Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

öf bugün çok sağlam beslendim, şimdi 4,5'uncu öğünümü yiycem, baya sağlam intense bi idmanın üstüne dünkü pizzanın vicdan azabından kurtulmak için 3 ist. 30 dakika kardiyo yaptım cin gibiyim. neyse.

o değil de isimlerinizin üstünde health bar çıkmış lan ::o!?!? nası oldu o asdfkljs

tamam almıyorum hassas tartı falan. tamam vazgeçtim sdakjlfahs

öf o deil de bugün harbi çok sağlam çalıştım. dev gibi oldum resmen öyle bi pump yani. adamın teki kız arkadaşıyla salona yazılmış, beni görünce pişman oldu adklsfjh, yok lan abarttım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kemarlos said:

öf bugün çok sağlam beslendim, şimdi 4,5'uncu öğünümü yiycem, baya sağlam intense bi idmanın üstüne dünkü pizzanın vicdan azabından kurtulmak için 3 ist. 30 dakika kardiyo yaptım cin gibiyim. neyse.

o değil de isimlerinizin üstünde health bar çıkmış lan ::o!?!? nası oldu o asdfkljs

tamam almıyorum hassas tartı falan. tamam vazgeçtim sdakjlfahs

öf o deil de bugün harbi çok sağlam çalıştım. dev gibi oldum resmen öyle bi pump yani. adamın teki kız arkadaşıyla salona yazılmış, beni görünce pişman oldu adklsfjh, yok lan abarttım.

Kemarlos.. boynuz kulagi gecicek.
Önce seni deviricem, sonra da
http://forum.paticik.com/thumbnails/c1b/32e/fc9/301/87f/1ba/e61/9d9/b3d/b08/54_450xNULL.jpg

Bu gün güzel calistim. Kolumda hic kosuma gitmeyen bi agri oldu o yüzden zorlayamadim. Bayginlik geciricektim ki 1 hamburger yedim. 300 kalori aldim ama 8 saat calistim.
Neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bişey sorcam burdaki arkadaşlar bilgiliye benziyor

body ile uğraşanlar genelde gay oluyormuş diye bir araştırma sonucu vardı, doğru mudur?

Gaylerin büyük bi kismi body ile ugrasiyomus desen, evet derdim ama, body ile ugrasanlar genelde gay oldugu arastirmasi baya sacma.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bişey sorcam burdaki arkadaşlar bilgiliye benziyor

body ile uğraşanlar genelde gay oluyormuş diye bir araştırma sonucu vardı, doğru mudur?

evet doğru bir araştırma
çok güzel vücudu oluyor badicilerin sokakta falan kızlar direk veriyor, böyle olunca tabi kıza doyuyor badici yeni tatlar arıyorlar erkeklerle falan sevişe sevişe işte gay oluyorlar inşallah ben de olurum bi gün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...