Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nerde pekiğ telefonsuz internet? vercez hacım sabit ücreti neyse telefon olmasın yeter, ayda 3-5 kere açıoz telefonu 30-40tl fatura gelio 20tl bile olsa sabit ücreti küfür edip geçecez ttnet sana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 vdsl heryerde var mı artık? bide mesela vdsl 32 limitsiz adil kullanım kotası 50 gb diyo,kotayı aşınca hız kaça düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 @dragonmax abi daha 8mbe kadar internette milletin patlıyor, kopup duruyor. Ne biçim sorunlar var biliyoruz e peki 16ya kadar 32ye kadar neylerine güveniyolar vermeyi düşünüyolar? daha fazla patlamaz mı şu şartlar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Fistan said: uydunet'te bi değişiklik var mı acaba yok su an http://uydunet.net/tarifeler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 25 gb kota = bakkal-sakız muhabbeti 2 video izlesen 10gb zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 16lık adsl2 geliyoda direk 8 limitsiz gibi 16mbitin limitsizi olucakmı acaba bilen varmı? Yok gibi duruyor ama emin olamadım, madem hızı verebiliyor neden onu koymamışlarki 8mbit 109 verecğeime 16 neyse ona veriyim parasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yaw bugün ttnetten aradılar, işte netlimitsiz felan felan için tivibu şeyi hazirana kadar ücretsiz sitesine gidin üye olun hazirana kadar free dedi abla ama yok öle bi promosyon sitede? 1tl diyor gene. kimi keklion ttnet alo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aman sakın bulaşmayın tivibu dalgasına farketmemişim açmışlar tivibu+ yok full film paketi 10-15 tl fiyat farkı çıkmış 3 ay sonra farkettim bu arada zam yapmış bu p***venkler 54,9Tl diyor netlimitsiz için şöle 35 tl civarı hızı yüksek 15 gb kotalı bişey olsa direk ona geçicem ama koymuyor şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ya şimdi bizim 49tl ödeyip aldığımız netlimitsi kalktı mı? Ben hala 8mb alıyorum şu an? Yeni tarifelere baktığım zaman göremedim netlimitsizi yok adsl2+ var yok vdsl2 var bi de netlimitsiz plus koymuşlar 90milyona biz şimdi hiçbişeyi elemesek 49luktamı kalmış oluyoruz asdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 benim evdeki bağlantım 4gb kotalı 1mbit. zaten 2 haftada bir gidiyorum. 2 gün önce online işlem merkezine girdim arkadaşa bişey göstermek için bi baktım ayın 30unda tarife değişikliği yuapmışlar. İŞYERİM Net 4 Başlangıç diye bişey. Lan evdeyim ne iş yeri onay almadan vs nasıl yaptınız diye arıyorum, sistem çökük bakamıyoruz diyor call centerdakiler. Küçükyalı yolları taşlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 55 lira oldu netlimitsiz 8mbite kadarlar, o zaman 59 lira veririm Adsl2+ alırım hem de kotası 50gb, tabii hattım destekler mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 adsl2+ yı her modem destekliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 desteklemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kablonetten şaşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 adsl2 yi destekliyor modemim ama 2+ hakkında bişi yok, acaba aralarında cok büyük fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 harbi ya şimdi adsl2+ için yeni modem mi alcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 modem adsl2+ destekliyosa istiyen herkes pat diye geçebiliyomu adsl2 ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 valla şimdi arkadaşıma sordum adsl+2 ya geçmiş, modemi de destekliyo muş ama henüz hızı değişmemiş. Tarifeye geçmiş görünüyo ama hızı hala 8miş. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 16mbite geçtik bakalım ne olacak.. modemden kuşkularım var gerçi ama göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Fail. Modemde gözüken hız Down-stream Up-stream 12363800 bps 797200 bps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 15 günlük VDSL'im. http://www.speedtest.net/result/1093812335.png Bu da yurtdışı. http://www.speedtest.net/result/1093817094.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi bilmemne'ye kadar dışında bi tarife yok anladığım kadarıyla, yani 8mbit net mesela limitsiz bilmemnesiz her zaman 8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 sadece fiber bağlantılar full dublex oluyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar