Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gözün aydın[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
said:
Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
blackchaos benim mesajım senin bu cumlene idi
Önemli olan şimdi o topraklar onlara ait.
Ve bunu korumaları için herşeyi yapmalı haktır hukuktur.

ozaman bu filistinliler ülkelerine gelen herkezi öldürsünler nedenide israil ve diger devletlerin devlet ilişkisi al sana neden.
bunca yıldır okadar masum filistinli öldü halende ölmekte. adamlar ne yapıyor hem askerlerine direniyor hemde sadece o ülkede eylem yapıyor intihar eylemlerini desteklemiyorum ama adamlar hedef seçerken hiç olmaz ise alakalı hedefler seçiyor. onlara saldıran devletin vatandaşları ve o devletin topragında yapıyor gelipte türkiyede bomba patlatıpta siz israilden savaş malzemesi alıyorsunuz ona para kazandırıyorsunuz ve böylelikle destek oluyorsunuz diye sudan ucuz bahanenelerle işler yapmıyorlar.

Merak etme dışarı sızabilseler bizdede yaparlardı o derece köpek o herifler, filistin filan olayı yok, beyni yıka gönder, okul otobüsünde patlat.

Hadi askeri hedef desen bir nebze, orda sırf o dünyaya gelmeden önce çıkan hadiseler sebebi ile suçu bile olmayan çocukları hedef seç, oh okul otobüsü korumasız, birsürü pırıl pırıl can git kendini patlat çocuklarıda patlat.
Eşşek heriflerde iman diye dolaşıyorlar azcık imanı olsa gider askere saldırırdı ama saldıramıyor,
büzük meselesi.

Ve gözümde bir saygınlığıda yok filistinlilerin, sen git toprağını sat, birbirini ispiyonla, sat, komşularının malına göz dik başına çorap ör sonrada çok asilce işler yapıyormuş gibi kasıl.

Aynı boku şimdi ıraklılar birbirine yapıyor, akıllanmazlarsa onlarda bir 50 yıl anarşide gebertir birbirini, maşa olur başkalarına[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
bence adamlar terorist bildiginiz asagilik terorist . daha baska tartismaya gerek yok . benim bildigim direnis gider kamyonlari bombalar kamyonlardan bomba yapip orda burda patlatip sivilleri oldurmez . benim bildigim direnisci dusman askerine karsi savasir kamyon soforlerine karsi degil . benim bildigim direnis orgutunun basi direnen ulke vatandasidir misirli degil .

serbest birakilan soforun aciklamalarini okuduysaniz bugun ne demek istedigimi anlarsiniz .

" bizim irakla abd ile bir isimiz yok . biz iraga sehit olmaya geldik " demisler . en bastan beri savundugum tezi dogruluyor . onlar terorist terorist .

bi de uniti abi bende en az senin kadar savunuyorum bir cok konuda abd yi beni de kopek kadrosundan aldirsana ise . dolar gorsun cebimiz yesil yesil mis kokulu dolarlar tovbee tovbeee[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 05 Ağustos 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
mexinth, 05 Ağustos 2004 15:54 tarihinde demiş ki:
sıkacaksın kurşunu .

huun saga sola kursun sikilmasi taraftari degildir . toplumdan izole edilmeleri yeterli . sonucta onlarinda cogunlugu cesitli sekillerde kandirilmis insanlar . ha elebaslarini yakala ben sikarim kafalarina kafalarina .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 05 Ağustos 2004 04:36 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 04 Ağustos 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
Hala "tır şöförlerinden ne istediler", "yiyosa abdye dalsınlar", "şerefsizler" vs vs.. gibi laflar söyleyen arkadaşlar işte bu nedenden..

said:
blackchaos, 04 Ağustos 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
Türk lojistik şirketleri Irak tan çekilme kararı almışlar...

anladınız mı? Lütfen artık bu tip msglar atmayın anlamışsınızdır artık..

burada dile getirilemeyecek yığınla küfür ve laneti okudum, okumaya da devam edeceğim. sen de gerçek hayatın rts olmadığını anlasan..

ha kamyona roket attılar da imha ettiler malzemeleri, o arada şöför de güme gitti olsa birşey, adamı kaçırıp kamera önünde vurmak, gırtlaklamak bambaşka birşey. birisi savaşta olabilir, öbürünü savaşta dahi yapan adi bir katildir..

diyorum kendi kendime bazen, bir insan diğerinin canına nasıl rahatça kıyabilir diye. kendim nasıl yaparım o şartlarda olsam diye düşünüyorum. karşımdakilerin böyle insanlar olduğunu bilsem vicdanım sızlamadan öldürebilirim herhalde..

Merak etme ben gerçek hayatın rts olmadığını çok iyi biliyorum ama sen sanırım toz pembe olmadığıının farkına varamamışsın..

Sence neden kamera önünde öldürüyorlar? Kendilerini tatmin etmek için mi? Arkadaşım işte adamların yaptıkları sonuç verdi.. Anlamadınız mı hala? Sence bu görüntülerden sonra lojistik destek azalmayacak mı (ki azaldı)? Firmalar bir 2. kez daha düşünmeyecek mi? Peki ABD lojistik destek olmadan ne yapacak? Mecburen geri çekilmek zorunda kalacak..

Bunun rts ile falan alakası yok gerçek hayat bu.. Ben helal olsun adamlar nası lojistik desteği çökertiyorlar falan mı dedim?
Yaptıkları hoş birşey olmasada adamlar mecbur.. Gidip full equipmentlı conilere bodozlama mı dalsınlar? Anlayın artık daha açık nasıl yazabilirim..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
sen nasıl olduğunu söylüyorsun. ben nasıl olduğunu biliyorum ama "nasılsa böyle, böyle gitsin" demem. nasıl olması gerektiğini yazarım, nasıl olduğunu herkes biliyor. bu çapulcular ıraklı ise neden ülkeleri işgal edilirken saddam heykilinin kafasını tekmeledi de sonra şeriat devleti kurdurmayınca amerika türk şöförlerin kafasına kurşun sıkarak ülkesini kurtarmaya çalışıyor? eğer dışarıdan geldilerse zaten bunlar oradan amerika'yı kovunca iran'dan beter bir hasım olacak ırak sonrasında. o zaman da bizim insanımızın karşısına dikilecek bunlar unity'nin yazdığı gibi..

bu arada fedo'nun amerikan düşmanlığını ne kadar gerçekse unity'nin amerikan yandaşlığı da o kadar gerçekdışı, hippi filan diyenler acaba yazılarındaki mantığı nasıl kavrayamıyor anlayamıyorum..

askerimizin kafasına amerikalı çuval geçirince "hadi amerika'ya savaş açalım!" diye savaş çığlıkları atanlar bir türk vatandaşı köpek gibi öldürülürken "hayatın gerçeği bu, adamlar ne yapsa haklı, türkiye oradan çekilsin" diyebiliyor. adam oraya işgale gitmişti sanki.. türk askeri kaç defa ırak'a girdi bombaladı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
huun, 05 Ağustos 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
said:
mexinth, 05 Ağustos 2004 15:54 tarihinde demiş ki:
sıkacaksın kurşunu .

huun saga sola kursun sikilmasi taraftari degildir . toplumdan izole edilmeleri yeterli . sonucta onlarinda cogunlugu cesitli sekillerde kandirilmis insanlar . ha elebaslarini yakala ben sikarim kafalarina kafalarina .

Biliyorum burda insancıl yaklaşıyorsun huun ama bebekliğinden beri beyni yıkanan bir insanı nasıl normale getirebilirsin ki?
Yani diyelim 10 sene geçti normalleşti, bir sinir anında tekrar içindeki kinin depreşmeyeceği ne malum.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
esas gerçek olan şey Sam'in yazdıklarıma cevap atmayıp hep sağdan soldan dolaşıp unity'nin arkasına sığınıp bana laf atmasıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 05 Ağustos 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
sen nasıl olduğunu söylüyorsun. ben nasıl olduğunu biliyorum ama "nasılsa böyle, böyle gitsin" demem. nasıl olması gerektiğini yazarım, nasıl olduğunu herkes biliyor. bu çapulcular ıraklı ise neden ülkeleri işgal edilirken saddam heykilinin kafasını tekmeledi de sonra şeriat devleti kurdurmayınca amerika türk şöförlerin kafasına kurşun sıkarak ülkesini kurtarmaya çalışıyor? eğer dışarıdan geldilerse zaten bunlar oradan amerika'yı kovunca iran'dan beter bir hasım olacak ırak sonrasında. o zaman da bizim insanımızın karşısına dikilecek bunlar unity'nin yazdığı gibi..

bu arada fedo'nun amerikan düşmanlığını ne kadar gerçekse unity'nin amerikan yandaşlığı da o kadar gerçekdışı, hippi filan diyenler acaba yazılarındaki mantığı nasıl kavrayamıyor anlayamıyorum..

askerimizin kafasına amerikalı çuval geçirince "hadi amerika'ya savaş açalım!" diye savaş çığlıkları atanlar bir türk vatandaşı köpek gibi öldürülürken "hayatın gerçeği bu, adamlar ne yapsa haklı, türkiye oradan çekilsin" diyebiliyor. adam oraya işgale gitmişti sanki.. türk askeri kaç defa ırak'a girdi bombaladı..

Ya sen bunların saddam'ın kafasını tekmelediklerini nerden çıkardın? Baştan beri olay çıkaran bunlar.. Zaten ırak ordusu hemencecik dağılıverdi asıl sorunu başından beri bunlar oluşturuyor.. Hatta saddam bunların bi kısmını gazlamadı mı eylemleri devam ettirin vs vs diye?

Hala diyorsunki Türk tır söförleri sanki oraya işgale gitti.. Evet kardeşim şu an onlar işgali destekliyor ve militanlar içinde düşman sayılır çünkü düşmana destek veriyor.. Sen gidip adama diyemezsin nasıl tır şöförlerine dokunur diye..

Not:Bu arada Türk askeri oraya milyon kere girdi girmediğini nerden çıkardın.. Tabii pek onlarla alakası yok ama..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
huun, 05 Ağustos 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
bi de uniti abi bende en az senin kadar savunuyorum bir cok konuda abd yi beni de kopek kadrosundan aldirsana ise . dolar gorsun cebimiz yesil yesil mis kokulu dolarlar tovbee tovbeee

eet zaten cccpyi ya da sacma sacma maonun muhtesem ekonomisini ya da oturdugun rahat koltuktan sikinti yuzu gormeden seni gorse direk bogazini kesecek itin kopugu 'halklarin kardesligi' diye sempatizani olmuyosan amerikan kopegisin bu devirde.

eee napalim biz de para kazanalim degil mi bugcugum. ben ayarlarim yarin obur gun locadan adam gonderir senin secereni incelettirirler bikac aya da etegini giydirir torenini yapariz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 05 Ağustos 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
Sence neden kamera önünde öldürüyorlar? Kendilerini tatmin etmek için mi? Arkadaşım işte adamların yaptıkları sonuç verdi.. Anlamadınız mı hala? Sence bu görüntülerden sonra lojistik destek azalmayacak mı (ki azaldı)? Firmalar bir 2. kez daha düşünmeyecek mi? Peki ABD lojistik destek olmadan ne yapacak? Mecburen geri çekilmek zorunda kalacak..

Bunun rts ile falan alakası yok gerçek hayat bu.. Ben helal olsun adamlar nası lojistik desteği çökertiyorlar falan mı dedim?
Yaptıkları hoş birşey olmasada adamlar mecbur.. Gidip full equipmentlı conilere bodozlama mı dalsınlar? Anlayın artık daha açık nasıl yazabilirim..

asil bu rts.

abdde supply command adi altinda sadece bunun icin bi ordu var sen ne diyorsun.

su ana kadar sivil taseronlar bu isi yapiyordu orduyla yapilamayacagi ve daha ucuza malolamayacagi icin mi ? hayir. destek veren para cevrelerine ve ulkelere para kazandirmak icin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
kaçtır yaptığı tek şey bu iki laf atıp kaçmak. Keşke doğrudan çıkartsa acısını daha ne isteyeyim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Amerikalıların mallarını sivil araçlara taşıtmasının sebebi başkaları da nasiplensin değil. Şayet kendileri taşımaya kalkarlarsa hem çok daha fazla askeri yığmaları gerekecek bölgeye hemde kayıpları çok daha fazla artacaktı. Binlerce fazladan araç getirmeleri gerekirdi ve bunları düzenli olarak çok iyi bir şekilde korumaları. Şimdi ne yapıyorlar, dolduruyorlar 1000 tane kamyona malzemeyi salıyorlar bu adamları ortaya 10 tanesi yakılsa beşinin şöförü ölse 990 tanesi ellerine ulaşıyor. Ayrıca hiç bir asker kayıpları da olmuyor, daha ne istesinler. Birde bizim gibi şöför kaybeden ülkelerde direnişe karşı antipati doğuyor, bundan iyisi can sağlığı. O sebepten sivil araçlara malzeme taşıtmak şu an Irak'ta uyguladıkları en başarılı taktik.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
nasi 'Amerikalıların mallarını sivil araçlara taşıtmasının sebebi başkaları da nasiplensin değil' ?

dakka basi cikip kahpe amerika sirketlerini zengin etmek icin savasa girdi demiyor musunuz ?

eee nakliyat ve lojistik sirketlerinin basi kel mi ? sadece petrolculer mi para kazanacak ? mc donaldsdan bilmemneye kadar tonla sirket iraga sarkiyor da nakliyeciler mal mi ?

hem siville nakliyat esekliktir dupeduz :

savunmasiz araclarda, direkt kontrolun altina alamadigin sivil unsurlara birliklerinin ikmalini yaptirmak.

hele hele bir de dunyada bu isler icin en iyi organize olmus askeri guclerden biri varsa elinde ve bu emirle bedava calisan makineyi kullanmak sana sadece yakit ve zaman masrafina malolacaksa mal gibi gidip sivil sirkete para vermezsin.

turkiye 1 sofor kaybetti amerika daha dertli eger tutup da direnise karsi antipati meselesi ise.

ha neyin direnisi o da ayri daha savas baslarken muhabbeti geciyordu tacikistandan gelen islamci 'direnisci'lerin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
amerika sadece araç ve para kaybetmeyecek ki askerde kaybedecek onun için en kritik konu o. Tabii ki birilerinin nasiplenmesi de artı bir değer ama bu asker kaybının yanında kayda değer bir unsur değil. Savaşı hatırlayın en çok kaybı hep lojistik birlikleri verdi en önde savaşan unsurlar değil. Şu kadın asker neydi filmini bile yaptılar o da lojistik birlikteydi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
mevzu su an iraktaki abd birliklerinin ihtiyac duyduklari mallari komsu ulkelerden aliyor olmasi . uluslar arasi tasimacilikta genel gecer bir kaide vardir o da mali satan tarafin araclari mali tasir (ulke ekonomisine +katki olsun diye ). zaten bugunlerde tartisilan konuda abd kendi malini kendi tasisindir ki kisa zamanda oyle olacak zaten .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
gene bir soförü daha öldürmüşler bugun ya[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
evet abi bende gördüm[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
aslında durum biraz daha psikopatça;

bu teröristler 50-60 kişi rehin alıyolar ve aralrında kuran'ı Kerim iokuyamayan herkezi kurşuna diziyolar.. allah belalarını versin..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 06 Ağustos 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
off bu nedir ya insanın bi yakınınn basına gelmeden acısını bilemez ama asırı üzülüyorum ya bi yakınımızın basına gelmez umarım...

kanyon soförü yakınım da yok iyiki[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
  • Yeni Oluştur...