Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergen şeysi

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde ne mutlu ne de mutsuz olduğunuz, kendinizi her şeye rağmen yalnız hissettiğiniz ve canınızın hiç bir şey yapmak istemediği dolayısıyla eylemsizliğe sardığınız aylar oldu mu? Ve bu sırada anı yaşayamadığınız için vicdan azabı çektiğiniz falan?

edit detay yok abi. depresyon da değil. öyle bişi. boşluk herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

^ bu hareket çok tatsız bi hareket. Özellikle çok çalıştıktan sonra ALAAARM ALAAAARM diye bağırıp kafanda itfaiyeci şapkası ile çıplak ayak sokaklarda koşturmak istiyor bi süre soora insan o derece tatsız.

bunu gören yetkili merciler itfaiyeci şapkası yerine kafana huni, kollarına da bir deli gömleği giydiriyorlar biliyosun di mi? aman dikkat ! bakırköy çok uzak ziyaret için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde

cosmo dergisi girişi..
yok, olmadı öle bişi.. kimsenin özeneceği bişi yaşamıyorum genelde zaten

kalanı oldu evet.
ama hepsi de gerçekti yani. canım bişi yapmak istemedi, yapmadığım için problem çıktı ve ben de pişman oldum haliyle nı yaşayamadığım için
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde

cosmo dergisi girişi..
yok, olmadı öle bişi.. kimsenin özeneceği bişi yaşamıyorum genelde zaten

kalanı oldu evet.
ama hepsi de gerçekti yani. canım bişi yapmak istemedi, yapmadığım için problem çıktı ve ben de pişman oldum haliyle nı yaşayamadığım için

burdan cosmo dergisi okuduğunu ve bu konuda profesyonel olduğunu anlıyorum hı? sadece buraya takıldım evet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...