senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahah off soulcube'nin resimli cevaplari crit etkisi yapmis resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ve biri daha önce küfürden ban yiyen 2 yancı belirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yancı babandır ortaya laf attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bayılıyorum saçma salak konuşup tepki alınca yancı diye ağlayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 öf bugün çok sağlam beslendim, şimdi 4,5'uncu öğünümü yiycem, baya sağlam intense bi idmanın üstüne dünkü pizzanın vicdan azabından kurtulmak için 3 ist. 30 dakika kardiyo yaptım cin gibiyim. neyse. o değil de isimlerinizin üstünde health bar çıkmış lan ::o!?!? nası oldu o asdfkljs tamam almıyorum hassas tartı falan. tamam vazgeçtim sdakjlfahs öf o deil de bugün harbi çok sağlam çalıştım. dev gibi oldum resmen öyle bi pump yani. adamın teki kız arkadaşıyla salona yazılmış, beni görünce pişman oldu adklsfjh, yok lan abarttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 SoulCube said: ahah kıskandın mı lan cevab veremeyince sataşmaya başladı sdfds http://www.itusozluk.com/img.php/f94c73eb8899289516658257d7698ff93443/cevab+veremedi Bunu unutmussunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bugün çok az yedim,evdede bişey yok karnım aç pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Kemarlos said: öf bugün çok sağlam beslendim, şimdi 4,5'uncu öğünümü yiycem, baya sağlam intense bi idmanın üstüne dünkü pizzanın vicdan azabından kurtulmak için 3 ist. 30 dakika kardiyo yaptım cin gibiyim. neyse. o değil de isimlerinizin üstünde health bar çıkmış lan ::o!?!? nası oldu o asdfkljs tamam almıyorum hassas tartı falan. tamam vazgeçtim sdakjlfahs öf o deil de bugün harbi çok sağlam çalıştım. dev gibi oldum resmen öyle bi pump yani. adamın teki kız arkadaşıyla salona yazılmış, beni görünce pişman oldu adklsfjh, yok lan abarttım. Kemarlos.. boynuz kulagi gecicek. Önce seni deviricem, sonra da http://forum.paticik.com/thumbnails/c1b/32e/fc9/301/87f/1ba/e61/9d9/b3d/b08/54_450xNULL.jpg Bu gün güzel calistim. Kolumda hic kosuma gitmeyen bi agri oldu o yüzden zorlayamadim. Bayginlik geciricektim ki 1 hamburger yedim. 300 kalori aldim ama 8 saat calistim. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi ne kavgalar kopmus burda ahah.. Ben kahvaltimi tartiyorum ya :D 100 gr müsli yiyorum sabahlari. 110gr olunca bi kasik alip geri koyuyorum posete :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Diet'in ... koydum heyoooo.. Bi dilim cilek recelli ekmek yedim. Hayatimda recel azima sürmezdim. Acikmisim abi ya offf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bişey sorcam burdaki arkadaşlar bilgiliye benziyor body ile uğraşanlar genelde gay oluyormuş diye bir araştırma sonucu vardı, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu arada /usesarsasmshield noldu partner mi arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 DoruK said: bişey sorcam burdaki arkadaşlar bilgiliye benziyor body ile uğraşanlar genelde gay oluyormuş diye bir araştırma sonucu vardı, doğru mudur? Gaylerin büyük bi kismi body ile ugrasiyomus desen, evet derdim ama, body ile ugrasanlar genelde gay oldugu arastirmasi baya sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 DoruK said: bişey sorcam burdaki arkadaşlar bilgiliye benziyor body ile uğraşanlar genelde gay oluyormuş diye bir araştırma sonucu vardı, doğru mudur? evet doğru bir araştırma çok güzel vücudu oluyor badicilerin sokakta falan kızlar direk veriyor, böyle olunca tabi kıza doyuyor badici yeni tatlar arıyorlar erkeklerle falan sevişe sevişe işte gay oluyorlar inşallah ben de olurum bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Dürüst pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 güzel vicutlu olurum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 az yedim pişmanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 son 2 saatte, 5-6 tane fındık ezmeli donut üzerine 300-400 gr çilekli yoğurt yedim. Toplamda 100gr şeker aldım herhalde, koşmaya başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ben de dün 3 cheeseburger ve 2 bardak dondurma yedim. Bugün hasta halimle yediklerimi yakmak icin spora kostum. Pismanlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kilo anlamında asıl düşman Nisaşta şurublu gıdalar olduğu söyleniyor. Yani ekmeğe abanmanın bir mahsuru yokmuş. Doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Abanmayı tanımla bakim. Ekmek candır ama fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 nişasta şurubu nelerde varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1 Yulaflı Bisküvi 150 gr badem birde küçük bitter çikolata yedim çok pişmanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ictigin cogu gazozlu seyde var, yanlis bilmiyorsam bu high fructose corn syrup dedikleri sey olsa gerek burda asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar