Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Oyun Alma konusunda yardım!!

silverhoof

Öne çıkan mesajlar

Beyler thehut'ta şöyle bir şey çıktı:

In accordance with our security procedure and to enable us to proceed with your order we require proof of your billing address in the form of a copy credit card or bank statement which can be either faxed to us on +44 845 862 1118 or emailed to [email protected], or even post, to us at the address below. Please ensure the name and address is clearly legible and any other sensitive data is hidden.
Please include your order number, we will be able to resolve this quicker for you.

The Hut.com
Meridian House
Gadbrook Park
Rudheath
Northwich
CW9 7RA

Alternatively please contact one of our customer service advisors on +44 844 243 9090 who will be happy to help with resolving this matter.

Billing address'imi nasıl kanıtlayacağım? Yaşadığım eve benim adıma hiçbir posta, fatura vs. gelmiyor ve ek kart kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

takipsiz seçeneği bende yok.ama olsada almam.cunku ptt sallamıyor o zaman.yani kaybolma riski baya yuksek

ha shopto ne güzel takipliler 3 pounddu ilk zamanlar.sora koydukca koydular.

benim takipsiz oyun kayboldu.ben adamlara bi daha takipsiz almam kayboluyor demiştim.sora benden kaldırmıslar onu ahaha çakallar
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
the hut 2. siparişten sora benden adres belgesi istedi yol verdim bende

bi tane sipariş vermiştim 1 haftada gelmişti.kargo takibi yok ama.sıkıntı olabilir pttde

shopto kargoyu 7 pound yaptı abarttı

ben artık ggden alıyorum ya.aynı fiyatlara geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

5.5 pound kargo

shopto nun olayı daha çok şey oldu artık, sağlam oyunları arşive koycam diyorsan ya da henüz oynamadıysan ucuza bulabiliyorsun. gow3, heavy rain, demon souls, uncharted 2 falan 21 pounda falan geliyor kargoyla, 50 lira işte.

tabi yeni releaseler kargoyla 40 poundu buluyor, bi farkı kalmıyor burayla.

gg = gittigidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...