escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 açın aga. sağlam prof lar yorumluyor
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok abi mevzu falan yok yerli diziler yersiz uzun mevzusu tartışılıyor. ama hep birlikte toplaşıp genel greve gitmezlerse bi boka yaramıcak sanırım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 meeeh ben de işe yarar bişey sandım. beter olsun tüm diziciler.
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ONLAR DA BİR EMEKÇİ BÖYLE KONUŞMAMALISIN
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sanki 1 saat yapıyor olsalar diziyi bütün dizilerin scriptler bir anda değişecek... aynı tas aynı hamam. bi kalite getirmez sektöre. senaryo aynı kötülükte.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 süreyi kıssalar artan süre için 3 tane daha kötü dizi çekerler olur biter.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 40dk olsun işte temiz, 3 saat ne lan.
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok şaka bi yana burda dizileri savunmuyorum ben. sadece onların da bir emekçi olduğu ve gerçekten zor şartlar altında çalıştıkları için destekliyrum bunu. ben hayatta dizi izlemem bu zaman kadar izlediğim 3 4 dizi vardır herhalde. son 3 yıldır izlemiyorum adam gibi tv bile. ama dediğim gibi ne olursa olsun emek gücüne saygı duyulmalı.. böle boş boş dizileri tartışmakla olmuyo. arkasına da bakıcaksın. herşeyin arkasına bakıcaksın gerçi eheh
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Estel_Anorien said: süreyi kıssalar artan süre için 3 tane daha kötü dizi çekerler olur biter. hemen dükkan açalım.. "günde 3komedi dizisi senaryosu yazılır" çok daha kötü espriler yapabilirim. valla bak.. türk dizilerine senaryo olacak kadar berbat espriler yapabilirim!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 çok tuhaf şeyler tartışıyorlar. 4 bölümlük olsun diyorlar diziler. yav niye 4 bölümlük olsun illa. "bu kadar fazla dizi çekilmesin" diyen de oldu şimdi. hey allam. imdat kurtar beni bunlardan. "you don't get the point, boyo". diziler 45 dakka olsun diyoruz, daha az dizi çekilsin diyorlar...
moncici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tamam da uzun olmalarının sebebi rtük'ün bilmem kaç dakikada bu kadar reklam alabilirsiniz yasası değil mi? izlemiyorum programı bu arada.
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 o şişko hafif sakallı lavuk konuyu bambaşka yerlere çekti hırt. bu arada şu telefonu çekin surdan ya!!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 moncici said: tamam da uzun olmalarının sebebi rtük'ün bilmem kaç dakikada bu kadar reklam alabilirsiniz yasası değil mi? izlemiyorum programı bu arada. yok, ondan önce de vardı. o yasa sırf dizi süresini kısmak için getirildi, ama hiç bir işe yaramadı.
moncici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 e o zaman bu tırtolar niye eylem yapıyo? isteyen dizisini 45 dakikaya çeksin. senaristler iş kanunu mu istiyo günlük bu kadar çalışalım falan diye. hatta devlet odaya kapatsın bunları sekiz saat mesai yapsınlar maaşa bağlansınlar.
Öne çıkan mesajlar