Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kemarlos said: 1 seneyi geçti her gün tavuk yiyorum her sabah yulaf lapası yiyorum arada 6-7 yumurta yiyorum ki aylarca öyle yedikten sonra yumurtayla aram biraz bozuldu, ton balığı yiyorum, bulgur yiyorum. Kemarlos.. haftada bir zeytinyagli ton baligi bana moral veriyo. Yagini iyice süzüyorum. Aklimdaki igrenc yagsiz diet ton baligi lezzetini siliyo. Resetleniyo o tad :) Tavsiye ederim. Hindi ve tavuk gögsünü de kapagi kapali tavada soda icinde pisiriyorum. Yumusacik oluyo ve ne kadar kalin olursa olsun tam pisiyo. Arada bir üstüne yarim kasik ketcap gezdiriyorum. Sen bir senedir kendince yöntemler gelistirmissindir belki ama genede paylasim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Horcrux said: Adam hakli. Bu topicte kim daha cok yedi tartismiyoruz. Diet programini bozdugumuzda gelip burda vicdani huzur ariyoruz. bugün perhize başladım, diyet yapıyorum diyen kadınları dinlemek daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 senin dediğin tarzda şeyler çok yaptım, artık parça etten çok sıkıldım, kuşbaşı kısmen sindirilmiş gibi daha çok işime geliyo. son zamanlarda tavuk göğsü alıp kuşbaşı tavuk sote yapıyorum, domatesli sebzeli falan çok güzel oluyo. bulgur pilavına da havuç, kabak vs sebzeler falan. ayrıca salata falan da yiyorum yanında zaten öğün olması gerektiği gibi oluyo. bunlarda yağ tuz falan da yok zaten 10 numara. ton balığını zaten hep yağını süzüp yiyorum, ton balıklı sandviçtir, bulgur pilavı+tonbalığı+yoğurt gibi çeşitli şeyler yapıyorum zamanla sıkıldıkça değiştiriyorum yediğim şeyleri falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 En tırstığım konu abi tonbalığı + yoğurt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bulgurun içine tonbalığını karıştırırsan yanında yoğurtla güzel oluyo. tabi ben bide yanında su ile yardımcı oluyorum lokmalara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Kemarlos said: son zamanlarda tavuk göğsü alıp kuşbaşı tavuk sote yapıyorum, domatesli sebzeli falan çok güzel oluyo. bulgur pilavına da havuç, kabak vs sebzeler falan. sen bitirimişin yemek yapma olayını, cidden sebzeli tavuk sote çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yarim ceviz büyüklügünde 6 tane kurabiye yedim. Cok pismanim. Misafir geldi ve benim en sevdigim kurabiyelerden getirdi. Teyzem de geldi yani basima koydu gitti. Cok pismanim :( Vicdan azabim cok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Abi bu yemek olayını Kemarlos tamamen bitirmiş onun tavsiyelerine uyun gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Sebzeyle değilde tavuğu mantarla yapıyorum UMMMMM LEZIZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bende bugün çikolata yedim ama bitter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yağurt + Sarımsak + Mayonez + Kaynatılıp doğranmış brokoli ve havuç + doğranmış salatalık turşusu + nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bir kase vanilyalı dondurma. Ohhş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sabah boğazım yüzümden kahve içtim sonra öğlene kadar ıhlamur çay kahve devam ettim öğlen oldu çorba içebildim. akşama kadar açım. bişey yiyemiyorum. allaım yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Benim sabah kahvaltım tatlı oldu bugün sdhjks. Günün geriye kalanında kendimi aç bırakmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 haftasonu eve gitmem diye akşamdan soya sosuna terbiyeye koyduğum tavukları bozulmasın diye kahvaltıda yemek zorunda kaldım, fazla geldiğinden dolayı üstüne ağzımın tadı yerine gelsin diye de 1 tane albeni yiyiverdim oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bazı arkadaşlar masamdaki tüm şekerleri yedi pişmanlıklarını burda görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu hafta, çarşamba akşamı, big king menü, dün akşam d.quart.pound. menü, bugün de dominostan pizza+sufle yedim. ne zamandır 1 haftada bu kadar diyet bozmamıştım, vicdanım beni affet. yarın göğüs idmanımın üstüne 20 dakika kardiyomu 25e çıkartarak kendimi affettirmeye çalışacağım. amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cips yedim zararlı oalbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Oha kemarlos ciddi abartmissin :D Dietimi bozmayi dört gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 of çok pişmanım. yarın 25 deil de 30 dakika kardiyo yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 300gr kazandibi şimdi bitti dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu big king'in içine uyuşturucu fln mı karıştırıyolar anlamıyorum,insanın yedikçe kendinden geçiyor,yedikçe yiyesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 big mac 10 takar bence big kinge. içimde kalırdı söylemesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bigmac'in yagli ve tursulu sosunu begenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar