Loex Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 4 ay oldu bıraktım kola falan gazlı şeyler içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 pif whooper menu ustune chicken royal yedim. abdominallerim beni affetmeyecek (hani hala ordalarsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Öglen yemegim: Havuc corbasi 1 pizza 1 kase salata Üstüne krem santili tiramisulu dondurma Ara ögünümü atliyorum. Aksam da sadece tavuklu salata yicem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 30cm subway yedim pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bugün yine bir kronik gastrit mide yanmasıyla daha başetmeye çalışıyorum, şeker niyetine 2şer 3 er talcid cigniyorum, içimdeki ateş yavaştan sönüyor gibi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 talcid degil abi gaviscon kullan daha bir etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 geçen seferde önermiştin senko aklımda elimdeki talcidleri bitirem ondan kullanıcam, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bir bardak süt iç , rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 3 tane gofret yedim. Dayanamadım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 400 gr kajun , 50 gr kadar fistik , 100 gr kadar nutella, dondurma 100 gr falan , iki elma, kofte, iki diet kola, az kasar , nutellayi kreple yedim.. Saldim bayira olayina basladim.. Fena yorgun hissediyom buna ragmen cok kotu sporsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 az önce yurdun karşısında ki mc donaldsdan new york menu + mc chicken yedim çatlıyorum şuanda allahtan odada kimse yok, açtım camı boğulmamak için dkf pişman mıyım yok lan aslında iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dün 4 abarttım sabah bacon lu omlet + pancake oglen 4 tane donut aksama dogru bigking xxl menu 1 litre ice tea 2x mega patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Spordan geldim. Bir koca bardak vanilyalı süt içtim. Yanına da böreğimsi bir şey yedim. Yarım saat sonra bir parça et, iki tabak haşlanmış sebze. Üstüne bir avuç hurma. Yarım saat sonra bir dilim ekmek üstüne fıstık ezmesi. 1 avuç kaju. Üstüne bir paket çikolata. Çikolataları yemeseymişim iyi olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Loex said: dün 4 abarttım sabah bacon lu omlet + pancake oglen 4 tane donut aksama dogru bigking xxl menu 1 litre ice tea 2x mega patates 4600 kalori ! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 olm çok yedim ya bu yemekten sonra göbeğim çıkıyo az çıkmaması için mekik çekeyim dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dun mangaldaydim ben de, olucektim lan, tatli bile yiyemedim. ha ama pisman deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şükrü göbeğe gidiyo bunlar hep mekik çekicem ben birazdan valla göbek istemiyom olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 akşam yemeğinin üstüne dayanamadım 1 tane dondurmalı pasta yedim. 10milyar kalori aldım galiba sdf http://1.bp.blogspot.com/_shF9yuCsgTI/S3Fc1GtZjeI/AAAAAAAAKFg/tuJqscj7h6M/s400/pasta+1.jpg http://archer.gamebanana.com/img/ico/sprays/like_a_boss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 OO güzelmiş afiyet olsun Bu arada ben iyice düzeldim sanırım beslenme konusunda yapabildiğim en büyük kaçamak bitter çikolata. Onuda en son 2 ay önce yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya ben artık şunu yapıyorum haftanın 3 günü(spartacus workout) spor diğer 3 günü hafif egzersiz haftanın 4 günü dikkat ediyorum yediğime bayaa az yiyorm cuma ctesi pazar içki ve zararlı şeyler yiyiyorum. haftada 0.3kg falan veriyorum yinede gayet yeterli bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 senko said: talcid degil abi gaviscon kullan daha bir etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Diet 20 gün eksiksiz giderken bugünkü davet saolsun 1 öğünümü atladım ve 4 bira 1 tekila içtim,çok pişmanım ama oldu artık pff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Etli yaprak sarma kaçırdım tencereden.Zaten şu adrenalin yüzünden duba gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ezio said: Diet 20 gün eksiksiz giderken bugünkü davet saolsun 1 öğünümü atladım ve 4 bira 1 tekila içtim,çok pişmanım ama oldu artık pff :/ Ezio definisyonda mısın sen hala? Refeed yapıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Evet 20 gün oldu zaten başlayalı diete, 48 kg den 6-7 ay içinde 75 e çıktım 1 ay falanda aynı kiloda kalıp cok ufak ufak yağ yaktım 20 gündürde diet yapıyorum, 48kg den75 e ordan 69.5 e bol resim Başlangıçta şöyle saçma birşeydim : 48kg Sonra 65kg : Sonrası 70kg yağlanma oldu epey :) 75kg de resimlerimi bulamadim :/ Bunlardada 70kg yim işte diet dönemi : Buda 2 gün önce çekilde 69.5kg : refood dan kastını anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar