huun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 var mı derdi tasası olan? imdat sinyali yollayan kardeşimiz varsa; izmir, istanbul, ankara, samsun, trabzon, kıbrıs'ın her hangi bir il ve de ilçesi şu an itibariyle elimizin altındadır. akıllı olun, adam gibi takılın, adamı hasta etmeyin. alem buysa, kralı biziz. gazanız mübarek olsun kardeşlerim.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Lurker yok, sunken colony tecavüze uğramış. Biletimi aldım, dünyanın öbür ucuna ofis basmaya gidiyorum.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 scvler pas tuttu, marineler coraptan top yapmis, mac yapiyolar.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ya tunca çok sarhoş oldu kendini haraslıyor ya da birisi tuncanın accountu bafiliyor şu anda. statusta küfür ediyo adam millete kendisine.
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 AHHH BİR DERDIM VAR ARTIK TUTAMAM İÇİMDE GİİİTSEM NEYE YARAR KAALSAM NEYEE YAARAAR HERKES NEDEN TERRAN HERRKES NEDEN NUUUB
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bunları yazan infested Tunca. Patlar matlar, kaçın.
Öne çıkan mesajlar