throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben de az önce 200gr fıstık bitirdim hayvanım, pişmanım. 1,1k kalori lan. :( edit: şimdi gidip 2 saat koşucam bu soğukta. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 koştum geldim vicdanım rahatladı şimdi. melek oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ben koşuyorum sonra iştahım açılıyor hemen yiyorum süper oluyor. Eğerki yemez isem daha süper bi his oluyor piyango gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sabah 5:30 da uyandığım için tekrar uyuyamadım hazır fırında evimin dibinde olduğundan hamur aldım mayalı puf yapıp yanına domates, salatalık, peynir, zeytin, reçel kombosu yapıp çay ile mükemmel bir kahvaltı yaptım. böylede süperim. hala kaslarım var. hala yağlarım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hahahaha hakkatten yaptın mı lan? Nasıl özendirmişim kıyamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 waffle a bir şans daha vereyim dedim.yerken ve yedikten sora komaya giriyorum bidliğin.bide bundan 1 den fazla yiyenler var neyse yedim.ve gece rahat 2 kilo kustum :).kalp krizi falanda geçiriodum bildiğin.dahada yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 waffle iyidir de hakkaten %50den sonrası baygınlık yapıyor bünyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 napae said: Hahahaha hakkatten yaptın mı lan? Nasıl özendirmişim kıyamam :/ sabah 6da gidip hamur aldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 throine said: ben de az önce 200gr fıstık bitirdim hayvanım, pişmanım. 1,1k kalori lan. :( edit: şimdi gidip 2 saat koşucam bu soğukta. :( 200gr 1.1k kalori mi hakketten? 1kg fıstık almaya gider : 10 günde 1 kilo bitsin miss gibi 5.5k calori. btw sırt calıstım geldim şimdi mcdonaldsa gidiyorum 2 tane tavuk burger üstüne çilekli milkshake ve belki flurry. pişman değilim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Kanuni said: bugun ne yedim :) kalkar kalkmaz clenbuterol 40mmg kahvalti : 4 tost ekmegi kizarmis kepekli ustleri bol bol bolll bal 200 gr kadar az yagli beyaz peynir 15 tane kadar yesil zeytin 3 adet yumurta gymden once 3 kocaman hap amino asit gymden sonra whey cift olcek gymden bir saat sonra : mc donalds salata ton maxi oh yeah protein bar aksam 19 gibi koca bir kase makarna kiyma karisik bolca yogurt simdi belki bir olcek whey yatarken glutamine bu sekilde gidecegim 3 ay. az yiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Yep. Su aralar proteini arttirdim mc donalds o gunluktu zaten. Iyi gidiyor su an amacim kilo vermek kasi korumak zaten. Clen dozaji 100 mmg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biz kilo almaya millet vermeye calisiyor hehe hadi kaçtım mcdoanlds a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu gün allah cezamı verdi her gün gelip burda milletin canını çketirirsem olacağı bu aç kaldım beyler bu gün sadece kahve var. hanginiz beddua ettiyse çok sağaolsun. gerçekten çok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 rica ederim ne demek.. tarhana çorbası,bol yoğurtlu kıymalı makarna,ardından yarım litre süt. üstünede badem ceviz atarım 100gr. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Kanuni said: Yep. Su aralar proteini arttirdim mc donalds o gunluktu zaten. Iyi gidiyor su an amacim kilo vermek kasi korumak zaten. Clen dozaji 100 mmg oldu. clen steroid ceşidiydi dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şu an cips yedim gofret yiycem pasta bir de meyve çok olcak pişman deilim gfkujhjh umurumda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ne gereksiz bir topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Haa doğru yemeğin üstüne 85gr lık paketlerden doritos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 LukeSkySprinter said: Kanuni said: Yep. Su aralar proteini arttirdim mc donalds o gunluktu zaten. Iyi gidiyor su an amacim kilo vermek kasi korumak zaten. Clen dozaji 100 mmg oldu. clen steroid ceşidiydi dimi ? Acikcasi bence degil zayiflatma etkisi olan astim ilaci, etkisi sayesinde vucut sicakligi ve kalp ritmi artiyor , contadorda bu sene cikan doping olarakda gorulen bir ilac. Bazi ulkelerde serbest bazilarinda degil, bundan once lipo 6 black ve hydroxycut kullanmistim ama en iyi etkiyi bunda gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 forgiver said: ne gereksiz bir topic günah çıkarıyo insanlar, rahatlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 perşembe günü hastalığım başladı, sağlam 3öğün arasıra da ara öğünlerime dikkat edebildim. ama zayıflamış gibi hissediyorum kendimi. spor da yapamıyorum kaç gündür :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 forgiver said: ne gereksiz bir topic millet yediklerini yazmak için kullanıyo halbuki spor yapan insanlar için burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bi bok yemedim sabahtan bu yana zaten 1 de kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar