nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ben de fotoğraf ekleycem jpg formatta ama az önce denedim gözükmüyor msjda fotoğraf neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bana ait alan çohoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 çerçeve niye yapılır anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 fotoğraf içindeki renkleri güzel göstersin diye.. tamamen kandırmaca :) çoküçkaatçıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 sevimli değilsin onu bil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ayıp öle denmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Pis adam :( Nereden bulacam ben şimdi midyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 nanik_atak said: fotoğraf içindeki renkleri güzel göstersin diye.. tamamen kandırmaca :) çoküçkaatçıyım gay miyim kedi miyim? niye sevimli olayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 GERGE midye dolma heryerlerde var.. ben bikaç foto daha ekleyim de banlanıyım madem, herkes rahatlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yöresel antep yemekleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Nanik amma yiyorsun yaw, maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nanik_atak said: yöresel antep yemekleri.. Aslında bu fotoğraf için şöyle birşey olabilirdi, beyaz tebeşirle yazmış gibi fotoğrafın üst kısmına ne olduklarını yazardın, ok ile belirtirdin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nanik, part time ya da full time gurme misin birader? Nedir bu yemek olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Pickles said: erkeksen sevimli değilsin onu bil de fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 erkeksin ama sevimlisin vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 cute boi. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Ekmeğe sürülmüş salça fotosu sipariş ediyorum. Ama ekmek öyle yeni ekmek olmayacak, böyle bir kaç günlük falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sunthewhich said: Nanik amma yiyorsun yaw, maşallah :) yemeğim eksik olmasın, inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 vaperon said: nanik, part time ya da full time gurme misin birader? Nedir bu yemek olayı? her türlü foto var abi, olayım bu.. başlığa göre itina ile seçiyorum arşivden. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 elikanliadam said: erkeksin ama sevimlisin vesselam. sevimliyim ama para bende :)-D yarın kafaları çekioz mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Biotar said: Ekmeğe sürülmüş salça fotosu sipariş ediyorum. Ama ekmek öyle yeni ekmek olmayacak, böyle bir kaç günlük falan. makinamı bozdum hacı, yenisini alana kadar salçalıekmeğin kendisiyle idare et.. sonra sana domatesin salça olana kadar ki olayını bile fotoğraflarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 urfa kebap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nanik_atak said: Biotar said: Ekmeğe sürülmüş salça fotosu sipariş ediyorum. Ama ekmek öyle yeni ekmek olmayacak, böyle bir kaç günlük falan. makinamı bozdum hacı, yenisini alana kadar salçalıekmeğin kendisiyle idare et.. sonra sana domatesin salça olana kadar ki olayını bile fotoğraflarım. Koymassan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 çekelim kardeş çekelim..içelim güzelleşelim yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar