unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben mayistim artik bu tartisma da peakine ulasti o yuzdendir. follofoslugun serin sularindayim su an.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki: babamızın oğlu diil de. sen nerden çıkarıyosun onu da söylesen tehdit olduğunu? aramızda ne gibi bi husumet vardı ki? yani bizim generallerin rum tarafına yönelik yaptığı konuşmalar kadar bile bi tehdit denebilecek bişi de yok ortada. asıl bunlar kötten uydurma şeylerdir efenim. bahsettiğim teze de bi antitez getirseydin elin değmişken. horas takip edeydin medyayi 5-6 ay once akbulut ve donemin disisleri sorumlulari anlatti televizyonda kullanilan cumlelere varana kadar. bikac seneye kitabi da cikar ordan takip edersin. generallerin rum kesimine kullandiklari laflarla saddamin laflari bir degil.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 erbakani cadirinda azarlayan kaddafi neyse saddamda odur bu millet icin . zamaninda ustu hicte kapali olmadan bu ulkenin basbakanlarini nasil tehdit ettigini hatirlamayan cikipta saddam vs abd muhabbetlerine getirmesin olayi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 04 Ağustos 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
wiley Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Allah bu adamın ailesine sabır versın , başları sağolsun böle lanet insanlar yüzünden dünya ne alemde dönüyor bakalım türkiyenin buna ne tepkisi olcak lanet insanlar ya nasılda öldürmüşler bide utanmadan fotoraf cekmisler bize gösteriyorlar aklı sıra :( üzüldüm dorusu inşallah aynı kurşunun bidahaki hedefleri kendi evlatları olur.
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 31 sayfayida okudum.Boş konuşuyorsunuz , boş konuşuyoruz. Sadece basit bir ornek verecegim : Tren kazasi oldugunda bu kazanin sadece iç politika malzemesi olarak kullanilmak üzere Herturlu uyariya aldırış etmeyen , tum bilimsel söylemlere kulaklarini kapatmiş insanlar tarafindan , tamamen kendi politik çikarlari amaci ile aldiklari kararlar sebebi ile oluştuğunu hepimizin bilmesine rağmen içimizden , bende dahil , kim çıkıpta bu adamları mahkemeye veripte "kardesim sen ne yaptiğini saniyorsun ?" dedi ?.... İçimizden kaçı sessizce kenarda durmayi birakarak olaylarin içeriğini öğrenmek için kendisine televizyon ekranklarindan empoze edilen haberlerden öğrendikleri , yada kendisine yutturulanlar , dişinda gerçekleri öğrenmek için bir şeyler yapti ? Hepimiz boş konuşuyoruz.Ne zamanki şu omuzlarimizın üzerindeki yuvarlak et ve kemik yığınını kullanmya başlar , neden sonuç ilişkilendirmelerine başlariz o zaman birşeyler BELKI olur.Yoksa senin işsiz gucsuz çokkkk insanain savaş alaninda olur , oldurulur.Yoksa senin dahaaa çokkkk insanin depremlerde işini düzgün yapmamiş belediyelerin kolkola girdiği mütahitlerin yaptiği binalar yüzünden ölür.Yoksa siz ve ben dahaaaa çoook sayfalar daha buralarada ole boş boş yazişiriz zaman öldürürüz. Politikayla alakam yoktur , Oy vermem bu adamlarin hiçbirisine..[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende bu haberi görünce nefretle doldum.ırak'ı tamamen temizleyeceksin aslında nükleer başlıklarla.20 sene sonra radyoaktivitenin etkisi geçince yeni ve uygar bir ırak kuracaksın oraya.pislikler ya nasıl yaparlar?bizim başımızdaki amcalar birşey yapmayacak mı buna karşılık!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sieg sieg Heil !!! Sieg sieg Heillll *! Arkasından her dilde kahramanlık marşları yükselirken ölümün vadisinde yüzündeki tebessümle yürümektedir. Patlayan bombaları büyük bir zevkle izlemektedir. Oyunu o tezgahlamıştır ve buna gelen milyonlar onun için ölmeye vede öldürmeye devam etmektedirler* *! Sam amca ellerini ovuşturur*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çok güzel valla. hakkaten. yani insanın kör olması lazım görmemek için. Irak'ı yokedip "modern Irak" kurucaz ha? vay be. kimin için? hangi ırak? neyse.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 2 turk rehine serbest bırakılıyor...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
elma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bırakılsınlar tabi ya. onların da aileleri var perişan haldeler[signature][hline]www.elma.forumu.com
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kaynak 2 Türk rehine serbest bırakıldı El Cezire televizyonu, ta kaçırılan ve El Kaideyle ilişkisi bulunan Ürdünlü El Zarkaviye bağlı militanların elinde bulunan Abdurrahman Demir ve Sait Unurlu adlı iki Türk rehinenin serbest bırakıldığını duyurdu. Yayınlanan yeni bir kasette militanlar, Türk firmalarının Irakta ABD güçlerine destek göndermeyi durdurmasının, rehineleri serbest bırakma kararında etkili olduğunu belirtti. Öte yandan rehin alınan 4 Ürdünlü de serbest kaldı.[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Ağustos 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Türk lojistik şirketleri Irak tan çekilme kararı almışlar...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 iyi kararlar bunlar abd nin yanından çekilsek bide...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: fedaykin, 04 Ağustos 2004 07:26 tarihinde demiş ki: Sieg sieg Heil !!! Sieg sieg Heillll Iyi yonde gelishmeler var sende bu aralar. Dogru yolu buluyorsun.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hala "tır şöförlerinden ne istediler", "yiyosa abdye dalsınlar", "şerefsizler" vs vs.. gibi laflar söyleyen arkadaşlar işte bu nedenden.. said: blackchaos, 04 Ağustos 2004 13:02 tarihinde demiş ki: Türk lojistik şirketleri Irak tan çekilme kararı almışlar... anladınız mı? Lütfen artık bu tip msglar atmayın anlamışsınızdır artık..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 slat verdigin haber bu adamlarin serefsiz olmadiklari ve "yemedigi" icin abd ya da ingiliz askerlerine saldirmiyorlar " demek yanlistir mi anlamina geliyor simdi ? onlara serefsiz ve korkak diyenlerden birisi bendim de ne demek istedigini anlayamadim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: kaynak 2 Türk rehine serbest bırakıldı El Cezire televizyonu, ta kaçırılan ve El Kaideyle ilişkisi bulunan Ürdünlü El Zarkaviye bağlı militanların elinde bulunan Abdurrahman Demir ve Sait Unurlu adlı iki Türk rehinenin serbest bırakıldığını duyurdu. Yayınlanan yeni bir kasette militanlar, Türk firmalarının Irakta ABD güçlerine destek göndermeyi durdurmasının, rehineleri serbest bırakma kararında etkili olduğunu belirtti. Öte yandan rehin alınan 4 Ürdünlü de serbest kaldı. iste bu, resmen uluslarasi alanda turk itibarinin maymun olmasidir. 2-3 capulcudan mutesekkil el kadar teror orgutu baglantili bir grubun koskoca bir ulkeye istedigini yaptirmasi, birakin ulkelerarasi olaylarda, kucuk ticaret anlasmalarinda dahi bir ulkenin karizmasinin canina okur. millyetci arkadaslarimizin asil simdi cildirmasi gerekir. cunku pisirip tisss sesini cikarmak yerine yapilmasi gereken o kameranin arkasinda ve onunde dikilen insan namzetlerini aynen apo gibi turkiyeye getirivermektir. yapilabilir mi ? hem de nasil.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: DeLiDuMRuL, 02 Ağustos 2004 14:17 tarihinde demiş ki: valla fedaykin bir Turk dunyaya bedel benim icin nasil elin ameriklisi icin boyleyse, o yuzden onlar 1 Turk oldurur ben nukleer atalim derim kafalarina. Ban fedaykin e yazmishim aynisini da sana kapak yapiyorum.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 arkadasim nukleer mi dedik biz ? suclunun hemen icabina bakilmasi dedik. kaldi ki bu gunun gastelerini okumussan oradaki insan suretindeki hayvanlarin arasinda turkler olmasi ihtimali de var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: huun, 04 Ağustos 2004 20:58 tarihinde demiş ki: slat verdigin haber bu adamlarin serefsiz olmadiklari ve "yemedigi" icin abd ya da ingiliz askerlerine saldirmiyorlar " demek yanlistir mi anlamina geliyor simdi ? onlara serefsiz ve korkak diyenlerden birisi bendim de ne demek istedigini anlayamadim . +5!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ingiliz ve amerikalılarla çatışmadıkları hurafesi kimin uydurması onu merak ettim şimdi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Adamlar 2 kisinin hayatini kurtarmislar hala cavcav ediyorsunuz be , atip tutmak kolay oturdugun yerden.Neymis ulke maymun olmus , bence insanlari rakam olarak gören zihniyet maymun olmus haberleri yok.Basit bi aciklamayla 2 kisi kurtarildi , devlet kararida degil ortadaki , baglayiciligi yok gitmek isteyene.Kaptan amerika gelip kurtarmayacagina gore olumlu bir sonuc bu.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: huun, 04 Ağustos 2004 20:58 tarihinde demiş ki: slat verdigin haber bu adamlarin serefsiz olmadiklari ve "yemedigi" icin abd ya da ingiliz askerlerine saldirmiyorlar " demek yanlistir mi anlamina geliyor simdi ? onlara serefsiz ve korkak diyenlerden birisi bendim de ne demek istedigini anlayamadim . Demek istediğim bunun şerefsizlikle yada yememekle alakası yok.. Gerilla taktiği.. Bazı arkadaşlar tır şöförlerinden ne istediler adiler vs.. gibi tepkiler verdi ve bende tır şöförlerinden ne istedikerini artık anlamışsınızdır anlamında yazdım..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Öne çıkan mesajlar