Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
unity100, 04 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
said:

kaynak

2 Türk rehine serbest bırakıldı
El Cezire televizyonu, ta kaçırılan ve El Kaideyle ilişkisi bulunan Ürdünlü El Zarkaviye bağlı militanların elinde bulunan Abdurrahman Demir ve Sait Unurlu adlı iki Türk rehinenin serbest bırakıldığını duyurdu.
Yayınlanan yeni bir kasette militanlar, Türk firmalarının Irakta ABD güçlerine destek göndermeyi durdurmasının, rehineleri serbest bırakma kararında etkili olduğunu belirtti. Öte yandan rehin alınan 4 Ürdünlü de serbest kaldı.

iste bu, resmen uluslarasi alanda turk itibarinin maymun olmasidir.

2-3 capulcudan mutesekkil el kadar teror orgutu baglantili bir grubun koskoca bir ulkeye istedigini yaptirmasi, birakin ulkelerarasi olaylarda, kucuk ticaret anlasmalarinda dahi bir ulkenin karizmasinin canina okur.

millyetci arkadaslarimizin asil simdi cildirmasi gerekir. cunku pisirip tisss sesini cikarmak yerine yapilmasi gereken o kameranin arkasinda ve onunde dikilen insan namzetlerini aynen apo gibi turkiyeye getirivermektir.

yapilabilir mi ? hem de nasil.

Bak bunu türkiye yapmadıki tır şöförleri gitmeyi bıraktılar nakliye şirketleri bıraktılar gitmeyi. Hükümet Böle birşey emretmedi...
Mesaj tarihi:
Bilintur mu ne onlar kaçırılma olaylarını engellemek adı altında ırakta görev yapmakta olan işçileri geri çekilmesine karar verdi.

Öldürülen insanın arkasındaki adamların ise el-kayide baglantılı istanbuldaki bombalı saldırılardan sorumlu aşırı yobaz insanların adamları olması büyük bir ihtimal...
Mesaj tarihi:
orada öldürüldüğü söylenen o türk rehinenin esi konusmuş olaydan sonra canlı yayında:

canlı olarak int. de gösterildi olay sonra tv. de yayınladı herkes kadın konusanın kocası olduğunu ama oldurulup yere düşenin kocası olmadığını iddia etmiş.

zaten vurulma anını karaltmışlar göstermemişler sadece ses gelmiş o an ama adam ölmedi mi yoksa...

o an da arkadar turkce konusmalar duyuluyormus video da bilmiorm insanın aklına bin türlü sey geliyor...

oldurulme olayı düzmece olabilir yani gözdağı vermek için yapılan bir oyun...
gibi şeyler düşündürüyolar insanlara...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
aynı adamlar olduğu ne malum ha bu arada o kafası kesildi denilen jackson mıydı ne o soradan canlı bulunmadı mı biyerde[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
Adamlar Hergün bir yerlere saldırıyorlar. Durmadan birilerini kaçırıyorlar.
Türklere karışmamalarının sebebleri NATO ve Amerikan karşıtı eylemlerden dolayıydı.Rehinelere Dokunmuyorlardı hatırlarsan mühendisi serbest bırakmışlardı. Adamı öldürürkende Türkiye'yi Iraktaki faaliyetlerden uzak durmaya çağırıyorlar.
Mesaj tarihi:
sora biyerde canlı göründü die hatırlıorum...

ya kimseye zarar vermeden sadece göz korkutmayla hedefe ulaşabilmek için yapılan birşey olur eğer yapılıyorsa pek oyun denemez...

bu arada eğer yaptıkları buysa ve dediğin gibi gerçekten düşük ihtimal ama keske böyle olsa kimze zarar görmeden hedeflerine ulaşıyorlar...

nakliyeciler bıraktı...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 04 Ağustos 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
Hala "tır şöförlerinden ne istediler", "yiyosa abdye dalsınlar", "şerefsizler" vs vs.. gibi laflar söyleyen arkadaşlar işte bu nedenden..

said:
blackchaos, 04 Ağustos 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
Türk lojistik şirketleri Irak tan çekilme kararı almışlar...

anladınız mı? Lütfen artık bu tip msglar atmayın anlamışsınızdır artık..

burada dile getirilemeyecek yığınla küfür ve laneti okudum, okumaya da devam edeceğim. sen de gerçek hayatın rts olmadığını anlasan..

ha kamyona roket attılar da imha ettiler malzemeleri, o arada şöför de güme gitti olsa birşey, adamı kaçırıp kamera önünde vurmak, gırtlaklamak bambaşka birşey. birisi savaşta olabilir, öbürünü savaşta dahi yapan adi bir katildir..

diyorum kendi kendime bazen, bir insan diğerinin canına nasıl rahatça kıyabilir diye. kendim nasıl yaparım o şartlarda olsam diye düşünüyorum. karşımdakilerin böyle insanlar olduğunu bilsem vicdanım sızlamadan öldürebilirim herhalde..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
onlarda karşılarındaki senin hayal sınırını zorlayan amerikalıların cinayetlerini işlemesini yardım eden şöförleri (onların taşıdığı mallar sayesinde hala ordalar, lojistik olmadan hiç bir ordu dayanamaz) aynı senin gibi vicdanı sızlamadan öldürebiliyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 05 Ağustos 2004 07:18 tarihinde demiş ki:
hayal sınırını zorlayan amerikalıların cinayetlerini

hangi hayal sinirini zorlayan amerikalilarin cinayetleriymis bunlar ? yine saydirmaya baslayacaksin hayal sinirini zorlayan millet cinayeti nasil olurmus.

fedo harbiden kiliti yiyor senin makina amerika kelimesini duyunca, reset dugmen de yok.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
Soulless, 04 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Adamlar 2 kisinin hayatini kurtarmislar hala cavcav ediyorsunuz be , atip tutmak kolay oturdugun yerden.Neymis ulke maymun olmus , bence insanlari rakam olarak gören zihniyet maymun olmus haberleri yok.Basit bi aciklamayla 2 kisi kurtarildi , devlet kararida degil ortadaki , baglayiciligi yok gitmek isteyene.Kaptan amerika gelip kurtarmayacagina gore olumlu bir sonuc bu.

cav cav cav cav.

yeri gelince militarist milliyetcilik yapip baskasi cikarlarini yurtdisinda koruyor biz niye korumuyoruz, yok efenim kibris elden gidiyor da turk ordusu nereyi us kullanacak da gerektiginde misira ucak ucuracak demeyi biliyor turk insanimiz.

bu olay bir utanc kaynagidir. turkiye cumhuriyeti VATANDASI bir adam bir capulcu guruhu tarafindan olduruldu, devlet pisirdi, turk sirketleri caydi.

ayni sey tanzanyada bir ingilizin basina gelse oraya ucak gemisi gidiyor.

iste turkiyede uluslararasi itibardan anlayis, ve vatandasa verilen deger bu kadardir.

ondan sonra ermeni meselesinde pkk olayinda 'devlet yeterince anlatmiyor olaylari yurtdisinda'.

devlet kendi vatandasinin kendisinin itibarini sklemiyor ki ermeni meselesini skleyip uluslararasi islerde yapmasi gerekeni yapsin.

olumlu bir sonuc filan da degil. 2 kisinin hayati turkiyenin isleri aksamadan da kurtulurdu. orasi mit ajani kayniyor, adamlarin arasinda bile. apo nasil alindi getirildi saniyorsunuz oyle 2 tane adam ankaradan uctu, delta force harekati yapti da apoyu kiskivrak yakaladi mi. yillardir aponun yakinlarinda pkk icerisinde calisan turk unsurlar neticesinde olan isler bunlar. ayni sey simdi irakta da gecerli, ama degerli hukumetimiz bilkent gibi islami sermayeye rakip bir ticari tesebbusun isini kosteklemek ugruna sizin pek deger verdiginiz 2 turk vatandasinin hayati icin tesebbus etmeyi o kadar gerekli gormedi. iste olan bu.

kaptan turkiyenin kurtarmak icin kilini kipirdatmayacagi alenen ortada oldugundan belki de kaptan amerikadan medet ummuslardir oradaki rehineler.

herseyi gorundugu gibi alin ki 50 yildir oldugu gibi gudulmeye devam edin.

ha ayrica; cav cav cav.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Esas senin makina kilitleniyor amerikan lafını duyunca unity. Birisi amaerika diyor sen şartlı refleks amerikalılar haklılar diyorsun.

En son dün helikopter kamerası görüntüleri izlendi. Eski görütülerden birisinde elinde beyaz bayrak sallayan adamı topuyla paramparça etti. Bu hangi konvansiyona sığıyor beyaz bayrak sallayano öldürmek. Yeni olan ise bundan daha beteri, yürüyen 25 30 kişilik silahsız (burası çok açık ve net) kalabalığın üstüne direkt füze yolladı adamlar paramparça.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
esas utanç kaynağı hala orada amerikan ordusu için mal taşınmaya devam ediyor olmasıdır. İşgalci ile ortak olunmasıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Ikinizde gene girdiniz birbirinze , ikinizde kismdende olsa haklisiniiz. Uni nin maymun olduk tarafi hakli feda nin amerika tarafi. Ha ne Uni kadar hippy (ne demekse) ne feda kadar amerikan karsitiyim bu konuda. Cunki oradaki insanlarin olmesinin sebebbinin sadece amerika olmadigni tum bu ishten para kazanan devletler oldgunu anliyabiliyorum(Feda unity ana kart hakkinda dogru soluyor sartlanmishin sen amerikaya) Ha cav cav kisminda bakin beyler 1 tane Turk oldurulur sen tepesine binersin adamlarin zaten sinir var burdan musul kerkuk sana bahane olur. ama bu 1 kere ile degil her seferinde bu sekilde bir olay oldgunda yaparsan olur, bundan fi tarih once arabistanda bizim tir soferlerden birinin kafasi kesilmishti. Biz seyrettik burdan ishte.Ayni olay orda da vardi. Her Turk`u oduren uklekeye savash mi acicas ? hayir tabiki 2 tanesini maymun edersiiz 3. cikmaz. Ondan sonra o kaddafi zor erbakani fircalar. Ingilizler hava alaninda adam gibi davranir bizim Milletvekillerimize. Bu boyle. Sen umursamassan aman hede hodo die o zaman kimse .iklemez seni. 3 -5 capulcuya maymun olursun. O
[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök1

[Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 05 Ağustos 2004 09:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yahu naparsiniz iste benim de bir 'amerikanin kopegi' olarak yapabilecegim baska birsey var mi ? iste boyle caresiz genclere amerikayi savunuyorum aldigim parayi hak edip kopekligin hakkini yerine getirmek icin. aksamlari da amerikan elciligine gidiyorum kapidaki amerikan zenci koruma basimi sivazliyor, bi sopa atiyor soyle ileri dogru, kosturup gidip getiriyorum egleniyorum. amerikan mali mama veriyolar elciligin bahcesinde kuyrugumu salliyorum fiti fiti heyecanla, konunca kaba boyle tam bir amerikan kopegi gibi saldiriyorum boyle doya doya yiyorum. ohhh diyorum nasi kopekmisim ben. sonra orami burami kasimaya basliyorum elci geliyor aferim oglum bu gun amerikayi iyi savundun diyor ben de aynen soyle diyorum ; 'hev !'

nasi iyi mi ? bu mu lazimdi ?

simdi bilirim insan boyle radikalse, gunluk hayatta dolmuscuya taksiciye asistana cemkiremeyeceginden fikri sikintilarini, boyle dusman arar.

eskaza boyle bi net ortaminda ya da arkadas ortaminda bi hiyar kazara dogru ya da yanlis bunlarin hosuna gitmeyen bir ogenin dogru bir yonune deginirse tamam ! tammmaaamm ! aninda butun ofkeyi kusacak dusman bulunmus olur, tartisma ottan boktan sekillerde donup dolastirilip uzatilir ve ayni noktaya getirilip cemkirilir ve rahatlanir.

hayir boru degil ben de cok yaptim.

gerci artik paticikteki gencler pek oyle yapmiyorlar baya bi seviyeli oldu burasi, ama yine de hala tam rahatlayamamislar vardir.

rahatlayin soyle bi hadi cemkirin, siz de gevseyin biz de gevseyelim oohhhhh.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Bu işi para için yapanlar çok da sorun değildir, esas sorun onların propagandasını içselleştirmiş olanlardır. O şekilde bir kez içselleştikten sonra karşı görüşleri düşman arama olarak algılar, çok doğal.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 05 Ağustos 2004 09:08 tarihinde demiş ki:
cav cav cav cav.

Bilmeyen kaldiysa görsün senin ne oldugunu , genelde atip tuttuklarinin özetidir o yazdigin.İstedigin kadarda carla belki palyacolukla alirsin alkisi amerikan ruyasi gorerek alamadigin.

Ben utanc duymuyorum olanlar hakkinda aksine gurur duyuyorum insanlarin hayatlarini kurtardiklari icin.Sira sana gelirse sen oturur kaptan amerikayi beklersin...[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Mesaj tarihi:
haber aldik.. Sinirda takılmışlar iraklilar cep telefonlarini toplamişlar tüm şöförlerin herhangi bir şirkete bağli olmadiği için (kendi tiri)'de iletişim kuramamiş tabi ev ile neyseki türkiye sinirina girebilmiş ve haber verdi =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
  • Yeni Oluştur...