela.

Yahu bi kerede bize çıksın bi dene bakalım biz bozuluyo muyuz?

5k-10k falan razıydım lan.
ne bekliyordun çıkıcak mıydı? önemli olan alıp unutmak ben daha şimdi baktım,3'ü 1 arada çıkmış bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

yaptığınız cosplaye göre işte, siz bilet almaya gidiyorsunuz cebinizde kredi kartları, ayfon, dolarlar, omzunuzda lepitop falan, saat ayakkabı vb şeyleride hesaplasan en aşa 2-3k$ değerinde dolaşıyorsunuz olmuyor,

giyicen lastik terlikleri, kahverengi memur ceketini, 5tl lık fake adidas eşofmanları, cebinizdeki son parayla da bileti alın bak nası çıkıcak, bide yanınızda bi parça tahta olsun, tahta böyle durumlarda bonus verir ilkelliği temsil eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...