Osirix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Beyler thehut'ta şöyle bir şey çıktı: In accordance with our security procedure and to enable us to proceed with your order we require proof of your billing address in the form of a copy credit card or bank statement which can be either faxed to us on +44 845 862 1118 or emailed to [email protected], or even post, to us at the address below. Please ensure the name and address is clearly legible and any other sensitive data is hidden. Please include your order number, we will be able to resolve this quicker for you. The Hut.com Meridian House Gadbrook Park Rudheath Northwich CW9 7RA Alternatively please contact one of our customer service advisors on +44 844 243 9090 who will be happy to help with resolving this matter. Billing address'imi nasıl kanıtlayacağım? Yaşadığım eve benim adıma hiçbir posta, fatura vs. gelmiyor ve ek kart kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 gg no re ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben eski bir kredi kartı ekstremle yapmıstım o olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 İkametgah belgesi fakslasam olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 olabilir resmi evrak olduktan sonra. scan edip emaillada atabilirsin. işlemleri biraz hızlandırmak istiyorsan adresinin oldugu kısmı isaretle ve adresle sitedeki adresinin birebir aynı olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 2-3 oyunu bir seferde sipariş verdiğimde gümrükde takılma ihtimali var mı ? Veya nedir bunun sınırı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 LathspeLL said: Thehut'a bakayım dedim, 17 pound'a FragFX V2 gördüm, alıverdim hemen. Bakalım gelecek mi? :) 16'sında sipariş vermiştim, 17'sinde despatch olmuştu, bugün geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DasDa said: 2-3 oyunu bir seferde sipariş verdiğimde gümrükde takılma ihtimali var mı ? Veya nedir bunun sınırı ? thehuttan bahsediyorsan, siparişdeki her parçayı ayrı ayrı paketleyip gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben ilk defa geçen hafta shopto'yu kullandım ve beğendim. Perşembe siparişi verdim, pazartesi günü oyun geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 shopto iyi hoşta kargo 7 pound çok para arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bu arada Thehut benden 1 pound dahi kargo ücreti almadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 E shopto benden de 2,5 pound aldı? Türkiye'den alsam yine aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 alla alla shopto bana geçiriyor sanırım tek kargo seçeneği gozukuyor 7 pound o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şu an baktım trackingsiz 2,5 trackingli 7 iki seçenek yok mu sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 takipsiz seçeneği bende yok.ama olsada almam.cunku ptt sallamıyor o zaman.yani kaybolma riski baya yuksek ha shopto ne güzel takipliler 3 pounddu ilk zamanlar.sora koydukca koydular. benim takipsiz oyun kayboldu.ben adamlara bi daha takipsiz almam kayboluyor demiştim.sora benden kaldırmıslar onu ahaha çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 shoptodan cok royal mail in yaptigi zam o, gelince bakin posta hedesinin ustune yazio fiyat ebadeki cakal saticilar gibi 40$ shipping yazip 4 dolarlik shippingle yollamio adamlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 the huta geçiş yapıyoru mbende.hatta aradıgım bilgisayar masasını tesaduf orda buldum haha shoptoda 14 poundum var içerde.onu kurtaramadım bi anasını satim.artık hsbc kartımı kabul etmiyor güvenlik geyiği olmadıgından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 shopto ya noldu ya paypal ile oyun alamıyorum tamda mk siparişi verecektim nasıl iş bu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tronixweb kullanan var mı? ya da thehut ın kargolama ücreti/takibi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 the hut 2. siparişten sora benden adres belgesi istedi yol verdim bende bi tane sipariş vermiştim 1 haftada gelmişti.kargo takibi yok ama.sıkıntı olabilir pttde shopto kargoyu 7 pound yaptı abarttı ben artık ggden alıyorum ya.aynı fiyatlara geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gg ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 5.5 pound kargo shopto nun olayı daha çok şey oldu artık, sağlam oyunları arşive koycam diyorsan ya da henüz oynamadıysan ucuza bulabiliyorsun. gow3, heavy rain, demon souls, uncharted 2 falan 21 pounda falan geliyor kargoyla, 50 lira işte. tabi yeni releaseler kargoyla 40 poundu buluyor, bi farkı kalmıyor burayla. gg = gittigidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 neyse verebildim siparişi sonunda mutlu ve huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Shoptodan yeni acc aldım ve oyun siparişi vermeyi düşünüyorum.Dikkat etmem veya yapmam gereken bişiler var mı yardımcı olabılır mı tecrübeli arklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 shopto dan 10. siparişimi verdim... adamlar süper... ev adresin doğru olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar