roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde ne mutlu ne de mutsuz olduğunuz, kendinizi her şeye rağmen yalnız hissettiğiniz ve canınızın hiç bir şey yapmak istemediği dolayısıyla eylemsizliğe sardığınız aylar oldu mu? Ve bu sırada anı yaşayamadığınız için vicdan azabı çektiğiniz falan? edit detay yok abi. depresyon da değil. öyle bişi. boşluk herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 fede said: oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 olmadı..kimse bana özenmiyo lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Nasıl geçiyor hocam bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ee yaşıcam de silkelen ve çık dışarı..Hayatının kıymetini bilmeye çalış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.psikofarma.info/wp-content/uploads/2007/04/lustral_ilac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nasıl bir hayatın var ki özeniyorlar anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yıllık 400m $ ciro yap geçe.. oh wait O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Flassh said: nasıl bir hayatın var ki özeniyorlar anlat. anlat ki sana özenelim..ben de istiyorum senin hayatını al işte höf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Flassh said: nasıl bir hayatın var ki özeniyorlar anlat. ben de merak ettim simdi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 depresyon: geçince bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kendini camdan aşağı fırlat, bişeysin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bileklerini kesersen de bişeysin kalmaz..ama vazgeçtim layn yazık kesme..yaşanacak ve yaşayamadığın özenilecek hayatına acı bence.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 takma çok, geçer bi süre sonra. ben de 1 aydır falan hiçbişey yapmadan yatıyorum. ama cidden hiçbişey yapmadan. gunlerimin cogu gece 4te yatıp oglen 1 bucukta kalkıp bilg basında oturup arada da kız arkadasımı gormekle geciyor. yeni yılda iş bularak son vermeyi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ^ bu hareket çok tatsız bi hareket. Özellikle çok çalıştıktan sonra ALAAARM ALAAAARM diye bağırıp kafanda itfaiyeci şapkası ile çıplak ayak sokaklarda koşturmak istiyor bi süre soora insan o derece tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 wastyrx said: ^ bu hareket çok tatsız bi hareket. Özellikle çok çalıştıktan sonra ALAAARM ALAAAARM diye bağırıp kafanda itfaiyeci şapkası ile çıplak ayak sokaklarda koşturmak istiyor bi süre soora insan o derece tatsız. bunu gören yetkili merciler itfaiyeci şapkası yerine kafana huni, kollarına da bir deli gömleği giydiriyorlar biliyosun di mi? aman dikkat ! bakırköy çok uzak ziyaret için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 said: Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde cosmo dergisi girişi.. yok, olmadı öle bişi.. kimsenin özeneceği bişi yaşamıyorum genelde zaten kalanı oldu evet. ama hepsi de gerçekti yani. canım bişi yapmak istemedi, yapmadığım için problem çıktı ve ben de pişman oldum haliyle nı yaşayamadığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dasaaa said: said: Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde cosmo dergisi girişi.. yok, olmadı öle bişi.. kimsenin özeneceği bişi yaşamıyorum genelde zaten kalanı oldu evet. ama hepsi de gerçekti yani. canım bişi yapmak istemedi, yapmadığım için problem çıktı ve ben de pişman oldum haliyle nı yaşayamadığım için burdan cosmo dergisi okuduğunu ve bu konuda profesyonel olduğunu anlıyorum hı? sadece buraya takıldım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 roketadam araba macerasından sonra hayatı sorguluyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yazarım cosmo'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _*ben özenmiyorum , genellemen çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Istisnalar kaideyi bozmaz dostum. Dasaaa kutum bos ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar