Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım.

Biotar

Öne çıkan mesajlar

Abi kusura bakmasınlar da,kimsenin kaprisi ile uğraşmak zorunda değiliz ki.

Ben bütün gün çalışıcam,yoğun olucam iş stressi bir de onun abuk subuk kaprisi,sanki memlekette başka kız yok.

Bir kızın her dediğine,tribine,kaprisine katlanırsan eline oyuncak olursun.

O yüzden dozajı tutturmak şartı ile,kapris ve nazına eyvallah ama sınırını bilicek.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Biotar said:

Şimdi hatunla aram biraz soğuk, bu gün yılbaşını geçirmek için izmire gidicek. Bende klasik otogar'a geleyim bırakayım önerisinde bulundum. Bu öneride ne zaman bulunsam, ''Yok ben kendim giderim, teşekkür ederim'' tepkisiyle karşılaşmaktayım. Yine aynı tepki geldi. Bu tepkiye karşılık, onu yolcu etmeye geldiğimde sevindiğini direk belli ediyor ama. O noktaya gelene kadar adamın canını sıkıyor. Şimdi yine aynı tepkiyi verdi.İçimde bir ses sürekli ''Olm, seviniyor işte sen onu yolcu etmeye gidince git'' falan diyor. Ama yerimden hiç kalkasım gidesim yok. Anlamadığım bir şey de beni tutuyor. İçimden farklı bir ses ''Gitme olm, gelmeni istiyorsa diyecek'' gibi bir şey de demiyor. Sadece gidemiyorum. Şimdi ne yapsam acaba. içimde ki sesi mi dinlesem. Yoksa o öyle bağırmaya devam etsin, zaten bedenim yerinden kalkmaya hiç niyetli değil.
ya kızın yaptığı şımarıklık başka birşey değil,gitmemen doğru kendi bilir sonuçta.

lucifel sen de mi izmirdesin?
Sosyal ağlarda paylaş

Kizin her kaprisine "off bunlara da hic gelemiyorum aptal emolar" diye yaklasan erkek kendine partner bulamaz. Cok huysuz olmayin. O kizla adam gibi konusarak da bu huylarini bastirabilirsiniz. Kizlarin cok büyük bi kizmi zaten problemli iliskilerde ve ilgisiz sevgililerde böyle triplere giriyolar. Karsisinda odun varsa suc kizin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten doğam gereği odun bir kişiliğim, Yakın arkadaşlar iyi bir marangoza verilecek olursam 3 katlı bir ahşap evlik kereste hatta evin içini ahşap mobilyalarla döşeyecek kadar kereste çıkacağını düşünmekte ve söylemekteler. Ki öyle de şimdi yalan yok. Öyle kullanılırım, bilmem ne, korkusu da hiç yok. Ki o da benim ne kadar odun bir şahsiyet olduğumu biliyor. (Kurşun kalemsin der durur sürekli). Buna rağmen, bırakmaya geleyim mi demem benim, zaten ekstrem bir şey. Çok pislik arkadaşlarım var beni otogar da kız arkadaşım bırakırken görseler lafla köpeğin götüne sokarlar ki ben yaptım zamanında çoğuna aynı şeyi :). Durum bu ve bu, ve bunlardandır ki, gelme ben giderim demesi, bana ''İyi keyfin bilir, iyi yolculuklar'' diye msj attırtı. Pişman mıyım? değilim, pişman olacak mıyım, hiç sanmıyorum, bu olaydan dolayı pişman edilecekmiyim, belki başka bir dünyada.
Sosyal ağlarda paylaş

Odunum (:D gurur duyuyorum (:P)
Sevgilim de biliyo ve gurur duyuyo:)o
Süper bi cevrem var biz kilari dövüyoruzB)-
Kiz naz yapamaz ama ben her sekilde tribimi koyarim ortama insallah masallah erkegizB)
Isterse ayrilsin yenisini bulurum :P
Kendimle gurur duyuyorum ve bir iliski yürütüyorum.>:D<

budur abi olayin özeti darilmaca yok.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman karşı cinsle ilşkiye hazır değilmişsin sen dostum..kız sadece kurşun kalemle yetiniyor ama cidden odun olduğuna inanmaya başlarsa zaten ilişkiniz biter o ayrı senin de pek umrunda değil sanırım gerçi..ben değişmem abi diyorsan onun da yaptığı kapris artık kişiliğine işlemiştir, ondan da yakınma hakkına sahip değilsin..belki de arkadaşları tarafından odun olarak nitelendirilen kız bulursan mükemmel bir ilişki yaşayabilirsiniz..odun kelimesini sevmem normalde sen kullandığın için kullanıyorum, öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

LucifeL said:

Biotar said:

Şimdi hatunla aram biraz soğuk, bu gün yılbaşını geçirmek için izmire gidicek. Bende klasik otogar'a geleyim bırakayım önerisinde bulundum. Bu öneride ne zaman bulunsam, ''Yok ben kendim giderim, teşekkür ederim'' tepkisiyle karşılaşmaktayım. Yine aynı tepki geldi. Bu tepkiye karşılık, onu yolcu etmeye geldiğimde sevindiğini direk belli ediyor ama. O noktaya gelene kadar adamın canını sıkıyor. Şimdi yine aynı tepkiyi verdi.İçimde bir ses sürekli ''Olm, seviniyor işte sen onu yolcu etmeye gidince git'' falan diyor. Ama yerimden hiç kalkasım gidesim yok. Anlamadığım bir şey de beni tutuyor. İçimden farklı bir ses ''Gitme olm, gelmeni istiyorsa diyecek'' gibi bir şey de demiyor. Sadece gidemiyorum. Şimdi ne yapsam acaba. içimde ki sesi mi dinlesem. Yoksa o öyle bağırmaya devam etsin, zaten bedenim yerinden kalkmaya hiç niyetli değil.
ya kızın yaptığı şımarıklık başka birşey değil,gitmemen doğru kendi bilir sonuçta.

lucifel sen de mi izmirdesin?
Yok istanbuldayım neden ki?

Vidar said:

LucifeL said:

Bir kızın her dediğine,tribine,kaprisine katlanırsan eline oyuncak olursun.

abi zaten "bu beni kullanır şimdi ben bunun elinde oyuncak olmayayım, o yüzden her dediğini yapmayayım" diyosan o ilişki yalan, bırak git kızı.
zaten bunu ayırt edemezsen her ilişki yalan,ben gereksiz kapris,trip bunlara katlanmam.bir kızın doğsaı gereği tribi de olur,kaprisi de,nazı da ama dozunda olucak ona eyvallah ama gereksiz olursa evet o ilişki yalan,bırakır giderim olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:

Odunum (:D gurur duyuyorum (:P)
Sevgilim de biliyo ve gurur duyuyo:)o
Süper bi cevrem var biz kilari dövüyoruzB)-
Kiz naz yapamaz ama ben her sekilde tribimi koyarim ortama insallah masallah erkegizB)
Isterse ayrilsin yenisini bulurum :P
Kendimle gurur duyuyorum ve bir iliski yürütüyorum.>:D<

budur abi olayin özeti darilmaca yok.

Odunum , gurur duymuyorum yapabileceğim bir şey yok. Alışmamış götte tuman durmuyor.
Sevgilimde biliyor, zaten öncesinde tanışıklığımız var, ben uğraşmadım ilişki için bile bile o ilk adımı attı.
Çevremdekilerin bunu yapmaya sonuna kadar hakları var çünkü ben aynısı onlara yaptım adamların intikam en doğal hakları
Kız ölümüne naz yapar, ama bir olur iki olur üç olur 4 olur, 5 olur, kusura bakma ama lisedemiyiz orta ouldamıyız ilk okulmadımıyız anaokulundamıyız, her seferinde aynı şey olunca insanın da canı sıkılıyor
Erkeğiz valla orası kesin
Yenisi ni bulma gibi bir derdim yok valla 24 yaşına geldim ilk defa bir hatuna değer vermeye çalışıyorum giderse üzülüyüm diye düşünüyorum.
bir ilişkiyi yürütüyorum, ama gurur duymak abartı olur, iyi bölye demek daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay anlaşılmamaış herhalde, Şimdi bir saatir savunan arkadaşlara şunu sorucam. Şimdi bir kız arkadaşınız var. 2 ay önce eve gidecekken seni otogara bırakayım mı diyorsunuz ''yok ben giderim ya'' diyor. Israr ediyorsunuz geliyorsunuz. Sonra geri geliş yolunca karşılamaya geleyim mi diyorsunuz, ''Gerek yok ya'' diyor, siz yine zorla kendinizi davet ettirmiş gibi gidiyorsunuz. Sonra bu olayın aynısı bir daha oluyor, sonra bir daha oluyor (Yanlış hatırlamıyorsum bu olay aynı şekilde 3 kere oldu). Şimdi 4 kez kız arkadaşınız gidecek, siz ''Kaçta gideceksin'' diye msj atıyorsunuz, ''neden ne yapacaksın ki'' diye msj geliyor, ''Uğurlamak için demiştim'' diyorsunuz. Karşıdan ilkini 2 ay önce duyduğunuz ve ona rağmen gittiğiniz laf geliyor ''yok ya , gerek yok ben giderim'' diyor.

Valla , ben yine de giderdim, naz abi sen abartıyorsun diyen varsa, o insan farklı bir dünyadan derim çeker giderim valla. Bu duruma rağmen nazdır ben giderdim, gitmelisin diyen arkadaşlara söylüyorum : Kusura bakmayın ben gidemem , gitmedim de
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

sanırım her şeyi sormandan çıkmış sorun

"şöyle yapayım mı bırakayım mı geleyim mi" diye sormadan harekete geçseydin eğer sanki doğal olan senin onu uğurlaman, otogara bırakmanmış gibi olucaktı, kız da trip atamaz naz yapamaz "gerek yekyeaa" diyemezdi

mutluluklar

bu gün öğrendim gideceğini o da çok yakın bir arkadaşı ile muhabbet ederken, sormassam haberim bile olmayacaktı. Eskiden saati söylemiyordu, uğurlamaya gelirim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...