xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 beyler ben bugun Test Drive Unlimited 2 beta yukledım herseyı yaptım ama updetet yaptı 1,5gb sonra play butonu cıktı basıyorum ama oyuna gırmemıyo bu sorunu nasıl cozebılırım bılen varsa saoylesın simdinden teşekurler.win 7 64 bit var bende bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 buraya yazacağına tdu'nun forumunda sorsana? nerden bilelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 farketınmı burasıda oyun bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Hepimiz de TDU2 betasını oynadığımız için np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nispet yaparcasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya donanım sorunun varsa? ha? naapıcan o zaman? =D=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 adam hakketen nispet yapiyor yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bug olabilir, bu yüzden ben de official forumlara sormandan yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar