elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bir problemim var arkadaşlar..çişimi hissetmiyorum. çok fazla su içmeme rağmen bir türlü çişim gelmiyor ya da ben öyle sanıyorum. sadece bir ağrı hissediyorum o zaman da anlıyorum ki çişim gelmiş. koşa koşa tuvalete gitmece..idrar sıkışıklığından dolayı yavaş yavaş işemece..işte bu en kötüsü çünkü o anda çok çişin geldiğini anlamaya başlıyorsun. hadi bit hadi bit hadi bit..ya idrar torbam geniş ya da böbreklerde bi bokluk var..ne olacak benim halim :/
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben seni ucurdum kardes edit: yok ya fena degil mesajlarinin geri kalani, baskasi ucursun ucuracaksa
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 this is pencil..neden beni uçurdunuz..ben uçmayı severim o ayrı
Quiternoob Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Çok çiş geldiğinde ancak yavaş yapabilme başkalarında da oluyormuş demek, ben de bende bir sorun var sanıyordum. Çok sinir bişey ya.
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben tüm çişlerin toplaşıp bir anda çıkmaya çalıştıklarını düşünüyorum. hani bomba var dendiğinde küçük kapıdan kaçmaya çalışan yolcular gibi..aslında sırayla çıksalar düzen sağlanacak ama toplu olunca kimse çıkamıyor gibi işey
-007- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ürolojiye git, idrar kaçırma da varsa nörolojik mesane akla gelebilir. Tanı değil kesinlikle tabi bu :)
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 rdesim bizene senin cisinden idrar kanalindan yaa.
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 -007- said: Ürolojiye git, idrar kaçırma da varsa nörolojik mesane akla gelebilir. Tanı değil kesinlikle tabi bu :) ııhh..idrar kaçırma çocukken vardı o da geceleri :) şu anda yok
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 böbrek taşı geçirdiğimden beri de patlayacak gibi olmadıkça hissetmiyorum bende. takma kafana.
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben doktor değilim hatta ağzından yel alsın ama zaten bundan sonra olamam o yüzden problem değil. ne yapayım paylaşmak istedim sizi can belledim hata mı ettim <:/
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ağrı hissetmeden önce git arada yokla bak yapabiliyo musun diye..
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi su tarz soruları buraya açacağınıza doktora gidin. bu "başım ağrıyo" tarzı bişi değilki. ciddi bişi. belki geleceğinizi tehlikede.
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 korkutma beni :/ ben sigortasız bir insanım, istesem de gidemiyorum :(
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Iste o yüzden doktora git diyoruz ya. Hayati biseye burda mi deva bulucaklar
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 delikanlıadam çişini tutan adamdır
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sigortasız ın nesini anlamadınız..sağlık güvencesi olmayan hani doktora gidemeyen hani..neyse ben bi aile hekimine gidem bari napacaksa artık
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 o zaman süperim.. tamam moralim düzeldi doktor da neymiş
manve Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 En baştan söylesene sigortan olmadığını. Sana Prozac yaziyorum o zaman pahalı gelirse söyle tantum yazalım. Bunlar seni bir süre idare eder. en kötü ihtimalle böbreklerinden birini kaybedersin falan ama mutlu yaşarsın.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 herhangi bi devlet hastanesine gidebilirsin 10-14 tl arasi bi fis ucreti var sadece muayene dahil testler ilaclar degil tabi git bari en azindan ciddi bisey var mi yokmu onu anlarsin
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 manve said: En baştan söylesene sigortan olmadığını. Sana Prozac yaziyorum o zaman pahalı gelirse söyle tantum yazalım. Bunlar seni bir süre idare eder. en kötü ihtimalle böbreklerinden birini kaybedersin falan ama mutlu yaşarsın. xanax yazsan neyse ama prozac uyuşturmuyor be hacı..bense sadece idrar torbam büyük sanmış idim meğer ruhsal problemlerim varmış..iyi ki buraya bu topic i açmışım yihu
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 -- moved topic --
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 işeme demiyorum, işe ama hobi olarak işe.
Öne çıkan mesajlar