stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi, çok basit sormayacaksın her gidiş / gelişinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 rasmon ne kazandın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 cevaplar beni bitirdi. baska sözüm yok abi sana. Umarim bu fikirlerine ragmen mutlu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 elikanliadam said: tamam şeytana pabucunu ters giydirebilir ama o kadar da şeytan değil bu bağyanlar..stres yapmayın o kadar yahu açık açık bunu bunu sevmiyorum deyiverin dürüstlük her zaman daha iyi nispete gerek yok..o da hareketlerini düzeltir belki bu da bir seçenek. sen bağyan kısmını nası bu kadar iyi tanıyosun bakıyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çevremde çok bağyan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 güzin abla vs haydar dümen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 @elikanlıadam, iyiymiş bizi de tanıştırsana X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bende odunum forever alone beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 @Vidar tanıştırırız problem değil :) fiziksel ve zihinsel özelliklerini sen belirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kızı gerçekten seviyorsan ve işlerin sarpa sarmasını istemiyorsan yapmalısın. çünkü onu zaten daha önceden bu tür şeylere alıştırmışssın ve yapmadığında ilişkinin artık iyice sallandığını düşünmesine izin verirsin. ipleri vermişsin kusura bakma ama bu saatten sonra tavır değiştirmek senin zararına olur. Odun olmanın yararları işte rahatım bu tarz konularda sürekli bana sormak ve rica etmek durumunda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 en baştan yapıcaktın artık çok geç sen kıza o beklentiyi vermişsin bir kere.gelme desemde geliyor nasılsa diye muhtemelen ayrılık öncesi kavganız başlar bu mevzu ile haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 elikanliadam said: @Vidar tanıştırırız problem değil :) fiziksel ve zihinsel özelliklerini sen belirle eeemm beyaz ten, siyah ya da kızıl saç, çok zayıf olmasın, bi de salak olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Vidar said: elikanliadam said: @Vidar tanıştırırız problem değil :) fiziksel ve zihinsel özelliklerini sen belirle eeemm beyaz ten, siyah ya da kızıl saç, çok zayıf olmasın, bi de salak olmasın. Bir porsiyonda ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Size ferhundeyi gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 cemss said: rasmon ne kazandın abi? ooo cemss naber. nerelerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 iyidir ya buralardayıms senden naber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bu konuda sipariş alıyormuşsunuz dediler, geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 uu sıska ve salak istemiyorsanız bunlardan bende var baya saç sakal karışmam ama :D ben öneririm siz beğenirsiniz aracı olmam şartlarım bunlar..lağn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben de bir form doldurmak istiyorum abey. nerden edinebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tamam fotoları ömden atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nanik_atak said: ben de bir form doldurmak istiyorum abey. nerden edinebilirim :) oğlancılara form doldurtmuyoruz hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Abi adam gitmemiş 5 sayfa neyini tartışıyorsunuz artık ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kız ayarlamıon mu sen bize? :) elikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 balonlu balonlu gerginlik çıkarmayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Madalyalilar varken ayar vermek madalyasizlara düsmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar