horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kardeşime amarikyumdan dvd siparişi verdim de.. eksik bişi görürseniz yazın plssss bab. LOTR ve matrix yazmayın şimdiden söliyim. Fabuleux Destin d'Amelie Poulain The Shining Fight Club Pulp Fiction Trainspotting The Ring La Vita e bella 12 maymun Requiem for a dream Fantasia 2000 Kill Bill 1-2 Pi Reservoir dogs Dirty harry Eternal Sunshine of the Spotless Mind (güzel diyolar izlemedim ama) Monty Python and the Holy Grail The others Vertigo Thesis (tesis de olabilir. tez diye gösterilmişti...) dark city wag the dog taxi driver se7en 8mm Patch Adams Dancer In the Dark Moulin Rouge Das Es(x)periment Leon Scarface Natural Born Killers Trainspotting American Beauty Cinema Paradiso Time of the gypsies underground untouchables carlito's way amores perros fargo cinema paradiso la femme nikita minority report delicatessen city of lost children equilibrium beauty and the beast the incredibles (çıktıysa eğer) shrek 1/2 hunchback of notredame lion king treasure planet z(anime olan) Vampire Hunter D - Bloodlust Hellsing - Complete Collection (ehe) Photon (aynı şekilde) Cowboy Bebop (hakeza) bi de film olanı var bunun nightmare before christmas my neighbor totoro invader zim Wolf's Rain (ikincisi de çıkıyomuş onu da al) Castle in the sky Samurai X The Thief and the Cobbler (bulursan öperim alnından)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 20 Ağustos 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 spiderman 2 ve sw serisi.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 The Cube (ilki) olabilir Million dollar hotel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sw tri. çıktımı bilmiyorum ama çıktıysa sipariş et.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 horace dvd writerim var abi kulun kopegin oliyim bi tanede fazladan sana yazalim bunedir abi kac para veriyosun sormasi ayip?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 The Wall ve BTTF Trilogy ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 taxi driver ve scarface var listede. godfather da zaten var :)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 iyi kötü çirkin indiyana cons[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kayıp balık nemo[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 indiyana cons var nemo var teşekkürler :) devamını bekliyom[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Walt Disney serisinden: ***** Aladdin ***** Hercules **** Pocahontas **** Little Mermaid ***** Hunchback of Notre Damme **** Tarzan Dreamworks'den: ***** Prince of Egypt ***** Road to Eldorado tavsiye ederim. Koleksiyon yapiyorsan; *** Joseph Technicolor Dreamcoat (Dreamworks) *** The Emperor's New Groove (Disney) Animasyonlara ilgi gostemedigini varsayip yazmiyorum. Yoksa var bir dolu güzel is. Bu ara South Park yoksa alman farzdir :) Hani Superman I-II-III-IV ? Back to the Future I-II-III ? Bunu disinda güzel film listesi saymakla bitmez hoca. 10 tane yazdim sildim ugrasabilecegim gibi degil kusura bakma :)[signature][hline] [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 21 Ağustos 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 state69 dan bahsediyorsun sanırım.. normalde olmayan bir yola gidiyor bir adama paketi ulaştırmak için en sonunda adam kendine yollamış paketi? evet güzeldi bayağı[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 blues brothers[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lion ilgi göstermediimden olur mu hiç.. hepsi var onların onun için yazmadım. olmayan bir iki tanesi de listede zaten :) state 69 yazdım bi kenara teşekkürler.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 good will hunting'in dvdsi var midir acep? varsa onu da edeyim ben tavsiye[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 güsel tavsiye ekledim. aklıma mr holland's opus geldi bu sayede onu da ekledim.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 terminator 2 de vardır hani arşivinde.. yok mudur acaba? varsa 10, yoksa 0 verdim.. yoksa da listeye eklersen 7 veririm.. öyle yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 terminatörü dvdsi alınacak bi film olarak görmüyorum. evet. döv beni istersen ama bu böyle yani. braveheart da aynı şekilde.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ayrı dünyaların insanlarıymışız horas.. dünyalar savaşı'nı al artık ne diyim sana.. buraya kadarmış.. hatta şipilbörg çekecek yeniden, pre-order ver yani, o derece..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Abi sen bu kadar diividiyi nası alıyon yaf. Ohans be nası özendim. Hakkaten oha yaf. Ulan bu topicten sonra karar verdim çalışacam çok para kazanacam "dvd si az ama gururlu bi genç vardıya hah hala dvd si az malmıyım ben o kadar dvd ye para vercem dünya turu yaptımda geldim nası iyimi" diycem[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Güzel filmleri toplamışız gıpta ile bakılacak bi liste bu kadar dvd kutlarım azmin gücü güle güle izle :) Contact,AI,Vanilla Sky,The Last Samurai fln da ekleyebilirsin listene şimdilik aklıma bunlar geldi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 elimde netten divxlerini çekmek için bir film listesi vardı. kara filmler genelde, film noir heasabı. sanırım imdbnin 250lik listesinde hepsi var, ben yazayim yine de. senin listede bazıları var gerçi: * stanger on the third flooor/boris ingster/1940 shadow of a doubth/alfred hitchcok/1943 woman in the window/fritz lang/1949 * double indemnity/billy wilder/1944 * the postman always ring twice/ tay garnett/ 1946 * the lady from shaghai/ orson welles/1948 * the third man / orson welles/ 1949 * sunset blvd./billy wilder/1950 * big heat/ fritz lang/1953 * touch of evil/ orson welles/1958 * dirty harry/ don siegel/1971 * chianatown/polanski/1974 * taxi driver/martin scorsese/1976 * the long goodbye/altman/1973 * blue velvet/lynch/1986 * wild at heart/ lynch /1990 fire walk with me:twin peaks/ lynch/ coen * blood simple 1984 * raising arizona 1987 miller's crossing 1990 * barton fink 1991 * fargo1996 a man who wasn't there 2001 ayrıca: terry gilliam - twelve monkeys (1995) terry gilliam - brazil (1985) magnolia (1999) ben hur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Van Helsing home theatre'da çok güzel oluyor 4-5 arkadaş 20 paket cips... :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lars von trierin bir iki filmini gördüm listende. bari son filmini de çekiver: dogville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu arada usual suspects'i göremedim listede. ayrıca thesis yazmışsın, yanına tesis olabilir diye not düşmüşsün. orjinal ismi tesis diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon dvd tavsiyeleri alınıktır × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 terminatörü dvdsi alınacak bi film olarak görmüyorum. evet. döv beni istersen ama bu böyle yani. braveheart da aynı şekilde.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ayrı dünyaların insanlarıymışız horas.. dünyalar savaşı'nı al artık ne diyim sana.. buraya kadarmış.. hatta şipilbörg çekecek yeniden, pre-order ver yani, o derece..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Abi sen bu kadar diividiyi nası alıyon yaf. Ohans be nası özendim. Hakkaten oha yaf. Ulan bu topicten sonra karar verdim çalışacam çok para kazanacam "dvd si az ama gururlu bi genç vardıya hah hala dvd si az malmıyım ben o kadar dvd ye para vercem dünya turu yaptımda geldim nası iyimi" diycem[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Güzel filmleri toplamışız gıpta ile bakılacak bi liste bu kadar dvd kutlarım azmin gücü güle güle izle :) Contact,AI,Vanilla Sky,The Last Samurai fln da ekleyebilirsin listene şimdilik aklıma bunlar geldi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 elimde netten divxlerini çekmek için bir film listesi vardı. kara filmler genelde, film noir heasabı. sanırım imdbnin 250lik listesinde hepsi var, ben yazayim yine de. senin listede bazıları var gerçi: * stanger on the third flooor/boris ingster/1940 shadow of a doubth/alfred hitchcok/1943 woman in the window/fritz lang/1949 * double indemnity/billy wilder/1944 * the postman always ring twice/ tay garnett/ 1946 * the lady from shaghai/ orson welles/1948 * the third man / orson welles/ 1949 * sunset blvd./billy wilder/1950 * big heat/ fritz lang/1953 * touch of evil/ orson welles/1958 * dirty harry/ don siegel/1971 * chianatown/polanski/1974 * taxi driver/martin scorsese/1976 * the long goodbye/altman/1973 * blue velvet/lynch/1986 * wild at heart/ lynch /1990 fire walk with me:twin peaks/ lynch/ coen * blood simple 1984 * raising arizona 1987 miller's crossing 1990 * barton fink 1991 * fargo1996 a man who wasn't there 2001 ayrıca: terry gilliam - twelve monkeys (1995) terry gilliam - brazil (1985) magnolia (1999) ben hur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Van Helsing home theatre'da çok güzel oluyor 4-5 arkadaş 20 paket cips... :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lars von trierin bir iki filmini gördüm listende. bari son filmini de çekiver: dogville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu arada usual suspects'i göremedim listede. ayrıca thesis yazmışsın, yanına tesis olabilir diye not düşmüşsün. orjinal ismi tesis diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon dvd tavsiyeleri alınıktır × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Abi sen bu kadar diividiyi nası alıyon yaf. Ohans be nası özendim. Hakkaten oha yaf. Ulan bu topicten sonra karar verdim çalışacam çok para kazanacam "dvd si az ama gururlu bi genç vardıya hah hala dvd si az malmıyım ben o kadar dvd ye para vercem dünya turu yaptımda geldim nası iyimi" diycem[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Güzel filmleri toplamışız gıpta ile bakılacak bi liste bu kadar dvd kutlarım azmin gücü güle güle izle :) Contact,AI,Vanilla Sky,The Last Samurai fln da ekleyebilirsin listene şimdilik aklıma bunlar geldi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 elimde netten divxlerini çekmek için bir film listesi vardı. kara filmler genelde, film noir heasabı. sanırım imdbnin 250lik listesinde hepsi var, ben yazayim yine de. senin listede bazıları var gerçi: * stanger on the third flooor/boris ingster/1940 shadow of a doubth/alfred hitchcok/1943 woman in the window/fritz lang/1949 * double indemnity/billy wilder/1944 * the postman always ring twice/ tay garnett/ 1946 * the lady from shaghai/ orson welles/1948 * the third man / orson welles/ 1949 * sunset blvd./billy wilder/1950 * big heat/ fritz lang/1953 * touch of evil/ orson welles/1958 * dirty harry/ don siegel/1971 * chianatown/polanski/1974 * taxi driver/martin scorsese/1976 * the long goodbye/altman/1973 * blue velvet/lynch/1986 * wild at heart/ lynch /1990 fire walk with me:twin peaks/ lynch/ coen * blood simple 1984 * raising arizona 1987 miller's crossing 1990 * barton fink 1991 * fargo1996 a man who wasn't there 2001 ayrıca: terry gilliam - twelve monkeys (1995) terry gilliam - brazil (1985) magnolia (1999) ben hur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Van Helsing home theatre'da çok güzel oluyor 4-5 arkadaş 20 paket cips... :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lars von trierin bir iki filmini gördüm listende. bari son filmini de çekiver: dogville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu arada usual suspects'i göremedim listede. ayrıca thesis yazmışsın, yanına tesis olabilir diye not düşmüşsün. orjinal ismi tesis diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar