Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni adsl tarifeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nerde pekiğ telefonsuz internet?
vercez hacım sabit ücreti neyse telefon olmasın yeter, ayda 3-5 kere açıoz telefonu 30-40tl fatura gelio
20tl bile olsa sabit ücreti küfür edip geçecez
ttnet sana ...
Mesaj tarihi:
@dragonmax
abi daha 8mbe kadar internette milletin patlıyor, kopup duruyor. Ne biçim sorunlar var biliyoruz e peki 16ya kadar 32ye kadar neylerine güveniyolar vermeyi düşünüyolar?
daha fazla patlamaz mı şu şartlar altında
Mesaj tarihi:
16lık adsl2 geliyoda direk 8 limitsiz gibi 16mbitin limitsizi olucakmı acaba bilen varmı? Yok gibi duruyor ama emin olamadım, madem hızı verebiliyor neden onu koymamışlarki 8mbit 109 verecğeime 16 neyse ona veriyim parasını...
Mesaj tarihi:
yaw bugün ttnetten aradılar, işte netlimitsiz felan felan için tivibu şeyi hazirana kadar ücretsiz sitesine gidin üye olun hazirana kadar free dedi abla ama yok öle bi promosyon sitede? 1tl diyor gene. kimi keklion ttnet alo?
Mesaj tarihi:
aman sakın bulaşmayın tivibu dalgasına
farketmemişim açmışlar tivibu+ yok full film paketi 10-15 tl fiyat farkı çıkmış 3 ay sonra farkettim

bu arada zam yapmış bu p***venkler
54,9Tl diyor
netlimitsiz için
şöle 35 tl civarı hızı yüksek 15 gb kotalı bişey olsa direk ona geçicem ama koymuyor şerefsizler
Mesaj tarihi:
ya şimdi bizim 49tl ödeyip aldığımız netlimitsi kalktı mı?
Ben hala 8mb alıyorum şu an? Yeni tarifelere baktığım zaman göremedim netlimitsizi
yok adsl2+ var yok vdsl2 var
bi de netlimitsiz plus koymuşlar 90milyona
biz şimdi hiçbişeyi elemesek 49luktamı kalmış oluyoruz asdsda
Mesaj tarihi:
benim evdeki bağlantım 4gb kotalı 1mbit. zaten 2 haftada bir gidiyorum. 2 gün önce online işlem merkezine girdim arkadaşa bişey göstermek için bi baktım ayın 30unda tarife değişikliği yuapmışlar. İŞYERİM Net 4 Başlangıç diye bişey. Lan evdeyim ne iş yeri onay almadan vs nasıl yaptınız diye arıyorum, sistem çökük bakamıyoruz diyor call centerdakiler. Küçükyalı yolları taşlı..
  • Yeni Oluştur...