roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde ne mutlu ne de mutsuz olduğunuz, kendinizi her şeye rağmen yalnız hissettiğiniz ve canınızın hiç bir şey yapmak istemediği dolayısıyla eylemsizliğe sardığınız aylar oldu mu? Ve bu sırada anı yaşayamadığınız için vicdan azabı çektiğiniz falan? edit detay yok abi. depresyon da değil. öyle bişi. boşluk herhalde.
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 olmadı..kimse bana özenmiyo lan :/
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Nasıl geçiyor hocam bu?
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ee yaşıcam de silkelen ve çık dışarı..Hayatının kıymetini bilmeye çalış işte.
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.psikofarma.info/wp-content/uploads/2007/04/lustral_ilac.jpg
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nasıl bir hayatın var ki özeniyorlar anlat.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yıllık 400m $ ciro yap geçe.. oh wait O_o
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Flassh said: nasıl bir hayatın var ki özeniyorlar anlat. anlat ki sana özenelim..ben de istiyorum senin hayatını al işte höf
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Flassh said: nasıl bir hayatın var ki özeniyorlar anlat. ben de merak ettim simdi cidden.
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kendini camdan aşağı fırlat, bişeysin kalmaz
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bileklerini kesersen de bişeysin kalmaz..ama vazgeçtim layn yazık kesme..yaşanacak ve yaşayamadığın özenilecek hayatına acı bence.evet.
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 takma çok, geçer bi süre sonra. ben de 1 aydır falan hiçbişey yapmadan yatıyorum. ama cidden hiçbişey yapmadan. gunlerimin cogu gece 4te yatıp oglen 1 bucukta kalkıp bilg basında oturup arada da kız arkadasımı gormekle geciyor. yeni yılda iş bularak son vermeyi dusunuyorum
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ^ bu hareket çok tatsız bi hareket. Özellikle çok çalıştıktan sonra ALAAARM ALAAAARM diye bağırıp kafanda itfaiyeci şapkası ile çıplak ayak sokaklarda koşturmak istiyor bi süre soora insan o derece tatsız.
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 wastyrx said: ^ bu hareket çok tatsız bi hareket. Özellikle çok çalıştıktan sonra ALAAARM ALAAAARM diye bağırıp kafanda itfaiyeci şapkası ile çıplak ayak sokaklarda koşturmak istiyor bi süre soora insan o derece tatsız. bunu gören yetkili merciler itfaiyeci şapkası yerine kafana huni, kollarına da bir deli gömleği giydiriyorlar biliyosun di mi? aman dikkat ! bakırköy çok uzak ziyaret için
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 said: Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde cosmo dergisi girişi.. yok, olmadı öle bişi.. kimsenin özeneceği bişi yaşamıyorum genelde zaten kalanı oldu evet. ama hepsi de gerçekti yani. canım bişi yapmak istemedi, yapmadığım için problem çıktı ve ben de pişman oldum haliyle nı yaşayamadığım için
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _*
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dasaaa said: said: Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde cosmo dergisi girişi.. yok, olmadı öle bişi.. kimsenin özeneceği bişi yaşamıyorum genelde zaten kalanı oldu evet. ama hepsi de gerçekti yani. canım bişi yapmak istemedi, yapmadığım için problem çıktı ve ben de pişman oldum haliyle nı yaşayamadığım için burdan cosmo dergisi okuduğunu ve bu konuda profesyonel olduğunu anlıyorum hı? sadece buraya takıldım evet
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 roketadam araba macerasından sonra hayatı sorguluyor haha
olitere Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _*ben özenmiyorum , genellemen çürüdü
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Istisnalar kaideyi bozmaz dostum. Dasaaa kutum bos ;)
Öne çıkan mesajlar