The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hmm 7 ay cok uzun bir sure Ama olsun bu sefer daha adam gibi bir icerikle geri donduk Buyrun bakalim H.B.E[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 mutlumuyuz?mutluyuz. bu olusum desteklenmel sevinmeli sevdiritlmeli .desteklenmeli,sadece girp bi erafa baksanız,hmm güzl deseniz bile süepr olur valla?dimi?evet evet.ama siz o kadar la da kalmöayın siz bu siteyii bookmarklayın fln.gerçekten.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 heyt! paticiği link kısmına eklememiş kişiler burda reklam yapamaz len :-P ya da mozillada hata var sitenin pek içeriği yok gibi, geri döndünüz diye kaytarcağınızı mı zannediyorsunuz çalışın bakıyım :-P bir de mozillaya biraz daha uyumlu (bazı semboller çıkmıyor mesela) bir site yaparsanız çok sevinirim :) hadi size kolay gele... :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Ağustos 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 icerik konusunda diyecek birseyim yok Daha yeni acilmis bir sitede ansiklopedi gibi icerik bulamassin :D Saka bir yana dizayn vs den genelde icerik e zaman ayiramadim. Yazilar hair bu hafta sonu teker teker ekliycem bakalim.. Modzillaya gelince uyumludur aslinda site. Lakin hangi iconlarin calismadigini yazarsan birdaha elden gecirebilirim[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında [Bu mesaj The_Guardian tarafından 27 Ağustos 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozen_Death Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya abi bi üye olalım dedik burnumuzdan geldi off.cookie yüzünden üye olamıyorum biri nasıl açıcam söyleyebilir mi?[signature][hline]''I will lead them to their destiny'' Thrall son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Froen death 2 turl cozum var 1) Bilgisayarinin cookies icin acik olup olmadigina bak ayni sey java icinde gerekli 2)problem forumdaki cookies in sadece host adresiyle acilmasiylada cozuluyor Yani domain adresimiz olan tr cx den cikip host adresiyle dumduz girersen uyeligin tamamlanir.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar