Klavyeden dolayı parmaklarım ağrıyor, böle tuşa basmadığım zaman, hani tuşun biraz üstünde tutmaktan parmaklarım ağrıyor bir zaman sonra. Klavye olarak G15 mi dersin yoksa RAZER LYCOSA mı daha iyi, daha rahat... ?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Logitech G13 deneyen var mı Wow'da ?
Fena wow oynuyorum diyorsan, Razer Lycosa ile Razer Naga ikilisini al
Bende bir sey alınca diğeri de aynı olsun Hastalıgı oldugundan,Logitech g15 alınca yanına da Logitech G700 mousu aldım.
Ama yeni alacak olsam Razer su anda tercihim olurdu.
Bir arkadaşta var bu ikili onda da deneme fırsatı oldu her ikisini Razer Lycosa ile Razer Naga denemiş oldum, Mouse biraz garip geliyor başta ama,alışınca ve o buttonların tumune birer skil veya macro atayınca Kendimi 20 kollu katil gibi hissettim valla.
Bu arada Razer Naga mouse olarak bu
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2009/08/Razer-Naga-4632_090825150517.JPG
Bende bir sey alınca diğeri de aynı olsun Hastalıgı oldugundan,Logitech g15 alınca yanına da Logitech G700 mousu aldım.
Ama yeni alacak olsam Razer su anda tercihim olurdu.
Bir arkadaşta var bu ikili onda da deneme fırsatı oldu her ikisini Razer Lycosa ile Razer Naga denemiş oldum, Mouse biraz garip geliyor başta ama,alışınca ve o buttonların tumune birer skil veya macro atayınca Kendimi 20 kollu katil gibi hissettim valla.
Bu arada Razer Naga mouse olarak bu
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2009/08/Razer-Naga-4632_090825150517.JPG
O tuşların yarısına basamam ben.
Ha bu arada sorry , başlığa dönecek olursak G15 v1 ve G13te var. G13 ile biraz denedim ama alışamadım açıkcası. Bir de Naga olunca işlevselliğini yitirdi benim için , şimdi bir tek LCD ekranını kullanıorum :P
Valla bende aynen serjuhan gibi G700 alınca G15 ancak ventte kim konusuyor o anda diye bakma aracı oldu Ekrandan.
pro adamın bunlara ihtiyacı yok. tek eliyle 6 kişiyi keser çıkar.
5 dolardik samsung klavye kullaniyorum, yillardir cok memnunum 104 tane tusum var bas bas bitmiyor :) Bu uzayli klavyeler filan biraz show off geliyor bana
G15 klavyem var
yandaki tusların hiçbirini kullanmıyorum
traş
yalan dolan hepsi para tuzagı kanmayın arkadaslar.
ekranı ilk başta güzel geliyor ama sonra makyaj yapmış ajda pekkan gibi oldugunu anlıyorsunuz.
bakmıyorsunuz bile.
soldaki tuslara zaten elim gitmiyor oynarken, ne macro yapayımda spell atayım.
kısacası (td)
satabilrim tabi 150 kağıta :P
yandaki tusların hiçbirini kullanmıyorum
traş
yalan dolan hepsi para tuzagı kanmayın arkadaslar.
ekranı ilk başta güzel geliyor ama sonra makyaj yapmış ajda pekkan gibi oldugunu anlıyorsunuz.
bakmıyorsunuz bile.
soldaki tuslara zaten elim gitmiyor oynarken, ne macro yapayımda spell atayım.
kısacası (td)
satabilrim tabi 150 kağıta :P
ahaha bende g15 sahibiyim ve soulcube gibi düşünüyorum, gerçi tuşlara elim yetiyor ama üşeniyorum ayarlamaya.
Razer Naga healbot addonu ile uyumlumu?
uyumlu değilse de grid+clique yüklersin. istediğine bind
g13 ten baya memnunum ya macro falan pvp de eğlenceli oluyo ^^
Naga'dan sonra islevselligini yitirdi benim icinde.
Öne çıkan mesajlar