cnpp Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 NC vs. PL Evet beyler yaklaşık 3 saat süren çatışmanın sonucunda, NC 2 titan loss ve baya support, PL ise 6 titan 2 sc ve gene baya support kaybetmiş durumda. Savaşın başlangıcına gelirsek Umiye 1 jump uzakta olan(Y-W1Q3) NC fleet sistemi yaklaşık 100 cap+support ile tuttarken PL liderlerinden Shadoo Hot drop yapmaya karar verir, diyer liderlerin temkinli yaklaşmasına rağmen operasyonu gerçekleştirirler Shadoo'nun kendi ağzıyla Shadoo'nun Yorumu Good job NC -- nice kills and good show. There was no plan I think -- NC support was getting eaten alive, they jumped supers in with hardly any support left alive after we got a good drop on them. Plan from after engaging was to kill 1-2 titans then GTFO, but DDs stopped cycling and PL support got murdered. At the end we called it, lost 6 titans and 2 SCs killing 2 Titans and some scrubs. PL gets overconfident regularly, and we seem to get our asses ****d to knock us few hundred pegs down every year or so :). Of all the people to get ****d by, I actually was quite happy it was Vuk and Imperian :). Benim içinse olay D7-ZAC daki istasyonda yarı afk otururken başladı.TS deki Yabancı bir corp arkadaşın "THEY TACKLED PL TITAN GOGOOGOG" diye bağırmasıyla bass kulaklıklarım çıldırdı ve gerçektende bütün NC kanallarının Fleet advertlarıyla spamlandığını gördüm.Hemen Fleet armageddonuma atlıyıp yola koyuldum.Sultans kanalınıda bayaa bi spamladım:D Böyle bir savaşın beklenmemesi yüzünden sistem reinforced modda değildi, savaş ilk başladığında bu yüzden lanet olası lag yüzünden hiç bi kille giremedim:D ama türk arkadaşlar iyi killmailwhoreluk yapmış onu biliyorum:D Lag iyice kötüleşince FC droneları içeri alın, BS ve altındaki gemiler logoff olsun ve en sonundada BÜTÜN support fleetine log off emri vererek sistemi çökmekten kurtartı. DISCUSS, Hayta 4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yine titan kill kaçırdık desene... neyse bu iyi olmuş en azından pl artık bu kadar rahat davranmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Yavvv ne zaman bir titanı patlarken görücem ve kill ne giricem ...:( aksiyon bize göre hep gece oluyor...X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kubric Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bu seferde PL demek.. :) Dün akşam evde arkadaşlar olmasaydı kesinlikle katılacaktım. Biraz lag fest olmuş ama özlediğim aksiyonlar... Haydi hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ulan bunlar hep benim uyumami mi bekliyo aksiyon yapmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Onu bunu bilmem ama TS uzerinden bu tur seyler duyuldugunda o anki toplanma ve hareketlilik beni benden aliyor kesinlikle hicbir oyunda olmayan ve suan icin olamayacak olan bir atmosfer :D Edit: Birisi bu titan olayina dur demeli ama yav :D Ozel bir gemi yapsinlar sadece titani etkileyen yakinda savaslar sadece titanlardan ibaret olacak bu gidisle :P Savas alaninda 23 NC titani 16 PL titani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Benim olaydan haberim olmamda ayrı bi komik :) Jitada markette "pvp" yapıodum kendi halimde :) PLde olan türklerden biri "güle güle NC leviathanı :)" yazdı. Büyük bir savaş olduğunu öyle farkettim. Baktım ki bizimkilerde Dictor Hictor diye bi yerlerrini yırtıyo, megetegemi online edip derhal sabre ile savaş sisteminin yolunu tuttum. PLde ki türk arkadaş sayesinde 3 titan 1 SC killine girebildim :D Sonuçta arkadaşın yazdığı gibi güle güle PL titanları oldu :D Neyse bizimkiler (NC) tek tek Titan, SC kaybetmeye devam edebilirler şimdi, bu moral NC ye 1-2 ay yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bence PL görevini tamamlamış artık. Yani Ruslar tarafından kiralanmışlardı. Belki bu kadar büyük bir kaybı beklemiyorlardı. Bu titan kayıplarını Ruslar karşılamazlarsa, PL çok yakında kuzey bölgesini terkeder. Tabii bu arada başka NC titanı falan patlatmazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 en büyuk deil pek ama büyük "sayılabilir" ama su acidan bakarsak en büyük nc vs pl tamam ona lafim yok p: shadoo yapmiş yorumunu :) titanlar problem deilde mucizevi bişi yapsalarda 5-6bin kişi tek sistemde kapişabilse.. o zaman eve bütün oyunlari süpürür atar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Arkadaş büyük sıfatını biraz daha tanımlayabilirmiş hangi kategoride diye ama belki benim gözümden kaçmış olabilir diye soruyorum. Bahsi geçen savaş dışında bir anda 10 super capital (8 titan, 2 SC) patlayan bir savaş oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 heh 50+ titanın oldugu savaslar oldu ama kayip konusunda emin deilim (50 titanin 40i bi taraftaydi :p dier 10+ da pos shieldte yada bi yerlerde cloaktu) "en büyük titan kaybinin oldugu savas" aksi ispatlanana kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dün gece 1 pl titanı daha vuruldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 O titanda vurulması komiktir, adam pandemic legion ın içinde beklediği posun etrafında warplar çekmektedir. İşte sözde NC ile dalga geçiyor.Bu sırada NC dictorlarından biri adamın warpladığı tarafla pos arasına göz kararı bir bubble atar ve suprissee titan in the bubble. NC FC'si(I'm Down olması lazım), Bütün Cap fleetine saldırmaları için green light verir.Dreadler siege girer titanlar doomsday, fighterlar havada, koskoca titan oyunun en dandik gemisi gibi patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi o nasıl oluyor yaw adam orbit mi çekiyormuş höh_? yaw afedersin de bu PL titan pilotunun ne düşündüğünü ben de merak ediyorum. savaş hattı ortasındasın etrafın düşman kaynıyor sen şaklabanlık yapmaya kalkıyorsun. Biri bu adama local den smacktalk felan yapsaydı bari, belki aklı başına gelir bindiğinin t2 frigate değil titan olduğunu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Simdi soyle bir durum var. PL gereksiz ozguvene ulasmis bir grup. Kendilerini acayip yetenekli acayip kurnaz falan goruyolar. 2000 kisiyi organize etmekle 300 500 kisiyi organize etmenin ayni sey olmadigini anlamak islerine gelmiyo sanirim. Az sayidan olusan fleetlerin cok daha efektif olmasi, kalabalik fleetlerin mutlaka daha cok mallik yapmasi ve aptal losslar vermesi normal bir durum. CH ve Trium ve kismen PLde bu avantaji yillarca kullandi. Dogru zamani bekleyip az sayidaki organize fleetleriyle can yakinca bi havalara giriyolardi. Su siralar PL irili ufakli bircok fleetle bizim oralarda dolasiyor. Bir kac kerede onlarla combata girme imkani buldum. Hayatimda gormedigim malliklari ilk defa PLnin random fleetlerinde gordum. Inanilmaz acemi hatalarla gelip cok daha kalablik olan fleetleriyle 3 4 kisilik fleet bile olmayan grubumuze patladilar. Yaptiklari ise anlam bile veremedik. Cap savaslarina gelincede ben hala NCnin hem askeri hem ekonomik hemde FC kalitesi bakimindan rakibi olmadigini dusunuyorum. Geldiler, sacma sapan abuselarla bir kac cap killi aldiktan sonra 500blik cap lossu verip gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 çogunlukla katıldıgım bı yazı olmuş. Dogruya dogru pl yaptıgı işi en iyi yapan alliancelardan biri, hatta bence en iyisi. Aramızda bunun muhabbetini cok yapmısızdır ve bence PLin basarısının en buyuk nedeni PLin basındakı bır kac kısı ve (genellıkle) uye alırken secıcı olmaları. Allıance fleetınden bagımsız kendı aralarında yaptıkları fleetler cıdden buyutulcek bır sey degıl. Ozellıkle arkadasın belırttıgı gıbı trıbuteda bır kac kez ufak fleetler halınde karsılastık, ve sonunda cok sasırdıgımz aptalca hatalar yaptılar. Sanırım asırı oz guven ve karsındakını kucumsemekten gelen hatalar. PL gıbı dıger az sayılı "elit" allianceların cok komıgıme gıdenn hataları/davranısları var. CHda bunu cok yapardı. Oyunun en buyuk koalısyonuna saldırıp, karsı tarafı cok kısı getırmekle suclayıp hatta kendılerınce dalga gecerlerdı. karsı tarafın cok adam getırmemesını ıstıosan sende oyunun en kalabalık ekıbıne dalma arkadas :) Bır baska hareketlerı ıse ne zaman buyuk kayıp verseler karsı tarafın blob yaptıgına degınırler savunma olarak. Isın komıgı bunu dıyen allıancelar tek basına bır supercapıtal buldugunda o tek kısıye 100 kısıyle dalmaktan cekınmez hatta sonra ustune dalga gecerler, ama gecen oldugu gıbı 150 kısılık PL fleetıne (40a yakın SC vardı sanırım) 500 kısıyle daldıgımızda blobber oluyoruz (zatende oyleyız, en azından inkar etmıyoruz:) ). Kı dusununce oran olarak 1 kısıye 100 kısı dalmaktan daha az bır oranla saldırıyoruz. :) Neyse bız onları boyle sevıyourz. Hep demısımdır, NC nın dagılmasını ıstıosan (ki artık dagılma valtı geldı) kendı halıne bırakıcaksın. bu saatten sonra anca sıkıntıdan dagılabılır NC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Plnin yaptigi is. Log in olan mom ve titan pilotlarini sikistirip patlatmaya calismak. Para alip baska alliancelara saldirmak. Stealth bomberlarla kula kain fleetlerini bombalamak. Neutr cynocularla sagda solda gezen capitalcilari bloblamak. Evet yaptiklari isi cok iyi yapiyolar :D Plnin sevdigim yani guzel innovation yapiyolar degisik fitler uretiyolar. Cap fleet yonetiminde berbatlar, lagi lehine cevirme konusunda dunyadan bi haberler. Kisacasi uzun vadede ayakta kalmak icin gereken buyuk fleet combatlarinda etkisizler. Bu tabloda gun gelir PL`de dagilir gider NC yine kalir. Oyle olmasini istedigimdende degil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 İkinizin yorumları da gerçekten çok güzel. Oyunu yalamış yutmuş, savaşları analiz edebilen iki arkadaşım olduğu için çok seviniyorum. Özellikle Mete'nin dediği "NC bundan sonra ancak can sıkıntısından dağılır" yorumu için bir kez daha kutluyorum. Sanırım bizim Vuk da bunu önlemek için, PL'ye gizliden para veriyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 megetege said: Arkadaş büyük sıfatını biraz daha tanımlayabilirmiş hangi kategoride diye ama belki benim gözümden kaçmış olabilir diye soruyorum. Bahsi geçen savaş dışında bir anda 10 super capital (8 titan, 2 SC) patlayan bir savaş oldu mu? PL vs IT arasinda oldu oyle bi savas ondan sonra PL baya bi darmadagan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 6NJ var NC bisuru Titan Cap kaybetti ama saymadi ccp geri verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Moss said: megetege said: Arkadaş büyük sıfatını biraz daha tanımlayabilirmiş hangi kategoride diye ama belki benim gözümden kaçmış olabilir diye soruyorum. Bahsi geçen savaş dışında bir anda 10 super capital (8 titan, 2 SC) patlayan bir savaş oldu mu? PL vs IT arasinda oldu oyle bi savas ondan sonra PL baya bi darmadagan oldu Yanlış olmasın ama onda toplam 5 titan patladı diye hatırlıyorum. O kendi zamanının en büyük savaşıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 It vs Pl 4 titan aynı anda patlamıstı bunda bizim savasta sanırım aynı anda olmamıstı belirli bi zaman aralıgı ile oldu diye biliyorum Diger turlu de cok enemli deil die Pl die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Onu sallayın da, PL hala direniyor mu kuzeyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Moss said: bizim savasta sanırım aynı anda olmamıstı belirli bi zaman aralıgı ile oldu diye biliyorum Bu konuda bashsı gecen kayıplarda (8 tıtan 2sc) bır savasta oldu. PL ın ılk tıtanı patladıktan 5 dakka sonra katıldım savasa, sonuna kadarda cesurca savastım :) Bu aralar sadece Stealth bomber fleetı yapıolar abı savunma ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Exodous said: Onu sallayın da, PL hala direniyor mu kuzeyde? yok abi gidiyolar, aldı nc bütün posları filan geri, deklein e gidiceklermiş, sanırım IT ye saldırıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar