Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

Kemarlos said:

1 seneyi geçti her gün tavuk yiyorum her sabah yulaf lapası yiyorum arada 6-7 yumurta yiyorum ki aylarca öyle yedikten sonra yumurtayla aram biraz bozuldu, ton balığı yiyorum, bulgur yiyorum.

Kemarlos.. haftada bir zeytinyagli ton baligi bana moral veriyo. Yagini iyice süzüyorum. Aklimdaki igrenc yagsiz diet ton baligi lezzetini siliyo. Resetleniyo o tad :) Tavsiye ederim.

Hindi ve tavuk gögsünü de kapagi kapali tavada soda icinde pisiriyorum. Yumusacik oluyo ve ne kadar kalin olursa olsun tam pisiyo. Arada bir üstüne yarim kasik ketcap gezdiriyorum.

Sen bir senedir kendince yöntemler gelistirmissindir belki ama genede paylasim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

senin dediğin tarzda şeyler çok yaptım, artık parça etten çok sıkıldım, kuşbaşı kısmen sindirilmiş gibi daha çok işime geliyo.

son zamanlarda tavuk göğsü alıp kuşbaşı tavuk sote yapıyorum, domatesli sebzeli falan çok güzel oluyo. bulgur pilavına da havuç, kabak vs sebzeler falan. ayrıca salata falan da yiyorum yanında zaten öğün olması gerektiği gibi oluyo. bunlarda yağ tuz falan da yok zaten 10 numara.

ton balığını zaten hep yağını süzüp yiyorum, ton balıklı sandviçtir, bulgur pilavı+tonbalığı+yoğurt gibi çeşitli şeyler yapıyorum zamanla sıkıldıkça değiştiriyorum yediğim şeyleri falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

bu hafta, çarşamba akşamı, big king menü, dün akşam d.quart.pound. menü, bugün de dominostan pizza+sufle yedim. ne zamandır 1 haftada bu kadar diyet bozmamıştım, vicdanım beni affet. yarın göğüs idmanımın üstüne 20 dakika kardiyomu 25e çıkartarak kendimi affettirmeye çalışacağım. amen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...