Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kemarlos said:

1 seneyi geçti her gün tavuk yiyorum her sabah yulaf lapası yiyorum arada 6-7 yumurta yiyorum ki aylarca öyle yedikten sonra yumurtayla aram biraz bozuldu, ton balığı yiyorum, bulgur yiyorum.

Kemarlos.. haftada bir zeytinyagli ton baligi bana moral veriyo. Yagini iyice süzüyorum. Aklimdaki igrenc yagsiz diet ton baligi lezzetini siliyo. Resetleniyo o tad :) Tavsiye ederim.

Hindi ve tavuk gögsünü de kapagi kapali tavada soda icinde pisiriyorum. Yumusacik oluyo ve ne kadar kalin olursa olsun tam pisiyo. Arada bir üstüne yarim kasik ketcap gezdiriyorum.

Sen bir senedir kendince yöntemler gelistirmissindir belki ama genede paylasim dedim.
Mesaj tarihi:
Horcrux said:

Adam hakli. Bu topicte kim daha cok yedi tartismiyoruz. Diet programini bozdugumuzda gelip burda vicdani huzur ariyoruz.

bugün perhize başladım, diyet yapıyorum diyen kadınları dinlemek daha eğlenceli
Mesaj tarihi:
senin dediğin tarzda şeyler çok yaptım, artık parça etten çok sıkıldım, kuşbaşı kısmen sindirilmiş gibi daha çok işime geliyo.

son zamanlarda tavuk göğsü alıp kuşbaşı tavuk sote yapıyorum, domatesli sebzeli falan çok güzel oluyo. bulgur pilavına da havuç, kabak vs sebzeler falan. ayrıca salata falan da yiyorum yanında zaten öğün olması gerektiği gibi oluyo. bunlarda yağ tuz falan da yok zaten 10 numara.

ton balığını zaten hep yağını süzüp yiyorum, ton balıklı sandviçtir, bulgur pilavı+tonbalığı+yoğurt gibi çeşitli şeyler yapıyorum zamanla sıkıldıkça değiştiriyorum yediğim şeyleri falan filan.
Mesaj tarihi:
Kemarlos said:

son zamanlarda tavuk göğsü alıp kuşbaşı tavuk sote yapıyorum, domatesli sebzeli falan çok güzel oluyo. bulgur pilavına da havuç, kabak vs sebzeler falan.

sen bitirimişin yemek yapma olayını, cidden sebzeli tavuk sote çok iyi.
Mesaj tarihi:
Yarim ceviz büyüklügünde 6 tane kurabiye yedim. Cok pismanim. Misafir geldi ve benim en sevdigim kurabiyelerden getirdi. Teyzem de geldi yani basima koydu gitti. Cok pismanim :( Vicdan azabim cok büyük.
Mesaj tarihi:
sabah boğazım yüzümden kahve içtim
sonra öğlene kadar ıhlamur çay kahve devam ettim
öğlen oldu çorba içebildim.
akşama kadar açım.
bişey yiyemiyorum. allaım yardım et.
Mesaj tarihi:
haftasonu eve gitmem diye akşamdan soya sosuna terbiyeye koyduğum tavukları bozulmasın diye kahvaltıda yemek zorunda kaldım, fazla geldiğinden dolayı üstüne ağzımın tadı yerine gelsin diye de 1 tane albeni yiyiverdim
oh mis.
Mesaj tarihi:
bu hafta, çarşamba akşamı, big king menü, dün akşam d.quart.pound. menü, bugün de dominostan pizza+sufle yedim. ne zamandır 1 haftada bu kadar diyet bozmamıştım, vicdanım beni affet. yarın göğüs idmanımın üstüne 20 dakika kardiyomu 25e çıkartarak kendimi affettirmeye çalışacağım. amen.
  • Yeni Oluştur...