BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 500 mb indirmişim so far! :p sağol norak yıllık fileplanet üyeliğim sağolsun bi de :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Norak parayı yatırdık ettik receipt işlemine kadar geldi herşey oldu sanırım fakat maile birşey gelmedi ? kazık mı yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kazıklanmışsın sen oğlum :) Sekiz dolar bişi değil de o bi hafta bitince içimizde patlayacak o 2.3 gb ondan bi ay daha avrupa betasını beklemek daha iyi bence. Hehe size iyi stres testler çöker fln bi de sistem kesin test ya :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 128k adsl bağlantım hmm bilemicem belki yoğunluk vardır geç gelebilir mail falan, bu geceye kadar gelmez ise mail at sor adamlara, hem submit dediğin anda ekranda yazıyor zaten cd key? ben maildakine bakmadım bile, submitten soraki ekrandan aldım cd keyi. düşük bi ihtimal 100k limit bitmiştir yollamıolardır ama sitede böle bişi yazmıo henüz, serverlar yavaşladı baya bi yani sabahtan beri abandı millet tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 100 k limit bittiyse haber verilmesi lazım.Boşu boşuna üye olmadım herhalde ? Şimdi bittiyse hll olsun gamespy diorum başka lafım yok.cd key submitte hiç dikkat etmedim oraya tekrar geri dönebiliyormuyum ya bide aklıma takılan bir sorun var ben gamespy ın farklı birşeyine üye olmuş olabilirmiyim ?Orda paypal ve Pay with a Credit Card Credit card payments are always instant! böle ikitan şık vardı kredi kartlıdan devam ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hatırladım şimdi o receipt bölümünden önce karta işlem yapılıyor, parayı çekiyor, sora receipt e gelince congrats! wow stress test şeysi kazandınız aha cd key de bu demesi lazım, yok demedi ise böle şeyler, karttan para çekilememiştir büyük ihtimal. mail adresine 3-4 tane mail gelio gamespyla ilgili zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Norak inşallah sıkmıyorumdur seni bir iki şey daha sorcam.Şimdi odediğin yere gelmesi için kredi kartıyla ilgili böle taradı falan işlemler yaptı sonra receipt denen yere geldi demekki oldu fakat dediğin gibi congrats wow stress test cd key aha şudur falan öle birşey göremedim fakat şöle birşey var. Confirmation # (xxxxx-xxxxxxx) bukadar karakterli bir numara var bumudur cdkey eğer buysa bi mail gelmesi lazım olmasa bile bahsettiğin gibi mail gelmesi lazım fakat olduğuna eminim olduğuna dair de bir mail gelmedi olmadığına dair de otomatik msj sistem vardır heryerde elbet yani genede bukadar gecikmemeli bir mail hiç gelmemesinden tırsıyom zaten. aşasındada böle devam ediyor receipt dene kısmı Product FilePlanet + GameSpy Network Subscription - Monthly Associated with account BraveTotem ([email protected]) Price : $7.90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok cd key o kadar kısa değil, kart işlemi yapılmış yani sorun yok, ama waiting list e alınmış olabilirsin, sıranı beklicen sanırım mail yollanması için, başvuru çoktur sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Böle Bir mail geldi aradaki bazı bilgileri es geçtim fakat dediğim gibi stress serverla ilgili birşey yok... Mustafa Koyuncu, IGN Entertainment and GameSpy loves you! Thanks for your purchase from IGN and your support of our continuing crusade to provide the best software, sites, and services for gamers like you. Below is a summary of the software registrations or services that you've signed up for. Your credit card has been charged by "GameSpy Industries" for the amount shown. Be sure and save this e-mail. We may ask for some of this information if you need to contact customer service in the future. You'll be receiving another e-mail shortly with more information on how to take advantage of your new subscription! Thanks again for your support! ORDER INFORMATION asdadsdas adssad BILLING INFORMATION asdasd asdsadsa If this is a recurring subscription you will be billed again 5 days before your current service period ends. You must cancel 10 days before your current subscription period expires to avoid billing for the next period. Once you cancel your account will remain active for the rest of the timeframe you originally subscribed for, but won't renew at the end of that period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eet 2. bir mail daha geldi gene WoW la ilgili birşey yok.Artık ümidim 3. ye kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Soğuk bir su iyi gider o zaman[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Sabah oldu koskoca gamespy dan bir mail bile gelmedi hll walla 7 günlük tester alcaz diyipte almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 öm. da dediğim şeyi yaptın mı? artık gs üyesi olduğun için başvurduğun anda gelmesi lazım şu anda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu arada ben norak dediği anda girip dosyayı indirmeye başladım hatta email ve içinde key de geldi ama sonradan tekrar fileplanet'a girdiğimde şöyle bir ifade gördüm WC bölümünde; This program is only available to North American customers. ve download dediğimde de aynı şey oluyor, zaten indirmekte olduğum için problem yok ama download kısmına artık girilmiyor üye olurken seçtiğimiz ülkeye göre belirleniyosa bunu atlatmak kolay ama IP'ye göre ise o zaman yapılabilecek bişe yok :) bu arada %70 bitti! :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Ağustos 2004 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 o North abd kısmı sonradan eklediler sanırım herkes abanınca, biz şeyederken herkese açık olarak düşünmüşlerdi galiba. umarım girebiliriz elmizdeki cdkeylerle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ip'ler coğrafik bilgi içermez benim bildiğim.. girerken amerikalı gibi doldurun formu. o zaman olması lazım.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya ben oyun için 80 euro biriktirmiştim. nası olmaz diye harcadım hepsini. ekim sonuna kadar çıkarsa bittim ben eheh. para lazııım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ekim sonuna çıkmaz.stress test ekimin sonlarına doğru ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 fileplanet account umda var oh =P..Burnuma test kokuları geliyo =)[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sanırım kesin olarak kuzey amerika hedesine geçildi. linke bile tıklayamıyorum, hop nereye sadecee amerika için diyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 250 mb kaldı :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Blizzard Avrupa Irkçısı çıktı....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Norak dediğin işlemi yaptın fakat olmuyor aşadaki durumla karşılaşıyorsun. This program is only available to North American customers. Please visit the World of Warcraft Website for information on international beta tests. -The FilePlanet Staff Back to the FilePlanet Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Eee ne oldu? çekmişsinizdir şimdieya kadar girebildinizmi?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 65 mb'ım kaldı :) ama büyük ihtimalle biraz da patch indirir bu şimdi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar